Dior Beauty Box




   Ima li među vama devojaka kojima se dopada ideja popularnih beauty box paketa? Ja svakako spadam u grupu onih koji bi se obradovali takvom vidu simpatično upakovanih proizvoda, jer su sjajna prilika da se isproba nešto novo.

  Nedavno sam na Instagram profilu postavila fotografiju paketića koji sam dobila od uvoznika a koja je naišla na pozitivne reakcije, te sam za večeras rešila da vam ukratko predstavim proizvode koji su se našli u njemu. Dakle, bez unošenja zabune, ovaj post neće sadržati recenzije već upoznavanje sa sadržinom mini beauty box-a i moje prve utiske. 

   


   Capture Total One Essential
  Serum je namenjen dubinskoj eliminaciji toksina iz kože. Izgled full size bočice ovde. Redovnom upotrebom vraća se mogućnost samoobnavljanja kože, vitalnost, blistavost i gipkost. Sadrži salicilnu i mlečnu kiselinu kao i vitamin E. 

  Capture Total Dream Skin
 Ovaj proizvod preporučuju ženama starosne dobi od 25 do 30 godina, bez obzira na tip kože. Na ovom linku možete videti full size proizvod. Njegova magična tekstura omogućava lako upijanje. Koristi se ujutru pre ili nakon uobičajene kreme, u zavisnosti od tipova kože. Redukuje pore, crvenilo i tamne fleke. Na bazi je silikona i omogućava instant zaglađivanje površine lica. 
Podsetio me je na par proizvoda koje sam do sad koristila, i mislim da bi bio dostojan prajmer za lice. 

  Hydra Life Sorbet Cream
   Linija je namenjena dubinskoj hidrataciji, a o okoloočnoj kremi iz Hydra life kolekcije sam već pisala na blogu, recenzija ovde. Krema za lice daje dubinsko revitaliziranje i hidrataciju, a za krajnji rezultat dobija se vidno osvežena, oporavljena i zdrava koža bez suvih delova. 
Na licu je stvarno prijatna i dopada mi se nivo hidratacije koji pruža. Mislim da je sasvim korektan, pogotovo u ovim letnjim mesecima.

  Diorskin Nude Air
   Diorskin lagana formula, bez talka, obogaćena lako isparljivim uljima, brzo se blenda u kožu, pružajući besprekoran izgled bez osećaja težine na licu. Ambalaža je luksuzna (videti ovde) a aplikacija je pojednostavljena zahvaljujući pipeti. Puder je izuzetno tečne teksture, i sa njim je potrebno brzo raditi kako bi se lepo rasporedio na koži. Može se postići srednji stepen pokrivanja, a za neke veće nedostatke bio bi vam svakako potreban korektor. 


  Miss Dior Blooming Bouqet
   Iskričava nežnost ovog parfema dopala mi se na prvo njuškanje. Iz njega dopiru lagane cvetne note, energija, mladalački polet i jutarnja svežina. Zanosna mešavina božura i Damask ruže, ojačana je diskretnim esencijama sicilijanske mandarine. Citrusan je taman koliko volim i tolerišem, a ipak tako cvetan da mi okupira sva čula. Padam na cvetne parfeme sada i zauvek. Na mojoj koži nije naročito postojan, ali mi se toliko dopao da mu praštam.

  J'Adore Dior Eau De Parfum
   Dok je prethodno opisani parfem bio skroz po mom ukusu, ovaj je definitivno drugačijih tonova od onih koje preferiram. Slatkast, voćkast i kompleksniji, u njegovom središtu nalaze se tuberoza, jasmin, ruža i ljubičica, a ovaj cvetni buket protkan je voćnom kombinacijom kruške, breskve i dinje, dok se u gornjim notama nalazi i magnolija. Ako volite jače, zaslađenije parfeme, ovaj je možda pravi izbor za vas.

  Dior Homme Cologne
  Čista i radikalna svežina sa dodirom plave boje. Harmonija vitke Dior Homme Cologne boce ispunjena je cvetom grejpfruta, a obložena svilom belog mošusa. Jednostavan je, elegantan i čist.


Moj favorit iz ove kutije iznenađenja je svakako Miss Dior Blooming Bouqet parfem, koji je završio na wish listi. Mislim da je pravi izbor za predstojeće leto i lepo osveženje u parfemskoj kolekciji. Nude Air tečni puder se čini interesantnim, naročito sada kada je preporučljivo nanositi što laganije formule na lice. 

Da li koristite neki od ovih proizvoda? Šta vam se čini zanimljivim i voleli biste probati? 





do sledećeg posta 

25 коментара

  1. Znaš i sama koliko volim Dior a sve ove proizvode sam isprobala putem testera. Divan Box <3 pravi melem za oči.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, znam da ti je Dior drag :)) Jeste divan box, slatko malo iznenađenje :))

      Избриши
  2. Анониман27. јун 2015. 00:22

    kako je sve lepooooooooo!!!! odusevljena sam. odusevljena.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман27. јун 2015. 00:26

    Prelepa je kutija :) Mene zanima gde moze da se poruci?
    Hvala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je stigla direktno od uvoznika, a ovi semplovi se ne nalaze u redovnoj prodaji, već se, koliko sam upućena, dobijaju uz kupovinu Dior kozmetike :)

      Избриши
  4. Nude Air puder zvuci drugacije od vecine koju sam ja probala, tako da cu baciti oko sledeci put kad budem bila u Sephori

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na tržištu postoji nekoliko tih 'air' varijanti koje sam isprobala, i vrlo su simpatičnog načina izrade. Jako su tečni i vodenasti i mislim da su super lagani za ovaj period sada :)) Baci pogled obavezno :)

      Избриши
  5. Imam j'adore parfem i to je najbolji miris ikada. Ostalo nisam probala ali mi treba neki dobar primer pa budem pogledala ovaj:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se više svideo Miss Dior Blooming bouqet, jer je prozračniji nekako i meni prijemčiviji :))
      Da, po sastavu tog proizvoda i tome kako leži na licu, mislim da je solidna osnova puderima :)

      Избриши
  6. Joj, divan je box. Imala sam J'adore parfem, dok nisam probala nista od proizvoda za negu lica. Ovo bi bila idealna prilika da isprobam vise stvarcica, pa da mogu da kupim full size ukoliko mi nesto bude odgovaralo :) Mene interesuje kako mogu da ga porucim? Nisam najbolje razumela iz teksta da li moze da se poruci ili je samo PR poklon od kompanije? :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga, koliko znam ne može se poručiti. Dobila sam paketić od uvoznika, spada u PR poklone :)
      Možda da potražiš testere u parfimeriji direktno, nekad su voljne izaći u susret i dati :)

      Избриши
  7. Divne slike. :) Imam puder i odličan je, kao i J'adore ali u L'or verziji i obožavam ga. Muška kolonjska mi je također predivna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :)) Oh, pa ti uveliko koristiš Dior onda :))
      Sad sam zavirila kod tebe na blog i videla da si pisala o puderu, idem natenane pročitati :))

      Избриши
  8. Анониман28. јун 2015. 14:04

    Koja je cena Dior air tecnog pudera? I Miss Dior parfema?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam sigurna ni za jedno ni drugo....puder je otprilike oko 55oo ili 6ooo, a za Miss Dior parfem zaista ne znam.
      Saznaću pa pišem ovde :))

      Избриши
    2. Ovako: Diorskin puder košta 5.952,00 RSD. Ne znam na koji ste Miss Dior mislili, jer ih ima više varijanti. Miss Dior Blooming Bouquet kao i Miss Dior EDT od 50 ml koštaju 8.237,00 RSD, a od 100 ml 11.824,00 RSD, no pretpostavljam da se interesujete za ovaj o kojem sam pisala gore u tekstu. :)



      Избриши
  9. Divni Dior i tvoje divne fotografije :D Nude Air zvuči vrlo interesantno, vredi obratiti pažnju na njega :) Sada si me podsetila da Hydra Life Sorbet imam tester, baš ću ga isprobati ovih dana...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo recenzije na koju naiđoh kod Maje pre par minuta :D
      http://missundaztoodslittlethings.blogspot.com/2015/06/dior-diorskin-nude-air-serum-de-teint.html
      Stvarno mi se dopao onako na prvo probanje :)) Zanimljiv mi je ovakav tip pudera :)
      Oh odlično, hajde pa javi :)
      Hvala ti puno <3

      Избриши
  10. Dior nude koristim godinama.Odlican puder,leti ne opterecuje kozu,a zimi je lepo hidrira,kad podne temperatura,dodje grejanje.I uz kombinaciju Dior nude korektora cist pogodak.

    ОдговориИзбриши
  11. Iiiiizuzetno mi je žao što se ovaj box ne može naći u prodaji! Fotografije su dočarale slatkoću paketa! Svaka čast! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, bilo bi interesantno ovako nešto poručiti i probati :)
      Hvala Ivka draga, na ovako lepom komentaru :****

      Избриши

Hvala na komentaru.