Home design - Inspiration #2




   Marta meseca, kako bismo predahnuli od kozmetičkih postova, predstavila sam vam slike jednog stana u Stokholmu. Možete se podsetiti tog posta ovde. Tada sam rešila da vas povremeno iznenadim objavama sa sličnom tematikom. Reč 'povremeno' je dobila novu dimenziju, hehe. Danas sam izabrala još jedan stan smešten u Švedskoj, i pogađate, opet na poslednjem spratu. Ima nečeg u tom švedskom dizajnu i stilu što me jako privlači. Ideja je da u ovim postovima ne pišem previše, već da sa vama podelim fotografije pa da zajedno u njima uživamo. Kod ovog stana mi se najviše sviđa što preovladava bela boja(koju obožavam) ali je zahvaljujući pažljivo odabranom nameštaju, i detaljima, prostor oživeo i izgleda veoma prijatno i moderno.















***sve fotografije preuzete sa sajta home-designing


   Zaključak

   E sad, šta je pisac hteo da kaže ovim postom? :D Ništa što je od velike životne važnosti, u principu. Samo malo širim ljubav i pozitivnu energiju. Ako preskočite post, niste naneli sebi nikakvu štetu. Ako ga pogledate, onda vam se zahvaljujem što ste odvojili vreme. Ako prokomentarišete, hvala na tome i na iznetom mišljenju. Ukoliko ste rešili da ipak ne ostavite nikakav komentar već samo preletite preko slika, to je stvarno u redu, ali samo da znate, vaši komentari su i više nego dobrodošli. Eto tako. I da ne zaboravim, biće ovakvih postova i ubuduće.


 pozdrav!





37 коментара

  1. Uh i meni su ti poslednji spratovi slaba tačka... Stan je prelep, iako ja više volim boje. Završila sam u srednjoj smer za dizajn nameštaja i jako mi je žao što nisam pokušala da upišem primenjene i nastavim time da se bavim, ali ko zna zašto je i to dobro. Ja glasam za ovakve postove uvek, volim ih! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan si stan odabrala da nam predstaviš, sve mi se jako dopada do namanjeg detalja...iako više volim boje na zidovima i u prostoru, ovde ne nalazim ni jednu manu :)
    Volim ovakve postove, samo napred! Lidija :D

    ОдговориИзбриши
  3. Za moj ukus je previse sterilno, ali to je moderni skandinavski stil. Jedino mi nije jasno zasto ugaona garnitura nije okrenuta ka televizoru koji je smesten u cosku? Uopste mi se ne svidja ideja da dvosed na terasi i garnitura unutra gledaju direktno jedno na drugo kroz staklo, malo mi je creepy.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hahaha, kako opažaš!!!! meni je kul da ugaona i ovo na terasi budu okrenuti jedni ka drugome a ne ka tv-u :D da se ja pitam ja bih izbacila tv iz dnevne, više volim da se ljudi druže i pričaju nego da im tv odvlači pažnju :DDDDD
      jes' malo kripi, al otpiši mu na umetnički dojam :DDDD

      Избриши
    2. Da nema tv-a, onda bi taj kripi efekat nestao, ovako jednostavno je wtf? Jos da se to otvara, da ima neka vrata u harmonika fazonu, onako da se lome, onda bi se tu eventualno organizovale odlicne zurke, jer bi se prostor vizuelno povecao i bila bi bolja cirkulacija. Mislim da je arhitekta/dizajner ima odlicnu ideju a da je u nekom momentu samo doziveo BLAAAAh fazu i evo sta se desilo.

      Избриши
  4. Ima divnih i interesantnih detalja ali su malo previse izmesali stilove - za moj ukus. Meni su bele moderne sobe nekako previse sterilne. Opet, belo u shabby stilu mi je fantazija :).
    E da, sjajna ideja za post!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala Jelena :)))) baš mi znači da pročitam komentare, lepo mi je da vidim tuđe utiske i kako drugi doživljavaju uređenje prostora :)
      i meni je belo shabby preslatko!!!!

      Избриши
  5. Stan je pravo malo umetnično delo. Meni se dopada, jer volim minimalizam, a trpezarija i deo sa stepeništem i ciglama je fantastičan. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Jako je lep stan, i ja volim ovakav stil i belu boju. Jedino ne mogu da ne primetim da u tom stanu malo dete ipak ne živi, šanse nema da bi njegova soba bila onako savršeno bela i čista :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hahahaha, dobra ti je konstatacija :DDD
      ili to ili je bila generalka pred slikanje :DDD

      Избриши
  7. Jako lepo i inspirativno... Obozavam stanove sa dosta svetla i bele boje :)

    ОдговориИзбриши
  8. Meni je ovo tako predivno! Iako, nekako mi je sve presvijetlo, ali svejedno se ne bih bunila da je stan moj :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ma ni ja ne bih zamerila :))
      ja doduše volim da ima što više prirodne svetlosti u stanu :)

      Избриши
  9. Jos da ima lepsi pogled a ne na ovu zgradu :))

    ОдговориИзбриши
  10. Ja sam odusevljena ovim stanom, ali mi se onaj prethodni ipak vise dopada :) Padam na belo i udobno :) Secam se kad si izbacila post u martu, sve slike sam prebacila na telefon i pokazivala prijateljima kako ce izgledati stan u kome cu jednog dana ziveti :) I hocu! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. jaooooooo <3
      hvala na ovako lepom komentaru, neka ti se želja ostvari što pre :))

      p.s. žao mi je što se nisi potpisala, pa ti se ne mogu obratiti direktno imenom :)
      molim te, sledeći put slobodno ostavi neki nick da znam sa kime komuniciram :)

      hvala od srca na javljanju :))

      Избриши
  11. I ja isto obozavam taj skandinavski stil i njihov nacin uredjivanja stana. Ako nisi, pogledaj kod blogerke Marianan, njen stan je preslatko uredjen, mislim da bi ti se dopao :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. da, da, pratim Marianu, ona mi je omiljena strana blogerka :))
      njen stan je divan, mogla bih u narednom postu baš njega da prikažem :)
      hvala puno na podsećanju i predlogu :*

      Избриши
  12. Meni se jako dopada ovakav enterijer :) Sve je tako cisto, belo, na svom mestu i uredno <3

    Nastavi sa ovakvim postovima, predstavljaju pravo osvezenje i jako su inspirativni :)

    ОдговориИзбриши
  13. Obožavam belo, volim kad je sve kao u apoteci :D
    Imam iste ovakve stepenice sa ugradnim ormarom ispod njih haha, sve isto samo nije belo :)
    Ovaj stil je nešto slično kao i u Norveškoj. U koju god kuću da sam ušla oduševila sam se, posebno sam primetila da vole figurice i razne džidža bidže, uglavnom ih stavljaju na prozor da se vidi spolja :)

    ОдговориИзбриши
  14. Za nijansu manje bele boje i bilo bi savrseno..mada terasa i stepenice su bas po mom ukusu :) Odlican post, valja se malo skloniti iz beauty tematike da odmorimo mozak kolektivno :)

    ОдговориИзбриши
  15. ubijas me ovim dizajnom! samo pozelim da se iz svoje sobe teleportujem u neku od ovih. sigurna sam da mi tu ucenje nikad ne bi tesko palo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)))))) ne zameri lepoti.
      ma gde bi ovde učila, ovde bi svaki dan bilo kafenisanje i pričanje o kozmetici :DDDDD

      Избриши
  16. ja upravo treba da kupim svoj prvi stan, i bas po ceo dan listam ovakve slike. ovo je divno, vec sam neke ideje ukrala

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.