New In #17




   Posle neplaniranog puta, i kraće pauze vraćam se pisanju. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je od prethodnog posta sa novitetima prošlo tek dva meseca, nastavak moje kupoholičarske sage može delovati iznenađujuće. Ovu rubriku obično popunjavam na period duži od tri meseca ali sada su okolnosti bile nešto drugačije. Među vama sigurno ima onih koji će razumeti kako je to kad se pojave zanimljive ponude koje ne možete propustiti, ili kad vam se neki proizvod toliko dopadne da ga poželite imati u svojoj kolekciji. Većinu stvari sa fotografija već uveliko koristim, te otuda neke izgubljene šare, a par proizvoda sam tek nedavno kupila.
   


    Jul je bio rezervisan za posebnu akciju Givenchy, gde se uz kupovinu parfema preko 8000, dobijao travel size set sa tri različita parfema. Praktični su za tašnu zbog malenih dimenzija, a eto, slučajno otkrih da sam u ljubavi sa Eaudemoiselle. Davno sam bacila oko na Givenchy rumenila jer sam razvila posebnu naklonost prema jednoj nijansi koju sam najčešće nalazila na netu a koje nema kod nas, a onda konačno i prelomila koje želim da kupim kao zamenu za to. Opredelila sam se za 22 Vintage Pink i napravila odličan izbor, a detaljnije utiske ćete uskoro čitati na blogu. Post je bio predviđen za jul, ali je iskrslo nekoliko stvari pa sam ga morala pomeriti za naredni mesec. Što se ovog brenda tiče, tek se upoznajemo. Zahvaljujući opisima Jelene sa cheekmeout, shvatila sam da jako želim kupiti neki od novih ruževa. Kremasta tekstura i nepogrešivost u nanošenju čine Le Rouge-À-Porter ruževe savršenim izborom ne samo za brzinsko šminkanje. Ovih dana testiram čuvenu Phenomen'Eyes maskaru, upoznajem se sa Teint Couture Balm, i učim da radim sa Ombre Couture kremastom senkom. 





   Iz Weleda asortimana stigli su mi neki noviteti na testiranje. Badem linija namenjena nežnoj i osetljivoj koži čini se kao odličan izbor za svakog ko traži blage, kremaste proizvode na prirodnoj bazi. Zaboravila sam na grupnoj fotografiji uslikati i kremu za ruke iz badem kolekcije, jer se u trenutku fotografisanja nalazila u torbi. Ulje protiv strija koristim svakodnevno i iskreno se nadam da će sprečiti pojavu istih. Nisam nikad probala Korres ali se Sonja sa Šminka je ljubav pobrinula da do mene dođe gel za kupanje, kao suvenir sa njenog krasnog putovanja na Santorini, o čemu je govorila na svom blogu. 


   Kolekcija tečnih pudera bogatija je za popularni i ultra lagani Dior Nude Air Serum de Teint, koji je savršen izbor za letnje mesece, kao i Lancome Teint Miracle. Ovaj drugi je fenomenalni puder za moj tip kože i naprosto ga obožavam. 



   Moja opsednutost čistačima lica ne jenjava pa je tako konačno došao red i na kupovinu toliko hvaljenog Clinique Take the Day Off balzama. Kako veoma dugo ne koristim standardne tonike za lice, rešila sam da unesem malo promene u rutinu te odaberem jedan. Veliko sniženje Decléor kozmetike u Jasmin parfimerijama pomoglo mi je da donesem odluku i odaberem upravo ovaj sa fotografije. 





I dok iščekujem novi paket sa carine koji će biti deo nekon narednog New in posta, i nadam se da će on bezbedno doputovati na moju adresu, završavam današnje javljanje u vidu malenog update-a toga šta je novo kod mene i o čemu planiram pisati u periodu koji sledi. 

Pišite mi u komentarima imate li posebnih zahteva za recenzije, kao i da li koristite neki od proizvoda sa slika?


do sledećeg posta 

37 коментара

  1. Анониман29. јул 2015. 14:20

    Oci bole od lepota!!! Koja je cena rumenila i tonika?
    Hvala.

    _masha

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni se ovaj New in sviđa, priznajem :D
      Mislim da je rumenilo oko 48oo a tonik je na sniženju sada oko 13oo :)

      Избриши
  2. Анониман29. јул 2015. 16:13

    Sta mislis jel bi Dior teint miracle bio ok za mesovito masnu kozu?:) Sve je prelepo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad nisam sigurna pitaš li me za dior ili za lancome? Jer je Lancome Teint Miracle, a Dior je Nude Air Serum de Teint...Pretpostavljam da si na Lancome mislila :) On izgleda super na koži kad se pogodi nijansa, ne umrtvljuje ten, ne suši se u mat završnicu, nije pregust ni presuv. Moja t-zona je ono što prvo prosija, pogotovo nos, a lice mi je inače mešovito, međutim ovaj puder mi savršeno stoji na celom licu bez problema. Imaju oni Idole Ultra koji je za baš masnu kožu, ali ako ti je koža lica kao moja, onda mislim da bi ti Teint Miracle mogao odgovarati :)
      Drago mi je da ti se dopada post :)

      Избриши
  3. Анониман29. јул 2015. 17:03

    Prelepa kupovina! Interesuju me utisci o clinique balzamu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Pisaću sigurno o njemu, znam da se na blogovima već reklo dosta toga, ali želim izneti svoj sud :))

      Избриши
  4. Jedva čekam utiske o Clinique balzamu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biće Ivka, a ako hoćeš probicu jer mi rekoše da ga ovde nema, možemo da organizujemo nešto :)

      Избриши
  5. Taj Cliniuq balzam je odlican, mislim da ce ti se dopasti! Merkam vec neko vreme Dior serum puder i uvek odustanem od kupovine jer ne znam koliko je postojan na mesovitoj kozi sa izrazito masnom t zonom :/ Lancome nisam probala ali zato jesam neke Weleda proizvode za negu. Sve Givenchy stvarcice su prelepe!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E zbog tih silnih hvala sam ga i uzela i dosta očekujem od njega. Što se tiče Dior pudera, jeste on veoma lagan, čak vodnjikav i malčice komplikovaniji za rad dok se ne uhodaš s njim, ali je na koži neosetan. E sad, što se famozne t-zone tiče, zaista nisam sigurna kako bi na baš masnoj koži izgledao. Meni se standardno prosija posle par sati, zavisi čime se matiram. Možda da zatražiš da ti sipaju pa da ga testiraš sama kući?
      Hvala ti :))

      Избриши
  6. Sve mi se svidja, i ništa nisam probala...još :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман29. јул 2015. 20:02

    Samo givenchy vidim, prelepooo!!!

    ОдговориИзбриши
  8. Ja cu reci samo SRECNICEEE!!! Pisi samo pisi o svemu o svacemu citamo te pratimo ,cekamo :)

    ОдговориИзбриши
  9. Sve odreda je prekrasno, baš me zanima kakav će ti biti Dior puder.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dior je za sada jako jako dobar. Neobičan je na prvu loptu, vodenkasta mu je tekstura, ali je lagan na koži, ne izaziva bubuljice...Čekam da uhvatim još malo letnje boje pošto mi je nijansa malčice tamnija, ali što se tiče teksture i ponašanja na koži, nemam zamerki za sada. Stvarno se čini super za leto :))

      Избриши
  10. Iskreno, ne znam šta bih pre prokomentarisala :D
    U svakom slučaju, upravo sređujem konačnu wish listu i podsetila si me na nekoliko odličnih komada koji bi mi promakli.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe :DDD I ja ne bih mogla baš da izdvojim šta mi se najviše sviđa, ali postoje neke stvari koje forsiram i češće koristim trenutno :)) Uh, ne pričaj mi o wish listama. Iako sam dosta stvari skinula sa svoje, nekako je uvek dopunjavam novim idejama :DDD

      Избриши
  11. Анониман30. јул 2015. 12:47

    Do kad traje snizenje na Decleor i koliko si platila ovaj losion?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad ću možda i lupiti, ali kad sam prvi put videla da ima ove akcije i pitala, mislim da mi je radnica rekla da traje do septembra. E sad, ako do tad rasprodaju ovo što su imali, to je to. Dosta toga već ne može da se nađe po parfimerijama. Tražila sam na nekoliko mesta neki piling i masku i nisam ih nalazila. Tonik je koštao oko 1300 dinara na tom velikom sniženju :)

      Избриши
    2. jel to znaci da ga nece vise uvoziti ?

      Избриши
    3. jel to znaci da ga nece vise uvoziti ?

      Избриши
    4. Lana, kad sam pitala, u parfimeriji mi rekoše da menjaju uvoznika, da ne znaju ništa detaljnije o tome, ali da za sada rasprodaju ove zalihe koje imaju, i stvarno je velika nestašica i dosta toga se rasprodalo. Moja je pretpostavka da ga možda neko vreme i neće biti u Srbiji ako se rasproda ubrzo, a u međuvremenu se ne reši pitanje uvoza :)

      Избриши
  12. Ovaj post je pravi eye candy :D Čekam detaljne utiske o Clinique balmu i Givenchy ruževima, za puder već znam da je dobar ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Is it? :D I ja jedva čekam da pišem o balzamu, obožavam preparativu i testiranje iste, a onda i sumiranje utisaka u jedan tekst :)) Za Givenchy ruževe mogu odmah da ti kažem da su veoma prijatni na usnama, savršeno kremasti, balzamasti i hidratantni :) Moja preporuka!

      Избриши
  13. Ajme koliko divote na jednom mjestu *-*
    Rumenilo, puderi, Weleda, Clinique ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :****
      Mnogo mi je drag ovaj new in post, dosta sam proizvoda precrtala sa wish liste :))

      Избриши
  14. Анониман30. јул 2015. 16:53

    Jaoj kakav post i kakvi noviteti <3
    Imam par preporuka za naredne postove, poslacu ti vec :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tasho Blanc :D
      Moraš mi poslati preporuke, kao slepa sam bez njih :D
      Hvala ti :****

      Избриши
  15. Marijana Šimić30. јул 2015. 23:58

    Rumenilo i ruž,fantastični ! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se Marija :) Počev od pakovanja pa sve do konačnog efekta koji imaju na licu i usnama :)

      Избриши
  16. Jao zavidim ti na ovakvoj kolekciji! Fotografije su ti sjajne i kada bi mogla da uradis post o tome kako fotografises proizvode bila bih ti zahvalna.

    Kisses


    www.popangelscloset.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šta reći, osim veliko i najlepše hvala Angelina :))
      Što se tiče posta koji predlažeš, imam neko svoje viđenje takvih tekstova. Naime, ne smatram se dovoljno kompetentnom da dajem ikakve savete na temu fotografija, jer jako često, a iznenadila bi se koliko, sama nisam uopšte zadovoljna istim. Upoznavanje fotografije je svakodnevno učenje i traganje, tako da još uvek sama istražujem šta i kako :) Deluje mi pretenciozno da sama pišem na tu temu :(

      Избриши
  17. Ja sada da pitam vezano za Weledu, kakve su kremice, ja porucih onu sa Irisom mada sam se dvoumila?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam kakav tip kože tačno imaš? Fine su im kremice, a preko uzoraka sam isprobala par njih. Zavisi šta tražiš. Ali primera radi, meni su weleda kreme super hranljive za noć. Znam da ću na lice staviti nešto prečišćeno od silikona i ostalih štetnih sastojaka, a dovoljno hranljivo. Njihova krema od ruže mi je recimo skroz ok. Ona je jača od iris kreme, punija i čini mi se masnija. A preko dana već, pogotovo kad se šminkam, lice mi traži silikonsku podlogu tako da moram birati kreme drugih brendova :)

      Избриши

Hvala na komentaru.