Srećna Nova 2o13!!! Happy New Year!!!


Dobro mi došla 2o13. godino!!! Dobrodošla i ja tebi ;;) Razmišljala sam kako bih počela ovu čestitku-post, i rešila da bude što spontanija....dakle, pišem u naletu emocija i misli.

Obraćam se svima Vama koji ste me redovno pratili prethodne godine (iako veoma neredovno pisah ovde....), svima Vama koji ste namerno svratili u ovaj kutak i hteli da vidite o čemu sam 'smarala' nekom prilikom :) ....Obraćam se svima Vama koji ste slučajno došli ovde, spletom srećnih il nesrećnih okolnosti (ne može svakom da se sviđa moj blog, razumem ja to naravno :D )....obraćam se svima Vama koji ste ovde u ovom trenutku, prisutni. Prvo, hvala na tom trenutku posvećenosti ovim stranama. Drugo, hvala ako ste rešili da ostanete ovde neko vreme i pročitate što želim reći. Treće, hvala na svom vremenu koje ste utrošili boraveći ovde i čitajući tekstove koje sam pripremila do sad. Hvala na podršci od srca. A sada bih prešla na svoje želje....Najvažnije od svega, volela bih da u ovoj godini svakog od Vas služi dobro zdravlje. Želim Vam da u 2o13. (ako to već niste) pronađete sebe. A ako ste već imali sreću da uspete u tom duhovnom putešestviju, onda da samo još više napredujete i gradite svoju ličnost u godini koja predstoji. Volela bih da u ovoj godini budete zadovoljni onim što imate i da Vam niko i ništa ne naruši sreću. Želim Vam da pobedite sve svoje strahove, i da iz Vas zrače samo najbolje stvari....Želim Vam da nikada ne budete sebični i bezobzirni, već da dobrotu u Vama podelite sa ljudima kojima je pomoć potrebna, a na žalost puno je takvih... Duboko verujem da zajedno možemo ovaj svet učiniti boljim mestom za nas i nove generacije koje dolaze...Samo se moramo potruditi, i moramo jasno znati naše ciljeve. 

Želim Vam svima snagu da istrajete, hrabrost da priznate, mudrost da naučite, radosti da je sa nekim podelite.... 


Znam da je godina preda mnom, godina Odluke, godina Velikih Stvari, godina Velikih Događaja. Znam da mi neće biti lako i da me dosta toga čeka...znam da ću se u nekom trenutku uplašiti i pomisliti da treba da odustanem. Ali isto tako znam, da ja to mogu i da sam spremna, znam da kroz to moram proći, i iskreno se nadam, zapravo duboko verujem, da ću nakon svega toga izaći bogatija i da se to što ću postići neće moći meriti ni sa čim što sam već ostvarila. Znam da ću na to biti najponosnija ikada, znam i spremna sam da krenem napred u susret tome :)


Veliki pozdrav od Lene i Srećna nam svima Nova 2o13. !!!
:-*18 коментара

 1. Hvala, hvala, neka je srecna i uspesna ova godina i tebi! :)

  ОдговориИзбриши
 2. Baš lijepa čestitka, uzvraćam istim željama! :)

  ОдговориИзбриши
 3. Lena, draga, hvala puno, želim ti sve najbolje i više postova :D :**

  ОдговориИзбриши
 4. Lena predivna cestitka,srecna i tebi Nova godina, sve najlepse! :))

  ОдговориИзбриши
 5. You have a gorgeous blog, now following you! xoxo.

  ОдговориИзбриши
 6. Hvala, takodje! :)
  I radujem se novim postovima :**

  ОдговориИзбриши
 7. srecna srecna i sve najbolje u njoj :)

  divna cestitka :)

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.