Collistar Deo Spray Benessere dei Sensi




   Danas vam predstavljam jedno od omiljenijih otkrića među dezodoransima. Radi se o proizvodu kozmetičke kuće Collistar. U okviru je Benessere dei Sensi linije, gde još možete naći i kremu za negu tela, gel za kupanje, parfem. Čitava linija je obogaćena esencijalnim uljima i ekstraktima cveća, koja fino neguju vašu kožu, ostavljajući je savršeno nahranjenom i mirisnom.



   Sprej dolazi u simpatičnoj nežno roze plastičnoj bočici od 125ml. Upotrebljiv je 24 meseca po otvaranju. Proizvođač za njega kaže da su karakteristike ovog dezodoransa to da je osvežavajuć, zavodljiv, umirujuć i da obezbeđuje zaštitu kože. Raspršivač je kvalitetno urađen, i neće vas 'okupati' prilikom aplikacije, već će ravnomerno rasporediti količinu koju naprskate.

''Not just a deodorant, but a real beauty treatment for the body, pleasure for the senses and well-being for the spirit to be gradually discovered as its heady bouquet opens and becomes one with the skin. Very sensual, intense and enveloping, this deodorant, thanks to its special formulation cares for the skin as it is enriched with essential oils and floral extracts that moisturize, tone and revitalize the skin and guarantees freshness and confidence all day long.''

   Naglašeno je da je ovo dezodorans produžene svežine na bazi biljnih ekstrakata. Formula obezbeđuje dugotrajnu zaštitu i svežinu, kao i negu kože pazuha. Ekstrakt sveta magnolije čini kožu baršunastom i svilenkastom, dok ekstrakt đumbira daje specifičan zavodljiv miris.

    


   Sastav: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Betaine, Plukenetia volubilis seed oil, Schinus Terebinthifolius Extract, Rosa Moschata Oil, Theobroma Cacao Seed Extract, Glycerin, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Magnolia Liliflora Bud  Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Carica Papaya Fruit Extract,  Ethylhexylglycerin, Glycine, BHT, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

   Kao što možete pročitati iz priloženog, u sastavu ovog dezodoransa nalaze se ekstrakti cveta lotosa, proteini svile, ekstrakti cveta narandže, magnolije, papaje, marakuje i divlje ruže. Zatim koktel kokosa, đumbira i ženšena. Ovo možda zvuči nabacano, ali kombinacija zaista daje predivnu mirisnu notu. Teško mi ju je opisati na način na koji to čine iskusni stručnjaci, pa ću samo reći da je dovoljno nežan i puderast miris. Ženstven, a nikako prenaglašen, tako da kad stavite ovaj deo sprej, budite bezbedni jer nećete celi mirisati na njega(osim ako to ne poželite, pa ga naprskate svuda po telu). Slobodno možete naneti omiljeni parfem bez bojazni da ćete napraviti čudnjikavu kombinaciju mirisa.

   Dezodorans ne sadrži štetne aluminijumske soli, i lepo neguje pazušnu regiju. Ne izaziva mi nikakve iritacije što mi je jako bitno. Što se tiče trajnosti zaštite, mogu vam reći da je najteže testove prošao. Dakle, on neće sprečiti znojenje, što ni ne želim od jednog dezodoransa i takve proizvode zaobilazim. Ali ono što mu uspešno polazi za rukom jeste da zaista štiti od neprijatnih mirisa. Pouzdan je i stvarno dugotrajan. Izbegla bih da kažem koliko je to sati efektne zaštite, jer kod mene samo znojenje zavisi od više faktora. Ne hranim se svakog dana identično, i nemam svakog dana iste obaveze pa različito i reagujem na toplotu i stres. Koristim ga nekad i više puta u toku dana, u zavisnosti od potrebe u konkretnom trenutku. Ne ostavlja apsolutno nikakve tragove na odeći i može se koristiti opušteno i kao običan sprej za telo, iako se ja držim ipak one primarne namene. 


   Do sad sam imala prilike da isprobam solidan broj dezodoransa različitih proizvođača(koje ne bih pojedinačno nabrajala ovom prilikom), i mogu reći da je ovaj Collistar nešto najbolje što sam koristila. Do sad sam probala dezodoranse u spreju, stiku, roll-on varijante. Jedan od mojih favorita i nešto što sam najduže upotrebljavala, bio je roll-on dezodorans Bottega Verde(koji se odavno ne može naći kod nas)  koji sam imala u zalihama :D Kako njega više nema na našem tržištu, mislim da je ovaj Collistar deo spej i više nego pristojna zamena. Količina je izdašna i može dugo trajati, provereno. Preporučujem vam da ga probate, i nadam se da ćete biti podjednako zadovoljni :) 




   Koji su vaši omiljeni dezodoransi i šta rado preporučujete?



do sledećeg posta 





34 коментара

  1. Deluje primamljivo... Posle ovoga sto sam procitala, imam ogromnu zelju da ga probam :)

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo lepo izgleda. Odlicna recenzija.

    ОдговориИзбриши
  3. Mene odmah ambalaža privuče! ;) Ja ti koristim roll-on deziće i to onre bez parabena, aluminija i sl. Trenutno koristim kristal koji se smoči vodom i namaže ispod ruke - prezadovoljna sam njime.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. i ja sam takva :D volim oku privlačna pakovanja, a tek malecne ambalaže-a joj, strašno, odmah kupujem :D Da, i ovaj je sa te strane dobar jer nema parabena isto :) Zvuči zanimljivo to sa kristalom, nisam imala prilike do sad da se upoznam sa time, potražiću na netu, hvala :)

      Избриши
  4. Одговори
    1. baš sam mislila na tebe dok sam pisala post i nadala se da ćeš prokomentarisati :) razmišljala sam da li si ga probala, jer igrom slučaja, znam da voliš Collistar, pa su me zanimali tvoji utisci :))
      i ja ga obožavam :D

      Избриши
  5. Pojma nisam imala da Collistar uopšte ima dezodorans, a kamoli da je dobar pa još i bez aluminijuma!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ima još par varijacija na temu u Collistaru, neki roll-on, jedan dezodorans u belom pakovanju, još neki u ambalaži sličnoj ovoj...imaju dezodoranse i još gomilu čuda na koja se navlačim polako :D

      Избриши
  6. Ajme, ajme... plačem!! Već toliko dugo na WL imam njihovu kremu za tijelo Benessere dei Sensi - a nikako da je kupim zbog cijene... Blago tebi, ovaj sprej mi zvuči kao fantazija :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. kremu nisam uvrstila među stvari koje bih probala, imam dosta mazalica koje ovim tempom neću skoro potrošiti, pa da ne gomilam. Ali miris je stvaarno predivan, mogla bi probati za početak dezodorans :)

      Избриши
  7. Анониман19. јул 2013. 14:07

    Deluje zanimljivo, u potrazi sam za dobrim dezodoransom koji ne sadrzi stetne soli i tako te bezobraznike. Nego, koliko kosta? :)

    Pozdrav, Alekta*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo Alekta :)

      ja ne planiram da ovaj menjam skoro, za moje potrebe je idealan, a cena je oko 19oo dinara, ali s obzirom na količinu i trajanje same bočice, isplati se veruj mi. mislim da još uvek traje sniženje na neke Collistar stvari, pa je i ovaj verovatno na sniženju :))

      Избриши
  8. Meni nije odgovarao miris ove linije a tako je slatko pakovanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. znači da ga izbegavam u tvojoj blizini :D
      aham, ambalaža je lepo urađena <3

      Избриши
  9. Secam se da sam jednom prilikom gledala ovaj dezodorans u Jasminu i odustala od kupovine :( Ipak cu morati da probam ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ćeš ga ovog puta kupiti :)
      ima tester parfema iz iste linije koji možeš pomirisati,
      identičan je kao i deo sprej :)

      Избриши
  10. Odlična recenzija ! Toliko dobra da ću potražiti ovaj dezodorans, jako volim Collistar ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala puno Martina :))
      baš bi me obradovala da ti se dopadne ako ga probaš :))

      Избриши
  11. Bočica diiivno izgleda :D Nisam probala, ali lepo zvuči :)

    ОдговориИзбриши
  12. Mnogo lepo izgleda i dobro zvuci, moracu da ga pogledam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. mislim da ne možeš pogrešiti sa njim, i super je na ovim vrućinama :))

      Избриши
  13. Анониман26. јул 2013. 20:08

    Ja niam ni znala da oni imaju i dezodoranse..i to jos bez aluminijuma! Moracu da se bacim na obilazenje apoteka :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. da, da imaju, i to nekoliko linija :)) i svi mi se čine podjednako dobrim :)
      već sam bacila oko na sledeći dezodorans koji bih probala :))
      Collistar možeš naći u Jasmin parfimerijama,
      srdačan pozdrav!!!

      Избриши
    2. Takodje nisam znala da imaju dezodoranse, a svakako je tesko naci one bez aluminijum, tako da cu proveriti. :)

      Избриши
    3. da, aluminijum je nešto što i ja izbegavam, a nije da su nam baš naširoko dostupni provereni dezodoransi bez ovog sastojka.
      stvarno se nadam da će ti se ovaj dopasti ako ga imaš prilike isprobati, piši :)))

      Избриши
  14. looks nice girl! Juss came across your blog! Wld love it if u drop by my blog, we can follow :D

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.