Alverde Hibiskus Sheabutter




   Alverde kozmetika nije baš najzastupljenija na mom blogu, ali sam u par navrata pisala o nekim svojim iskustvima. S vremena na vreme, odaberem ponešto sa njihovih polica za negu lica ili tela, i otkrijem neki zanimljiv proizvod. Od ulja za negu lica o kome ste više čitali u ovom tekstu, upoznala sam se sa još par mazalica vrednih pažnje. Danas u, za mene nespecifičnom, kraćem javljanju, koja reč više o jednom puteru za telo. 



Deo je jednog od limitiranih setova, i dolazio je u pakovanju sa još 2 drugačija mirisa. Kutijica je malena i praktična za kraća putovanja, a ambalaža standardna plastična sa 5o ml proizvoda. 

   Ovo nije prvi Alverde puter za telo koji koristim, ali svaki koji sam imala prilike probati je bio zadovoljavajućeg i skoro sličnog dejstva. Sastav im je korektan, a kako je organska kozmetika u pitanju lako se možete distancirati od ozloglašenih parabena i drugih štetnih konzervanasa. Listu sastojaka možete pogledati na fotografiji ispod. 


   Sa ovim proizvodom nema greške. Nije preguste i zagušujuće teksture, a opet ima punoću koja garantuje hidrataciju kože, što mu je i primarna namena. Ši puter svakako doprinosi gustini proizvoda, ali se uprkos njemu, u kontaktu sa kožom, iznenađujuće lako razmazuje i poprima karakteristike losiona za negu tela. Miris je nežan, prijatan i ne zadržava se predugo po nanošenju. Najviše ga volim koristiti na celim rukama, jer kožu po upijanju ostavlja mekanom i glatkom. 



Kraći osvrt na ovaj deo Alverde asortimana ima za poentu da vam skrene pažnju na isti 
jer smatram da se može naći pristojan broj kvalitetnih i proizvoda vrednih preporuke. 
Često se sezonski plasiraju određeni setovi, čiji se sastav neznatno razlikuje. Zgodni su za poklone, ali i eksperimentiranje i proširivanje iskustva, čemu doprinosi i više nego dobar sastav koji imaju. 


Da li koristite Alverde kozmetiku i koji su vam omiljeni proizvodi? 



do sledećeg posta 

14 коментара

  1. Cak i nisu toliko popularni koliko zasluzuju a sastav je vrhunski za taj novac. Godinama koristim njihove kreme za lice a volim i dekorativnu kozmetiku koju nude.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam isprobala puno toga, ali ono što jesam, uglavnom je ostavilo pozitivne utiske na mene. Govorim o nezi lica/tela. Dekorativom nisam bila zadovoljna. Pisala sam o alverde ulju za lice od divlje ruže, i prilično ga nahvalila, a onda sam uvidela da nisam jedina kojoj je taj proizvod tako dobar :) Ako niste probali, eto prilike :)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Nisam najsigurnija...recimo da to pakovanje od 3 ovakva putera košta oko 500, 600 dinara :)

      Избриши
  3. Moram priznati da nisam probala Alverde putere a baš si me zainteresirala za ovog. Trenutno imam priličnu kolekciju tako da će negdje na jesen stići na red.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam nagomilala mazalice za telo :DD idem po kući masna ujutru, masna uveče. Mažem se nonstop ne bih li potrošila ali ne nazire se kraj :DDD Kad stigneš, baci pogled na ovaj brend, nemaju lošu ponudu :))

      Избриши
  4. Ja ih mnogo volim a ovaj je kjuuut :D Imala sam onaj crveni trio, a ovaj nikako da kupim. Znam da može još da se nadje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa hajde da kupimo sveee onda :DDDD Crveni je bio onaj zimski?
      hvala ti na dojavi, moram da pogledam jer, zašto ne? :D

      Избриши
  5. Imala sam ovaj set, prošli mesec ga potrošila :) Privuklo me simpatično pakovanje, a i padam na te mini verzije bilo čega :) Sva tri mirisa su mi bila zanimljiva, a i nega je bila fina. Nažalost, sa Alverde dekorativom se nisam našla, ali buteri su im za tu cenu stvarno dobri :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja obožavam mini verzije, travel size pakovanja i slično :D Čim vidim nešto u malenim bočicama pomislim kako mi treba! Ni meni njihova dekorativa nije odgovarala nikako, eto isto mislimo :)

      Избриши
  6. Možeš li vjerovati da ja doma nemam ništa iz Alverde asortimana :O Budem bacila pogled na maslace i počastila se nekim ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, verujem ti :D Meni je njihova preparativa stvarno korektna, pisala sam o par stvari, pa ako ti treba preporuka, samo reci :))

      Избриши
  7. Koristim je sve više u zadnje vreme otkad su me tonirana krema i balzam za usne osvojili, sad sam dobila par proizvoda za rođus pa se bacam na testiranje, ovaj puter mi deluje savršeno :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.