Clarins Blush Prodige 01 Lovely Rose




   Sećam se perioda kada nisam koristila rumenila i kada su mi se ista činila potpuno suvišnim i krajnje nepotrebnim detaljem u svakodnevnom šminkanju. Posedovanje više od jednog primerka smatrala sam čudnim, a svaka nijansa na koju bih naišla činila mi se prejakom, prepigmentovanom i zastrašujućom. ''Zašto bi iko rumeneo svoje obraze?'', razmišljala sam. Ne sećam se svoje prve kupovine rumenila, ali mislim da je bilo neko drogerijskog ranga, poput Maybelline ili možda čak Deborah. Od tad sam malo više istraživala, i srećom pronašla sebe u pojedinim nijansama, finišima i brendovima. 

   Clarins rumenilo koje vam predstavljam danas jedno je od mojih omiljenijih. Imam ga jako dugo a evo tek sad će dobiti prostor na blogu. Clarins je francuski brend koji pored arsenala preparativne kozmetike poseduje i osnovne linije dekorative. Imaju odlične ruževe, balzame za usne, pudere u prahu vredne pažnje kao i pojedine proizvode koji se pojave u okviru limitiranih kolekcija a koje bi vredelo probati.



   Clarins Blush Prodige u nijansi 01 Lovely Rose dolazi u plastičnoj ambalaži sa ogledalom unutra, zlataste osnove koja pruža određenu refleksiju. Lako prima otiske prstiju i prlja se brzo, pa je često držim u plišanoj torbici koja je došla u pakovanju. Četkica koja je bila u kutiji završila je negde među ostalom kozmetikom. Solidno je mekana ali bez nekih realnih mogućnosti da nanosi rumenilo na dobar način. Rumenilo ima nepotrošivih 7.5 grama, što je za ovakav tip proizvoda i više nego odlična količina za cenu koju platite. 




   Lovely Rose nisam mogla pronaći na zvaničnom clarins.com sajtu, što mi govori da je nijansa verovatno povučena, ali između preostalih 6 sigurno možete pronaći neku za sebe. Proizvod sadrži dve nijanse, koje su raspoređene u 4 polja, od kojih su dva mat a dva šimerasta. Odlične je tvrdoće/mekoće i plišano na dodir. Prelaskom četke preko površine se gotovo nimalo ne rasipa, mada šimerasta polja jesu nešto mekša i brže se troše. 


   Šimerasta polja su hladne roze nijanse sa srebrnim svetlucavim česticama, dok su mat polja nešto toplijeg tona. Mislim da bi rumenilo lepo stajalo svim devojkama, a naročito onim sa hladnim/neutralnim podtonom. 
  Kada nanosim rumenilo, uglavnom mešam sve nijanse, mada se blago fokusiram na mat polja. Potom, na vrhovima jagodica, tik iznad linije nanetog rumenila, pređem četkom kojom sam pokupila malo više šimerastog sadržaja, i onda sve to ublendam. 


   Rumenilo je veoma postojano na licu, divno se i lako blenda, može se nadograđivati, a nijansa je tako nežna da se sa njom nikad ne može preterati. Osveži ten na najbolji mogući način i obožavam ga koristiti. Na mojoj koži povuče na hladnije roze nijansu ili ipak ide do neutralne, što umnogome zavisi od podloge koju koristim. 


Clarins rumenila veoma su kvalitetna, postojana i isplativa. Iako je divno u ambalaži i na licu, znajte da Lovely Rose nije nijansa koja se ne može sresti i među drogerijskom ponudom. Ali, ako ste spremni izdvojiti nešto više novca za rumenilo, u potrazi ste za kvalitetom sa kojim ne možete pogrešiti, tek krećete da istražujete rumenila, ili vam se na osnovu swatch-a čini da nemate ništa slično u kolekciji, svakako pogledajte upravo Clarins Blush Prodige liniju.



Da li koristite Clarins dekorativu i kakvi su vam utisci? Da li vam se dopada rumenilo Lovely Rose? 

do sledećeg posta 

20 коментара

  1. S obzirom da sam prirodno rumena, ne koristim rumenila. Ambalaža je zato predivna! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sećam se da si mi to jednom prilikom rekla, ili napisala negde, ali ja sam sigurna da to mora da se promeni u skorije vreme :)) I meni se sviđa pakovanje :)) Fin je Clarins što se prezentacije tiče :)

      Избриши
  2. Clarins rumenila su mi uvek bila lepa, i nijanse i ambalaža, sve :) Imam samo jedno njihovo rumenilo, i to tečno, iz neke od LE kolekcija od pre par godina. Žao mi da ga bacim, vezala sam se za njega ;)
    Što se tiče preporuka, moj glas ide puderima, tečnim, u prahu i kamenu, kao i svim proizvodima za usne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znači sve :)) Jaoj, verujem ti, nema ništa gore nego kad se vežeš za proizvod :D
      Hvala na preporukama :***

      Избриши
  3. Divna ambalaža :) moram priznati da još ništa od Clarins kozmetike nisam probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo je elegantna, jedino što skuplja otiske, ali dobro, torbica rešava problem :)) Nadam se da ćeš uskoro nešto isprobati pa da podeliš utiske :))

      Избриши
  4. Predivno je rumenilo. Sviđa mi se nijansa, pakovanje, sve... Poželeh da kupim takvo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da je ostavilo tako dobar utisak na tebe :)) Pogledaj njihova rumenila, mislim da su stvarno fina :))

      Избриши
  5. Rumenilo je divno, od ambalaže do boje. Iako sam bila malo razočarana jer sam kasno skužila da je cvijeće na ambalaži samo odraz tamo na prvoj slici haha :')

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se za lepotu proizvoda :)) Hehehe, nasmejala si me :) A da, ispalo je tako, a u stvari sam ga namerno slikala da se vidi odraz cveća kako bih dočarala kakva je ambalaža :)

      Избриши
  6. Prelepo je, steta sto su ga povukli :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, divna je nijansa, ali neke poteze kompanija ne uspevam i ne trudim se da razumem :)

      Избриши
  7. Clarins ima odlicna rumenila, pogledaj najnovije koje je stiglo, mozda ti se dopadne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam sad da li su izbacili nešto novo, ali ako je ova linija u pitanju, znam da su napravili Sweet Rose i ono je jako lepo, isprobala sam ga već :) Hvala na preporuci :)

      Избриши
  8. Kako slatko izgleda :) pakovanje je prelepo i svidja mi se sto je ovako odvojeno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo su odradili dizajn proizvoda. Ništa revolucionarno u suštini, ali ipak je ovakvo kakvo je, specifično za Clarins :))

      Избриши
  9. Clarins ima stvarno divna rumenila, a ova boja mi je posebno lijepa, šteta što je povučen iz prodaje.

    ОдговориИзбриши
  10. Mnooogo je lepo, ne zna se da li je lepša ambalaža ili samo rumenilo!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najlepša je ljubav prema šminki :DDDD
      A mnogo mi je drago i lepo i savršeno, sramota me da do sad nisam pisala o njemu :D

      Избриши

Hvala na komentaru.