Vichy Teint Ideal
   Iako inače nisam ljubitelj ovog perioda u godini, moram priznati da je druga polovina februara nosila sa sobom svoje draži. U rokovnik su upisane zakazane promocije i nova lepa dešavanja iz oblasti kozmetike. Na naše tržište konačno su se pojavili najnoviji proizvodi iz Vichy dekorativne linije. Blogovi iz regiona nedavno su izveštavali o njima, a ja sam sa ushićenjem čitala o predstavljanju ovih proizvoda i unapred se radovala novitetima koje ću moći da isprobam.

   Prva Vichy promocija na koju sam bila pozvana od strane Marije Trivić, ostala mi je u jako lepom sećanju, i morala sam pohvaliti profesionalni pristup organizatora, i veoma uspešno realizovani događaj. Čitali ste već o Vichy Idealia life serumu ovde, a danas vam pišem o novoj generaciji dekorativne kozmetike. Znala sam da će i ovog puta Vichy divno predstaviti novitete.

   Pokušavajući da isprati želje svojih vernih korisnica, Vichy sada nudi novo rešenje za vaš idealan ten - Teint Ideal dekorativu. Ovo su prvi blistavi Vichy puderi koji otkrivaju vaš idealan ten. 


   Uvek nasmejana i vedra Marija, ljubazno nas je dočekala na brodu Da Vinča
   Jelena Prša Šimko, Vichy Product Manager, upoznala nas je sa procesom nastanka Vichy Teint Ideal proizvoda. Po njenom objašnjenju, oni nisu ograničeni na određenu starosnu dob, i prilagođeni su svim tipovima kože. Zadovoljene su potrebe suve ali i mešovite i normalne kože, te se u ponudi nalaze sledeći proizvodi:

Teint Idéal tečni puder/fluid - za normalnu i mešovitu kožu. Staklena ambalaža sa pumpicom. Dostupan u 4 nijanse. SPF 2o. Preporučena cena 2.303,91 RSD
Teint Idéal kremasti puder - za suvu kožu pakovan u tubici. Dostupan u 4 nijanse. SPF 2o. Preporučena cena  2.303,91 RSD 
Teint Idéal kompaktni puder - za sve tipove kože. Postoje dve nijanse. Preporučena cena  2.742,75 RSD 
Teint Idéal bronzer - za sve tipove kože. Dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi. Preporučena cena  2.742,75 RSD 


   Ideja kojom su se vodili u Vichy kući prilikom kreiranja ove linije proizvoda, bila je da obezbede zdrav, blistav, besprekoran ten, ističući prirodnu lepotu žene, a sve to oslanjajući se na inovacije u svetu kozmetike koja se temelji na tečnoj svetlosti kao ključnom elementu na polju postizanja savršenog tena. Kako ovi puderi 'rade' demonstrirala nam je profesionalna šminkerka, prelepa Maja Radaković Stanišić, šminkajući pritom simpatičnu pevačicu Zoe Kidah (Zemlja Gruva). Očas posla je divna Zoe zablistala uz najnovije Vichy pudere, a osmeh joj je bio neizostavni adut. 


   Nestrpljivo smo pristupile testiranju proizvoda, kako bismo same uočile kakva je tekstura i koje su osnovne karakteristike, onako na prvo nanošenje. Najjači utisak je na mene ostavio kameni puder. Dopalo mi se kako izgleda na ruci, i nijansa uliva poverenje. Bronzer je primera radi, veoma lako dozirati, i mislim da se sa njim ne može preterati. Način na koji ga je Maja nanela prilikom demonstracije, doprineo je utisku da je za kontur veoma dobar. Tečni puder u najsvetlijoj nijansi, na mojoj ruci je delovao prežuto, i to me je pomalo odbilo. Inače je lagane, vodnjikave i nemasne teksture, i mislim da za one masnokožce, kao i devojke sa normalnom/kombinovanom kožom, izrazito žutog podtona, može biti dobar izbor. Kremasti puder u nijansi 25 mi se u poređenju sa fluidom u nijansi 15, učinio kao nosivija i prirodnija varijanta, kada se o mojoj koži radi. Gušći je od tečnog pudera, i naginje na neutralnu stranu, iako bi po logici trebalo da je tamniji. Lepo se prilagođava tenu, ali ću o definitivnim utiscima pisati kada formiram konačni sud.


  Kako Vichy organizatori nikad ne propuste da se pobrinu i za onaj gurmanski užitak, posle testiranja proizvoda prepustile smo degustaciji slasnih zalogaja i neobaveznom blogerskom ćaskanju. Bilo je to savršeno provedeno popodne.Čitavu Teint Ideal kolekciju prati vrlo privlačan dizajn pakovanja, pogotovo kamenog pudera i bronzera, koji pomalo asociraju na HE kozmetiku. Cena proizvoda je pristupačna i rekla bih, standardna za Vichy. 
Proizvode možete naći svim ovlašćenim Vichy apotekama, osim kompaktnog pudera i bronzera koji se mogu naći samo u posebno odabranim apotekama.


Da li ste probale nešto iz Teint Ideal linije?
Kako vam se čine ovi proizvodi?


4 коментара

 1. Vidim da je i vama bilo lijepo :)))) Vichy se stvarno uvijek jako lijepo pobrine za organizaciju evenata.. Da, dosta je žutog podtona tekući puder, makar moram reći da se čak i prilagodi na licu, npr. mojoj koži koja je neutralnog podtona se lijepo prilagodi.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. bilo je prelepo, morala sam podeliti svoje utiske :))
   e baš mi je drago da čujem da se tako ponaša na koži, mene
   je pomalo uplašilo kada sam videla kako je žut, ali je veliki plus
   ako se dobro prilagođava :)

   Избриши

Hvala na komentaru.