Beležnica: Avgust & Septembar '14
   Znam da puno kasnim sa ovim postom, ali ne vredi ni objašnjavati sve razloge koji su sprečavali da više vremena posvetim rubrici i ispisivanju online stranica. Ukratko ću reći da su i više nego opravdani. Pauza od pisanja je zaista prijala i bila preko potrebna. Avgust mi je bio ispunjen mnogim, meni do tada nesvakidašnjim dešavanjima, novim iskustvima i pričama. Planiranja, planiranja i ponovna planiranja da bi se sve to konačno zaista i realizovalo u svega par dana. Upoznala sam nekoliko osoba bez kojih dobar deo zamisli ne bih mogla ostvariti, i ovom im prilikom od srca zahvaljujem na svakoj pomoći, spremnosti da posavetuju, predlože nove ideje i hrabro prionu na posao. Septembar - mesec za uživanje i radost. Delić svega toga na fotografijama koje slede.
photo by Monika Pavlović   Avgustovski dani u Beogradu proticali su u opštoj jurnjavi po gradu u cilju što bržeg završavanja obaveza, dok su se pauze čekale sa nestrpljenjem ne bi li se sa užitkom ispila i poslednja kap limunane u dragom Martaan-u. Lakić koji sam obožavala u septembru je Dior Pink Porcelain, dok me je moja, sa svom šminkom upoznataTasha Blanc, iznenadila kupovinom Essie Mind your Mittens. Sada se mogu bezbedno vratiti u svoje tamne boje. Bioderma micelarna je ponovo na mojoj polici. Neizbežna mi je pri skidanju šminke, i zadovoljna sam ovim planetarno popularnim čistačem. Kada sam poželela relaksaciju i uživanje, koristila sam Dr.Hauschka kupku i mleko za telo, i red je da i na blogu uskoro kažem nešto više o ovom setu. U kolažu možete videti i fotku koju sam postavila na instagramu ovde. To bi ujedno bio i najčešće korišćen makeup tih dana. 


   

   Ono malo slobodnog vremena kojeg sam imala koristila sam da odgledam omiljenu seriju Downton Abbey i pokoji film iz redova davno zabeleženih pod oznakom ''obavezno''. Hit pesma koja se vrtela, a koju sam pronašla samo i isključivo zahvaljujući snalažljivoj Marie Paul je Safe&Sound. Znate kako postoje neke osobe koje mogu pronaći smislen odgovor na svako vaše pitanje, ma koliko glupavo bilo? Well, Marie P. is one of them. Dejvid Bouvi imao je svojih tri minuta slave dok sam uživala u pesmi Blue Jean
   Septembar je doneo otvaranje nove sezone promocija, i posećivanja zanimljivih gradskih dešavanja. U Metropolitenu je održana promocija Bond No.9 parfema. Uz zvuke džez muzike prošetali smo ulicama Njujorka, dok su nas magično dizajnirane cipele Magdalene Klašnje izmestile u neku drugu stvarnost. U društvu dragih Sonje, Nataše Brane, to veče je proteklo u prijatnoj atmosferi i simpatičnom ćaskanju. 


   Na moje veliko zadovoljstvo, imala sam prilike sarađivati sa jednom preslatkom, divnom, kreativnom i talentovanom mladom devojkom, čiju facebook stranicu možete posetiti na sledećem linku  Monika Pavlović Photography. Naslovna fotografija iz ovog posta njenih je ruku delo(dok su crop i filter opcija bili moja sloboda radi prilagođavanja formatu i stilu blog fotografija), a u nekom od narednih postova predstaviću vam još par njenih fotografija. Ako se želite detaljnije upoznati sa Monikinim radom, potražite je na društvenim mrežama ili njenom blogu ovde, jer ja zaista, od ogromnog oduševljenja koje me je ispunilo, ne mogu naći prave reči i nahvaliti je kako zaslužuje. 


Moglo bi se reći da je ovo  bio jedan kratak osvrt, što se tiče proteklog perioda neovekovečenog do sad na blogu, jer Beležnica i postoji u svrhu sumiranja nekih utisaka. 
U narednim danima očekujte veliku nagradnu igru povodom trećeg rođendana
Hvala na lepim čestitkama i poverenju!

Do sledećeg posta 

6 коментара

Hvala na komentaru.