Dr.Hauschka Rejuvenating Mask

- Maska za revitalizaciju - 



   Moja ljubav prema Dr.Hauschka kozmetici počela je pre otprilike godinu dana, a kako su se pozitivna iskustva sa brendom nizala, mogu slobodno reći da mi je žao što ga nisam ranije istražila. Prvi proizvod koji sam probala, kada sam krenula da se upoznajem sa prirodnom kozmetikom, bila je krema za čišćenje lica, koja je jako brzo zauzela prvo mesto među mojim omiljenim čistačima. O njoj sam vam odavno pisala, a taj post možete pročitati ovde. Sentimentalno sam vezana za Cleansing Cream jer mi je vidno popravila stanje i gotovo eliminisala problem koji sam tad imala, i još uvek pamtim početno oduševljenje kada sam krenula da je koristim i istražujem sve pozitivne strane njene upotrebe. 

   Rejuvenating mask je proizvod koji opravdava kvalitet celokupnog brenda koji stoji iza njega. U nastavku teksta pročitajte zašto je ovo nešto što morate isprobati.  


   Namena i svojstva:  Predstavlja kombinaciju prirodnih ulja i ekstrakata, i namenjena je svim tipovima i stanjima kože. Pomaže da koža uspostavi prirodnu ravnotežu i da sama aktivira regenerišuće procese. Kompleks aktivnih sastojaka dubinski neguje, hidrira, deluje na hiperpigmentacije, skuplja proširene pore i ubrzava zarastanje ožiljaka i izbeljivanje fleka. Ekstrakti semena dunje i kamilice održavaju vlažnost kože, smanjuju pore i pojavu crvenila i iritacije, dok ulje jojobe, kajsije i pšeničnih klica pročišćuju i ujednačavaju ten. Takođe se preporučuje upotreba nakon izlaganja štetnim dejstvima sunčevih zraka. Pakuje se u, za ovaj brend standardnu aluminijumsku ambalažu, u količini od 3o ml, dok mogu preporučiti i putna/probna pakovanja, jer su jako zgodna i zauzimaju minimum prostora na polici. Još jedan plus na strani manjih pakovanja je ta što mi velika uvek puknu, nakon što pređem pola tube i onda mi sa te strane jeste praktičnije rukovati manjim.

   Maska je kremaste i masnjikave teksture, bogatog sastava i solidne težine na licu. Prijatnog je biljnog mirisa koji opušta čula. Ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse, kao ni parabene, mineralna ulja, silikone ni PEG.

   Sastav: Water (Aqua), Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis Extract, Cetearyl Alcohol, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Bentonite, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Propolis Wax, Fragrance (Parfum), Limonene*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Lysolecithin, Xanthan Gum, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810).

   Upotreba i utisci: Nanosi se na očišćenu kožu, u debljem sloju, uključujući i predeo oko očiju, vrat i dekolte, drži oko 2otak minuta a zatim ispere, odnosno istapka blago nakvašenim peškirom. Za optimalne rezultate, preporučuje se upotreba jednom do dva puta nedeljno. 

   Maska podseća i na licu se ponaša kao masna krema za negu suve kože. Takav je moj lični doživljaj. Veoma lagano se upija, zato što je izuzetno hranljiva i bogata sastojcima. Nanosila sam je i u debljim i u tanjim slojevima, ali nikad mi se nije u potpunosti upila, što je potpuno prihvatljivo, obzirom da u zavisnosti od stanja u kome mi se koža nalazi, sama reguliše propustljivost. Osećaj po nanošenju je prijatan, a posebno bih istakla ugodnost prilikom nanošenja ove maske u zoni oko očiju. Nakon umivanja, koža se čini oporavljenom i izgleda zdravije i lepše. Primetila sam da mi je nakon prvih mesec dana redovne primene, ten bio ujednačeniji a flekice manje primetne. Nisam uočila dejstvo na sužavanje pora ali nisam ni pozvana da o tome govorim jer u principu nemam problem sa njima. 



Obnavljajuća maska je među top tri Dr.Hauschka proizvoda koja sam probala, i na prvom mestu među maskama za hidrataciju i obnavljanje. Pažljiv odabir visoko kvalitetnih sastojaka, pohvalno neguje kožu, pružajući joj potpuno uživanje u svim blagodetima prirodne kozmetike ovog nemačkog proizvođača.

Ljubitelji brenda, verujem da ste već isprobali i da je volite, pa vas pozivam da se u komentarima priključite sa svojim iskustvima jer će biti od koristi onima koji se možda još nisu rešili da testiraju ovaj proizvod. 

Meni je ova maska u potpunosti ispunila očekivanja, i kao rezultat kontinuirane upotrebe doprinela poboljšanju kvaliteta i stanja kože, te vam je srdačno preporučujem.


Da li ste isprobali ovu masku i kakva su vam iskustva sa ovakvim tipom proizvoda?
Šta biste mi preporučili sa sličnim pozitivnim dejstvima ?


budite slobodni da ostavite vaše komentare  












12 коментара

  1. Imam ovu masku, u onom malom pakovanju koje sam dobila uz set. Još je nisam isprobala, čekam da nađem vremena pred spavanje, da je probam zajedno sa onom parnom kupkom. Nekako uvek hoću da to bude uveče, da mi uživanje bude potpuno i tako mi već dve nedelje stoji i čeka. :) Koristim ovu kremu za čišćenje i malo je reći da sam oduševljena. Za sada mi je to omiljeni njihov proizvod, videćemo kad probam masku da li će se promeniti to.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. dobar im je taj set, pretpostavljam da imaš onaj za masnu kožu? tako sam i ja krenula, a onda samo nastavila da kupujem njihove proizvode. Ta krema za čišćenje je stvarno savršena !

      Избриши
  2. Probala sam baš ovu masku. Svega dve kesice testera su bile dovoljne da mi se dopadne efekat na koži. Planiram da je nabavim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš me raduje da se i tebi dopala, pametna je investicija uzeti je, ja nisam zažalila:)
      čekam tvoje utiske na blogu :)

      Избриши
  3. Nisam probala ovu masku i definitivno ću je probati! Jako volim njihove kreme za lice (ruža)... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hehe, znam da si i ti fan nekih proizvoda, čitala sam o kremi kod tebe :)
      probaj, kreni prvo od uzorka, taman da vidiš šta možeš očekivati :)

      Избриши
  4. Slično smo je doživele, i meni je bila nešto kao masna krema za negu suve kože, nisam je osećala na licu na način na koji obično osećam maske i morala sam da se podsetim da treba da je skinem.

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. hajde, kako si krenula, vidim ja navući ćeš se na haušku :)))
      ovu masku moraš probati, ona je što se kaže must have :)

      Избриши

Hvala na komentaru.