Beležnica: Novembar '14   Oktobarsku Beležnicu krasilo je mnogo zanimljivih gradskih dešavanja, u svetu lepote i kozmetike. Ako ste je propustili, možete to nadoknaditi sledeći ovaj link. Novembar nije zaostajao za svojim kalendarskim prethodnikom, pa sam rešila da vam te momente dočaram fotografijama. U novembru sam znatiželjno iščekivala zakazani tretman u klubu Olympus, prisustvovala sam interaktivnom druženju u Metropolitenu, na Dr.Hauschka Danu blistave kože, i radovala se konačnom dolasku NUXE u Srbiju.


Novembarski kolaž izgleda ovako:Pevonia Myoxy-Caviar® & Pearl tretman


  Svoja iskustva sa ovog luksuznog tretmana podelila sam sa Vama u ovom postu. Tih sat vremena uživanja me je zaista preporodilo, opustilo, i ostavilo u jako pozitivnom raspoloženju. Pevonia proizvode možete pronaći u prodaji u okviru spa centra Olympus, u kojem među ponuđenima, možete odabrati i neki tretman za sebe. 


_____________________

Dr.Hauschka Dan blistave kože

   Kao što nas je već navikao, Metropoliten je i ovog puta organizovao lepo druženje u svom prijatnom ambijentu. Okupile smo se na konsultacijama povodom isprobavanja Dr.Hauschka proizvoda i konkretnih preporuka stručnog lica. Kako pojedine Dr.Hauschka proizvode koristim već preko godinu dana, upoznata sam sa konceptom nege i pravilima koja bi trebalo slediti, pa sam se na momente osećala kao pravi mali štreber klimajući potvrdno glavom, dok je Mirjana Mišić, brend menadžer Dr.Hauschka strpljivo objašnjavala načine i principe po kojima Dr.Hauschka deluje. Delić atmosfere te večeri provedene u Zmaja od Noćaja br.9 zabeležen je i na fotografijama.


_____________________

NUXE Srbija    NUXE je od velike želje konačno postao stvarnost. 27. novembar, Top of the Hub, i prepodnevni sati bili su rezervisani za predstavljanje brenda. Priznajem, zaista sam se posebno radovala promociji i mogućnosti da testiram gomilu novih proizvoda. Stupanje novog brenda na naše tržište doživljavam kao veliku stvar, i srećna sam da sam tog dana, u društvu dragih kozmetičkih entuzijasta, imala priliku da prisustvujem prelepom, i veoma ugodnom događaju. 
Za kraj ove Beležnice, podsećam Vas na aktuelne tekstove na blogu:

Polako me hvata praznično raspoloženje, a nadam se da ste i Vi u tom duhu. Naredni post na blogu je nešto što ste iščekivali dugo, i što sam i sama više puta najavljivala, tako da budite u pripravnosti, jer Vas očekuju lepa 'iznenađenja'. 
Hvala na čitanju i posećenosti! 

 do sledećeg posta 

6 коментара

Hvala na komentaru.