Beležnica: Jul '15
   Ne mogu verovati kako vreme leti. Nešto više od mesec dana proteklo je od prethodnog javljanja u okviru Beležnice. Od tad ste na blogu mogli pročitati recenziju obožavanih Guerlain Météorites, moje utiske o termalnim vodama, Selmino viđenje upotrebe seruma i preporuke omiljenih, kao i post o kozmetičkim novitetima.  

   Nisam sigurna koliko ću u mesecima koji predstoje moći da budem ažurna po pitanju ove rubrike, pa se zato trudim da sad držim korak s vremenom. U slikama i nešto malo reči, mesec jul izgledao je ovako:   Neka muzička podloga za ovaj lagani post bude Norah Jones - Chasing Pirates. Tona kozmetike i mnogo Givenchy noviteta(dosadna sam znam) kao što i same možete primetiti. A privatno, lepa druženja sa nekim divnim morskim ljudima, dosta mučenih izlazaka po vrućinama zbog obaveza koje se ne mogu odložiti, puno rada za kompjuterom, a onda zasluženo odmaranje u večernjim satima zarad skupljanja preko dana izgubljene energije. Na instagramu sam sa vama podelila fotografije sa kolaža iznad, a ako me ne pratite, to možete učiniti sledeći ovaj link. 
   La Roche Posay darivanje je završeno krajem meseca, a nešto malo nakon toga, stigao mi je i Sigma affiliate paket dobrodošlice. O proizvodima koje sam dobila u njemu, kao i novom iskustvu sa carinom, pisaću vam detaljnije u toku ovog meseca. (☞ post ovde)
    New in post koji ste mogli pročitati na linku ovde, mi je naročito drag. Pazarila sam par stvari koje ne prestajem da koristim svakodnevno, tako da mogu reći da će uskoro biti i recenzija. 


I to bi bilo julsko kolažiranje koje sam pripremila za vas. Nadam se da će osmi mesec doneti nešto prijatniju temperaturu i više zanimljivosti koje vam mogu preneti u nekoj narednoj Beležnici.     


do sledećeg posta 

16 коментара

 1. Gledam iz prikrajka i divim se fotografijama :)

  ОдговориИзбриши
 2. Vidjala sam kod drugih blogerki taj sigma paket. Kakve su njihove cetkice u globalu i hoces li pisati recenziju?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Cene su pristojne, a kvalitet zadovoljavajuć. Jedino je možda maltetiranje poručivati ih online, a onda čekati isporuku i petljati se sa carinom. Nisam isprobala puno Sigma četkica do sad, a o ovom paketu koji mi je stigao ću sigurno pisati prve utiske :))

   Избриши
 3. Koja je cena Sigma cetkica i kako ide narucivanje? Hvala.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Sve cene su dostupne na Sigma sajtu http://www.sigmabeauty.com/brushes/c/317
   Poručivanje je standardno, preko sajta, plaćanje karticama, i onda čekanje na isporuku određeni period. Od trenutka kad je meni ovaj paket poslat, trebalo mu je oko dve nedelje da stigne :)

   Избриши
 4. Lepo, lepo, čekamo recenzije svih tih zanimljivih proizvoda iz tvog divnog kolaža :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Moj divni kolažžžž :D Hvala :)))
   Biće, polako pripremam tekstove, mada me brojne obaveze koče da sve to bude ažurnije :/

   Избриши
 5. Uh, kakav kolaž :D Ja navijam da i dalje dosađuješ sa Givenchy kozmetikom i čekam recenziju onog diiiiivnog ruža ;)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. :DDD Dosađivaću! Ali to kako sam se navukla na brend, ne možeš zamisliti. Biće Givenchy recenzija, hoće sigurno :))

   Избриши
 6. Kao i uvijek savršene slike, divna bilježnica ♥

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.