Sephora MicroSmooth Baked Sculpting Trio




   Oduvek sam za sebe mogla reći da sam osoba koja voli praktičnost. Ako se jedna stvar može iskoristiti na više načina, to bih smatrala ogromnim plusem. Tako sam oduvek na kombinovane palete gledala sa oduševljenjem, radujući se istrovremeno što pakovanje nosi u sebi više proizvoda.

   Sephora Baked Sculpting Trio, paleta je iz nove kolekcije koja u sebi sadrži iluminator, rumenilo i bronzer. Moj primerak je u nijansi Medium, a kakvi su mi utisci posle nekog vremena korišćenja, pročitajte u nastavku teksta.



   U paleti težine 7 grama, smešteni su pečeni bronzer, rumenilo i hajlajter. Pakovanje je od čvrste plastike, sa providnim poklopcem, i svim potrebnim detaljima na poleđini. Zgodno je za nošenje u neseseru a pri kontaktu sa drugim proizvodima tokom prenosa, neće se otvarati zbog jače odrađenog mehanizma,  tako da nema bojazni da će doći do oštećenja proizvoda.


   Iluminator (highlighter) - moj je favorit iz ove palete. Već pri prvom nanošenju oduševila me njegova pigmentacija, kao i suptilnost svetlucavih čestica koje sadrži. Na koži ostavlja lep sjaj, bez upadljivih šljokica koje izbegavam kod ovakvih proizvoda. Odličan je za dnevnu varijantu, ali i večernju šminku. Veoma se jednostavno nanosi na lice, može se besprekorno dozirati, i postojan je tokom celog dana. Dopada mi se tekstura, pri prelasku četkom minimalno se osipa, a ton koji ima je bežikasto-roze nijanse, pa mislim da je prilično univerzalan i da može odgovarati velikom broju devojaka. Za njegovo nanošenje najradije koristim Contour Brush iz Core seta Real Techniques četkica. 

   Bronzer - Iako u paleti deluje mat, ne bih rekla da je takav u potpunosti već da ima blagi satenski finiš. Naginje ka toplijem, pa ga ne bih preporučila za konturisanje lica i standardno senčenje, već za nanošenje u slučajevima kad želimo da utoplimo ten i dodamo malo boje. 

  Rumenilo - Zavidne pigmentacije, nešto hladnije jarko pink boje u paleti, ovo rumenilo zahteva pažljivo doziranje i postepeno nanošenje jer u suprotnom se može odmah preterati. Ovo pre svega važi za devojke svetlije puti, poput mene. Ukoliko se želi nadograditi boja, to se lako može postići, ali je moja preporuka ići korak po korak, uz pravilo ''manje je više''. 




Iako mi je hajlajter iz ovog seta prosto savršen i smela bih preporučiti kupovinu Baked Sculpting samo zbog njega, moram reći da ni preostala dva proizvoda iz palete nisu ništa manje vredna vaše pažnje. Za cenu po kojoj se može naći, paleta je i više nego odličan izbor jer u jednom imate tri praktična i kvalitetna proizvoda. 

Paletu možete pronaći u Sephora parfimerijama u TC Ušće i TC Delta City.

Da li vam se dopada Sephora Baked Sculpting trio i šta mislite o ovakvim proizvodima? 


do sledećeg posta 

15 коментара

  1. Predivne su nijanse! Odavno tražim tako nešto. Koliko je cena okvirno? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Je l' da da je lepo? :)
      Cena je tačno 1890 dinara. Proveriću sutra ali računaj da je ovako kao što sam napisala :)

      Избриши
  2. Obožavam ovakve varijante 3 u 1, jer su vrlo praktične za neseser, a i s obzirom da se sporo troše, ona klasična pojedinačna pakovanja mogu da dosade.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa svim navedenim. I sama ovakve proizvode smatram korisnim iz više razloga :)

      Избриши
  3. Prelep je stvarno, baš kao i tvoje fotografije, a sasvim slučajno znam i da ti prelepo stoji :)

    ОдговориИзбриши
  4. Divan trio, volim ovakve multifunkcionalne proizvode :) Hajlajter je prelep!

    ОдговориИзбриши
  5. Bacate me na muke. Taman se odlučim za jedno, pojaviš se ti sa ovom recenzijom i ja se oduševim. Onda pročitam recenziju bronzera kod Taše i oduševim se i njime. Na kraju ću kupiti sve, pa nek' ide život. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha :D nije na odmet imati i jedno i drugo u kolekciji. Hajde, javljaj ako ti znači da probaš pre kupovine, pa da nosim da testiraš na sledećoj promociji kad se vidimo :) ako ga već ne kupiš do tad :D

      Избриши
  6. Анониман20. мај 2015. 17:17

    Taj hajlajter ti stoji savrseno <3 Secas se kad sam te pitala sta ti je to na obrazu a da nisam ni znala da je to bas ovaj trio :) You rock it baby :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, sećam se. Nanela sam ga svuda "po obrazu" not :DDDDD
      I meni se mnogo sviđa kako ide na moj ten :):-*:-*:-* hvala ti!!!!

      Избриши
  7. Covjece, koja ljepota! I meni se ova kozmeticka bombonica jako dopada :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, drago mi je :D Plus, jako je praktična, pogotovo za put, jer je 3 u 1 :)

      Избриши
  8. I ja sam ga skoro kupila :-) a imam i onu braon varijantu...oba proizvoda su mi jako dobra. U ovom 3u1 zapravo je 6u1 jer se osim 3 osnovne nijanse dobija dobija još 3 sekundarne mešanjem...

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.