Vichy anti-age akademija




    18. septembra, u Belgrade Art Hotelu, u organizaciji Vichy kompanije održana je Vichy anti-age akademija, posvećena predstavljanju novog proizvoda u okviru Vichy brenda. Poziv za prisustvo ovom događaju stigao je na brojne adrese urednika časopisa, novinara, farmaceuta i nekolicine nas kozmetičkih blogerki. Kako sam bila posebno ushićena zbog pozivnice koju sam dobila, rado sam potvrdila dolazak i jedva dočekala početak prezentacije. 

   Po dolasku, upoznale smo PR Vichy kompanije kod nas, Mariju Trivić, koja nas je ljubazno ugostila. Ideja prezentacije je bila da se putem jednog kraćeg, ali opet poučnog predavanja, upoznamo sa faktorima koji štete našoj koži i time utiču na starenje. Kao odgovor na sve to i rešenje problema, Vichy nudi jedan potpuno novi proizvod, koji nam je direktno predstavljen u drugom delu prezentacije, i koji smo imale prilike da isprobamo.

*fotografija preuzeta sa bloga digolubovic.blogspot.com
    Predavanje je započela doktorka Vesna Mikulić iz gradskog Zavoda za kožne i venerične bolesti, predočavajući nam koji su to problemi sa kojima se današnja generacija suočava, kao i njihove posledice vidljive na koži. Među brojnim faktorima koji ubrzavaju starenje naše kože, prednjače neadekvatna ishrana, pušenje, štetni Sunčevi zraci, stres. I zaista je fascinantno koliko ljudi ima generalno gledano, loše navike. A ubeđena sam da svako od nas može učiniti dosta toga kako bismo zdravije živeli. Dalji tok predavanja, direktorka Vichy marketinga, Vesna Manestar, preusmerila je na tipove kože sa kojima se srećemo, stavljajući težište na idealnoj koži, za koju bih rekla da je želja svih nas. I kao rešenje, predstavljen nam je novi proizvod: Idealia Life Serum

Vesna Mikulić, * slike poslate od Vichy predstavnika
Vesna Manestar, *slike poslate od Vichy predstavnika
  Zvanično saopštenje Vichy

   Vichy donosi nov pogled na starenje kože – starenje pod uticajem načina života, odnosno „behavioural ageing“, koji je rezultat negativnih činilaca – stres, nedostatak sna, nepravilna ishrana, UV-zraci… i utiče na izgled, kao i na kvalitet kože. Vichyjev odgovor na izazove koje pred nas postavlja život je Idealia Life Serum - prvi Vichy idealizator kože za ravnomeran i blistav ten, glatku površinu kože i sužene pore, kao i odmorne crte lica.
[LR2412+LHA]
   Kompleks za preoblikovanje kože i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, koja deluje na sve dimenzije idealne kože - kako na površini, tako i u dubinu.

POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA uglačava površinu kože. BOJA I TEN KOŽE: LR2412 podstiče obnovu epidermisa a LHA smanjuje pigmentacione nepravilnosti. ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovo aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži. 


 Idealia Life Serum obezbeđuje spektakularno preoblikovanje:
*kože pod uticajem stresa *kože koja je prekomerno izložena UV zracima *kože koja je izložena zagađenosti zbog vazduha i dima *kože pod uticajem neuravnotežene ishrane


 IDEALNA KOŽA VIŠE NIJE SAN SA IDEALIA NEGAMA ZA MENJANJE KVALITETA KOŽE. ZA IDEALNU RUTINU MOŽETE DA BIRATE MEĐU PROIZVODIMA: IDEALIA dnevna nega, IDEALIA PRO nega za korekciju fleka, IDEALIA BB i nova zvezda u liniji IDEALIA LIFE SERUM.
 ***Preporučena neobavezna cena proizvoda Idealia Life Seruma je 4.238,64 RSD.

   Usledio je nastavak druženja, koji je za nas blogerke i predstavnike sedme sile, bio smešten u restoranu Belgrade Art Hotela. Tu smo uspele da isprobamo proizvode iz predstavljene linije, da se bliže upoznamo sa ambalažom i teksturom. Nije izostalo ni degustiranje divnih kolača i ostalih poslastica, fotografisanje sa dragim koleginicama blogerkama, razmena korisnih informacija, sticanje novih poznanstava, planiranje budućih zadataka.  

*slike poslate od Vichy predstavnika
*slike poslate od Vichy predstavnika
*fotografija preuzeta sa bloga  memakeupandeye.blogspot.com
*fotografija preuzeta sa bloga digolubovic.blogspot.com



 Na kraju je svakog od nas sačekao divan paketić od Vichy-ja, simpatično upakovan novi Idealia life serumO utiscima ću tek kada ga isprobam.

  Volela bih da istaknem jednu bitnu stvar: Neizmerno mi je drago da se otvara put saradnji između poznatih brendova i srpskih kozmetičkih blogerki. Nadam se da je ovo tek početak naše komunikacije, i da će prisutne kozmetičke kuće prepoznati potencijal i ulogu kvalitetnih srpskih kozmetičkih blogova, te da ćemo u budućnosti sarađivati na mnogim poljima.



***
    Veliko hvala Vichy kompaniji na pozivu za ovo 
odlično organizovano dešavanje. 
Zaista mi je bilo zadovoljstvo prisustvovati. 
Hvala Mariji Trivić na gostoprimstvu, i lepom druženju. 
Nadam se skorašnjim susretima i uspešnoj saradnji.

Hvala i divnoj Dijani i Ani
na pozajmljenim fotografijama ♥ 



Pozivam sve vas koleginice blogerke koje su prisustvovale, da u komentarima podele sa mnom svoje utiske sa okupljanja.

 Da li biste probali novi Vichy serum, a ako ste već to učinile,
kakvi su vaši utisci?







22 коментара

  1. divan opis :) svakim novim postom vracam se na to divno mesto i sve iznova prozivljavam :)
    mnogo mi je drago takodje sto nam se napokon pruza prilika da budemo prisutne na predavanjima o proizvodima koje cemo sa velikim zadovoljstvom koristiti i isprobavati i nadam se ekspanziji ove vrste desavanja kod nas i u blogosvetu, kao i sve cescim susretima :) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala puno Ani :**** Mnogo mi je drago da nam je bilo tako lepo :))
      do sledećeg susreta :)

      Избриши
  2. Fenomenalan prikaz jucerasnjeg druzenja ;)

    Meni je izuzetno drago da smo zapocele jednu zaista divnu saradnju. Lepo organizovan dogadjaj, sa mnostvom korisnih informacija.
    Takodje, mnogo sam se radovala upoznavanju svih vas divnih devojaka koje do sada nisam imala priliku da upoznam. Radujem se svakom novom okupljanju i otvaranju novih mogucnosti za beauty blogerke Srbije ;)

    Serum sam sinoc probala i vec sam odusevljena :) Ali kako ne volim prebrzo da donosim zakljucke, testiranje ce potrajati neko vreme. Prvi utisci su vrlo pozitivni. Jako je slican Idealia dnevnoj kremi koju vec neko vreme koristim, tako da mi je ovaj serum dosao kao super dopuna svakodnevnoj nezi koze ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala Marija :))
      jako mi je drago da sam te konačno upoznala :)
      hvala na utiscima za serum :D i ja imam samo pozitivna očekivanja
      svakako piši kad ti se slegnu posle nekog vremena ;)

      Избриши
  3. Ja sam još pod ustiscima, što sa predavanja (lele šta sam ja sve svojoj sirotoj koži zgrešila), što sa druženja, što od one divne hrane :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ja sam kao neka tetkica slušala predavanje, i samo klimam glavom i vičem ''ccc, znala sam'' :DDDDDD
      divno nam je bilo :))

      Избриши
  4. I dalje mi je beskrajno zanimljivo da citam tudje utiske sa dogadjaja. Bas je lepo bili. I meni je jako drago sto saradnja sa blogerima polako poprima ozbiljniji oblik. :)))

    ОдговориИзбриши
  5. Bilo nam je zaista fantastično, kako Vama tako i kod nas.

    Super si opisala događaj koji je zaista bio na svjetskom nivou :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala puno, potrudila sam se da budem profesionalna :))
      stvarno je bila odlična organizacija, složila bih se sa tobom Martina :))

      Избриши
  6. Super si napisala, baš mi sviđa :) Drago mi je što smo se upoznale :)

    ОдговориИзбриши
  7. Vidi se da ste uživale, verujem da je sve bilo prelepo! Jedva cekam utiske o serumu

    ОдговориИзбриши
  8. Lena, predivan event :)
    Hoću još ovakvih postova, pliiiiz :D :D
    Btw, super mi je cijela ta linija, tako nježne roze ambalaže :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala Saro :***
      ako budem prisustvovala sličnim dešavanjima, svakako :))
      bilo bi mi jako drago.
      ja još nisam ništa probala, ali me ovo roze pakovanje
      baš privlači :)

      Избриши
  9. Bas ste lepo uzivale :) Sjajno prikazan dogadjaj :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.