Rilastil micelarni losion




    Još jedna u nizu dragih mi micelarnih voda, je ova o kojoj danas možete čitati. U pitanju je čistač koji nam dolazi od Rilastil brenda, poreklom iz Italije. Više o njihovoj ponudi možete pročitati na zvaničnom sajtu ovde

   Moglo bi se reći da vam redovno pišem o micelarnim vodama na našem tržištu. A sve to jer sam njihov veliki fan, i one su mi među omiljenijim skidačima šminke. Veoma su praktične i zgodne za putovanja, jer od jednog proizvoda možete dobiti kompletno čišćenje lica od svih, preko dana nakupljenih nečistoća, kao i šminke. 





   Rilastil micelarna voda pakovana je u magično plavu plastičnu bocu, sa zaštitnim plastičnim mehanizmom na otvaraču, koji vam garantuje da je proizvod neotvaran. Boce u koje se pakuje tečnost su zapremine 25o i 4oo ml. 
  
   Namenjena je čišćenju lica i temeljnom skidanju šminke sa svih tipova kože, pa čak i one suve i najosetljivije. Hipoalergena je, dermatološki  i oftamološki testirana. Ne sadrži veštačke boje, tragove metala, paraben, SLS, alkohol, parfem, i nekomedogena je. Proizvođač kaže da je blaga, da neće narušiti pH vrednost kože, da je neće iritirati ni isušiti dugotrajnom upotrebom. Ne zahteva ispiranje nakon nanošenja. Pogodna je za osetljive oči.

   SastavWater, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides (delicate surfactant from  coconut and palm oil), Glycerin, Bisabolol (from the Chamomile Plant), Cetrimonium bromide, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Disodium Phosphate, Disodium EDTA, Citric Acid 
   Na sajtu cosdna možete pogledati ocene ovih sastojaka. Možda će nekome značiti i ta mogućnost istraživanja sastava pojedinih proizvoda. 


   Utisci: Ovo jeste još jedna u nizu micelarnih koje sam koristila, ali je svojim kvalitetom uspela da se probije u sam vrh i da ponosno stoji na tronu. Zajedno sa Avene, Vichy i Darphin, ova micelarna je među najboljima, barem kada se radi o mojim ličnim utiscima. 

   Na prvom mestu bih istakla to da je neverovatno blaga za lice. Nećete imati osećaj nelagodnosti na koži kada je budete koristili. Primera radi, moje je iskustvo takvo da mi se činilo kao da sam običnu vodu sipala na blaznicu. Eto koliko je ona nežna. Međutim, uprkos laganom sastavu, maskaru skida savršeno, i moram napomenuti da mojim osetljivim očima nije izazvala nikakvu negativnu reakciju. Temeljno i bez ikakvih problema skida sve, od laganih tečnih pudera i bb krema, preko teške artdeco kamuflaže, kamenih pudera, do onih jačih i gušćih tekstura poput revlon colorstay pudera, zatim vodootporni lajner, maskare, senke... Da. Zaista je tako dobra. Koliko bi blaznica bilo potrebno da skinete kompletnu šminku sa lica, već ne mogu da vam kažem, jer je to individualna stvar, i zavisi od količine šminke koju nanosite na lice, kao i toga koliko izdašno koristite micelarnu. 

   Posle višemesečne upotrebe mogu pouzdano da tvrdim da mi nije nimalo isušila kožu, kao i da je pravo uživanje koristiti je na licu, pogotovo na očima. Znate da tu uvek biram i verujem pre uljanim čistačima, ali mi se Rilastil pokazala kao savršena alternativa, te je rado koristim upravo tako. 



   Dobila sam neku neproverenu informaciju da je Rilastil navodno došao u Srbiju. Kako nisam nigde pročitala zvanične tekstove o tome, ne mogu vam ništa detaljnije reći. Ako imate neko korisno saznanje, volela bih da to podelite u komentarima.

   Izbeći ću da kažem da je najbolja, ali je Rilastil zasigurno jedna od najboljih micelarnih voda koje sam isprobala do sada, i rado ponavljam kupovinu jer sam u potpunosti zadovoljna ovim proizvodom. Preporučila bih je svim tipovima kože, i devojkama koje traže efikasno a blago sredstvo za skidanje šminke sa lica. 


Da li biste probale Rilastil, i kako vam se čini ova micelarna voda? 


32 коментара

  1. Micelarne su moj prviizbor i odlučila sam ih isprobati sve :D Jako, jako želim imati ovu! Nadam se da će doći i k nama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. tri put ura za sve ljubitelje micelarnih :)))
      ne znam kakvo je stanje, i da li će ih biti stvarno kod nas, to sam načula.
      meni su iz CG donosili jer ih tamo ima regularno

      Избриши
    2. Rilastil je u Srbiji....u svim Prizminim radnjama

      Избриши
  2. Fensi micelarna, znas da ih i ja jako volim - samo da mi je nekako doci do ovog primjerka :D
    Krasne fotke draga moja, as always :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I know :)) jako dobar proizvod! I ja se dovijam kako ih opet nabaviti ako je dezinformacija ono o dolasku :DDD
      hvala S <3

      Избриши
  3. Od mnogih sam čula pohvale za ovu micelarnu, svakako ću je jednom kupiti, pogotovo sad kada će je biti i kod nas.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман16. мај 2014. 09:49

    Odlicno zvuci! Sigurno cu je probati cim stigne :)
    Cula sam dosta pohvala i za njihove sampone, pa se nadam da je informacija tacna. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jeste odlična!
      E vidiš, nisam čula ništa o šamponima :))
      ako je suditi o celom brendu na osnovu ovog proizvoda, onda stvarno obećavaju :))
      svakako se nadam da će ih biti kod nas.

      Избриши
  5. Nisam imala priliku da probam nista od pomenutog brenda ali sam cula samo reci hvale. Nadam se da je informacija da su stigli i kod nas tacna, pa da se i sama uverim u kvalitet :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam samo ovu micelarnu probala, i ostala oduševljena time kako je dobra. Iskreno se nadam da će ih biti ovde kod nas, pa da možemo opušteno i bez pritiska da istražimo brend :))

      Избриши
  6. Na sajmu su imali štand, stigli su u Srbiju ali ih ima u svega nekoliko apoteka. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao Monoklice hvala ti puno na odgovoru, jako si me obradovala! Nisam bila najsigurnija da li je istina to što sam čula. Hvala na informaciji iz prve ruke :)) Ako doznaš koje su apoteke u pitanju, javljaj :))
      hvala još jednom puno puno!

      Избриши
    2. U Beogradu, pored Prizmine prodavnice Rilastil je dostupan i u apoteci Galen pharm u TC Stadion

      Избриши
  7. Zelim zelim zelim... neka nam Monoklica sto pre javi gde ima... :)))) :*

    ОдговориИзбриши
  8. Uopće nisam čula za ovu micelarnu, ali sada bi je rado probala! :D

    ОдговориИзбриши
  9. Rilastil je konacno u Srbiji, ima ga u svim Prizminim radnjama a i u bolje snabdevenim apotekama...U Prizminim radnjama postoji popust za studente od 30% za sve Rilastil proizvode

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман10. јун 2014. 11:01

    Kakva ti je u odnosu na Biodermu?:)
    Ima u Beogradu da se kupi u Pop Lukinoj 12 ako nekoga zanima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ako je pitanje meni upućeno, pa rekla bih da su tu negde po učinku...skoro identične :)
      hvala na informaciji :)

      Избриши
  11. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  12. Sve pohvale za micelarni,posebno za to što ga sada ima i u Srbiji...moram da pohvalim i Rilastil mikro kreme protiv prvih bora koje već neko vreme koristim...jako su lagane, ne maste kožu, lepo mirišu i koža ih brzo upija:)
    Počela sam da koristim i njihovu dnevnu gel kremu protv celulita...za sada je dobra...Sve pohvale za Rilastil !!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala na utiscima :))
      nisam probala ništa sem ove micelarne, ali mi brend kao brend uliva poverenje :)

      Избриши
  13. Tako si je lijepo nahvalila da sam ju poželjela isprobati, ali naravno da to nije moguće jer u HR nema ničegaaaaaaa ahhah :D
    Divne su ti fotke draga Lena! :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. jeste, sve ti verujem :p
      ne teraj me da krenem da nabrajam šta sve imate tamo :DDDD
      ako je ovo došlo kod nas, postoji mogućnost da se raširi na vaše tržište isto :)
      hvala dear Mell <3

      Избриши
  14. Анониман1. јул 2014. 20:52

    rilastl kozmetiku mozete kupiti u svim PRIZMINIM radnjama u BGD u Pop Lukinoj 12 mislim cak da imaju i u Novom Sadu i Nisu radnje,moram i da pohvalim osoblje koje tamo radi devojke su jakoo ljubazne,nasmejane i pri tom lepe.RILASTIL,

    ОдговориИзбриши
  15. Drage moje morm da vam napišem nešto i o mom tragičnom iskustvu sa tim Rilastilom, tek da se zna da nije baz neka idealna kozmetika. Čitajući vaše divne komentare odlučila sa da isprobam njihov micelarni i aqua kremiu. Prvih nekolioko nanošenja je sve bilo OK ali mi se posle toga javila takva alergija u vidu crvenila i osipa na licu i vratu da je to bilo strašno. A uz sve to peckanje i svrab su bili nesnosni tako da sam na kraju završila kod dermatologa na ozbiljnoj terapiji. Nikada ranije mi se nešto tako nije dogodilo sa nekim kozmetičkim proizvodom. Moram da napomenem da sam do ovog tragičnog izleta sa ovim Rilasatilom koristila La Roche Posay kozmetiku koja je odlična. Nije mi jasno šta je u pitanju ali očigledno da taj Rilastil i nije tako kvalitetan i pouzdan brend!!!! A uz to su i preskupi za nešto novo i krajnje nepouzdano!!!! Jako sam razočarana....:-( :-(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno me čudi jer je brend zamišljen kao medicinski i prilagođen potrebama kože, ali eto, ne može nam svima nešto odgovarati. Ma daleko od toga da je sve idealno, ali verujem da svaki brend nosi izvesnu dozu 'rizika' da neće prijati pojedincu. Nisam razumela da li si imala alergiju na micelarni ili tu kremu o kojoj pričaš?
      Žao mi je da pročitam da nisi zadovoljna i moram priznati da si jedna od retkih koja je imala takvo iskustvo jer sam ja naišla na gomilu pozitivnih utisaka :((
      Možda da se javila neka alergija na neki sastojak iz proizvoda, nemam ideju šta je moglo biti, nadam se da si to istražila da ti se takva situacija ne ponovi u budućnosti ://

      Избриши
    2. Nista od sastojaka ovog micelarnog rastvora a pogotovu aqua kreme, koja sluzi za hidrataciju koze i za mlade osobe koje se po prvi put susrecu sa negom lica ,ne moze izazvati tako BURNU reakciju kao da ste mazali koprivu po licu.Rilastil je najjaci Italijanski brend u svetu kozmetike i zato budimo srecne sto nam je dostupan.
      Sto se cena tice ni jedna kvalitetna brend krema nije jeftina,ali sam je u Bgdu kupila na sestrin indeks sa 30% umanjenom cenom plus Intesina kartica na 12 meseci...povoljnije ne moze biti.
      Pozdrav Nina

      Избриши

Hvala na komentaru.