M•A•C | Magic Of The Night





   Opravdani razlozi sprečili su me da neko vreme pišem i posećujem brojne beauty promocije. U međuvremenu je krenula sezona predstavljanja kozmetičkih noviteta i održavanja event-ova koje ste mogli ispratiti kod koleginica blogerki. Kada sam prošle nedelje dobila poziv od PR za MAC u našoj zemlji, obradovala sam se i drage volje prihvatila isti. Upoznavanje sa novom kolekcijom i šminkanje novitetima činili su se kao dovoljan razlog da izađem iz kuće i provedem nešto drugačije popodne toga dana.


   Zajedno sa Tashom Blanc pojavila sam se u MAC radnji u Ušću u zakazanom terminu. Naoružane aparatima krenule smo da istražujemo zanimljive proizvode i fotografišemo novu kolekciju. Jelena sa bloga Moj Neseser već je bila u šminkerskoj stolici prepuštena Zlatinom umeću. Ona će vas već izvestiti o svom doživljaju nove kolekcije i svojoj make up transformaciji. 


   Gospođica Joksimović bila je zadužena za moju šminku tog popodneva pa smo, nakon što sam napravila potrebne fotografije proizvoda iz nove kolekcije, prionule na posao. Kako sam već došla donekle pripremljenog tena, dogovorile smo se da se posvetimo naglašavanju očiju i da sve to začinimo upečatljivim ružem. Neko sam ko u principu voli neutralnu šminku na očima, lepo izvučen ajlajner i naglašene trepavice te mi je Tanja izašla u susret. Savršeno mi senčeći pregibe kapka, služila se simpatičnom paletom iz nove kolekcije i idealnom četkom za blend, 217. Kao bazu za kapak iskoristile smo čuveni paint pot Painterly, a ajlajner je ovoga puta bio Blacktrack. I za kraj, highlighter Oh Darling iz nove kolekcije, koji možete lepše videti na Ivi sa The Casual Princess(ovde). U nastavku pogledajte proizvode iz nove Magic Of The Night kolekcije, kao i šminku koju je Tanja uradila. Ruž koji imam na usnama je Dark side, a čim saznam ime olovke koja je iskorišćena u kombinaciji sa njim dodaću u post. Imajte na umu da je osvetljenje u radnji takvo kakvo je, a da moje fotografske i PS veštine ipak nisu najbolje.




Ako posećujete MAC ovih dana, savetujem da obavezno bacite pogled na hajlajter Oh darling iz nove kolekcije. Vredan je vaše pažnje, verujte na reč. Maskara koja je stigla sa novim proizvodima se pokazala sjajnom za moje trepavice, pa bi i ona, zajedno sa simpatičnim novim priborom za šminkanje bili i moja prva preporuka. 

Da li ste videli već Magic Of The Night kolekciju? Šta vam se najviše dopada? 


do sledećeg posta 


30 коментара

  1. Hajlajter je diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivan!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Vauuuu, stvarno te je divno našminkala!! Lepa si Leno i neutralna (nude makeup) i polu gothic :)) Volela bih da sam videla transformaciju uživo, sl put. :) xx

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepo su te nasminkali! Ajlajner je savršen kao i ostatak šminke na očima, a kolekcija deluje baš zanimljivo i jesenje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :***** Ja sam se oduševila kad sam videla kako je izvukla ajlajner :)

      Избриши
  4. Odlican je makeup, Tanji svaka cast!

    ОдговориИзбриши
  5. Pravi Magic Of The Night šou...Sudeći po fotografijama kolekcija je predivna, kao i kompletan Mac-ov asortiman. Uvek maštoviti i inovativni :)
    spersonally.wordpress.com

    ОдговориИзбриши
  6. Одговори
    1. Slikama nisam u potpunosti zadovoljna ali hvala, drago mi je da nalaziš da su lepe :)) a što se tiče šminke baš sam zadovoljna kako je ispalo :) Ma ruž je ubistven :D

      Избриши
  7. Uzelela sam se tvog bloga i mnogo mi je drago da si se vratila. Sminka ti je odlicna a kolekciju cu cekirati ovih dana. Hajlajt Ivi stoji perfektno :)

    ОдговориИзбриши
  8. Prelepo izgledas! Cudno mi je da te vidim sa tako tamnim usnama, ali ti bas nekako vamp stoje na te krasne plave oke :)
    Lajner je savrsen, ne mogu da prestanem da se divim kako je lepo izvucen i kako ti dobro stoji!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao koliko se mi nismo videle :)))) Ne znaš da sam krenula da nosim tamnije ruževe :D Hvala ti <3 :******

      Избриши
  9. Prelepo te je nasminkala, bas mi se dopada! Hajlajter mi je bombonica :) <3

    ОдговориИзбриши
  10. Odlično ti ovaj makeup stoji! <3 Ruž na tebi je divan i cela kolekcija mi izgleda vrlo primamljivo :)

    ОдговориИзбриши
  11. Prelepa si :) Tamniji ruževi su očito tvoj fah :) Ne posećujem MAC, ali ova kolekcija deluje skroz okej.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ih prelepa....simpatična više da kažeš :DDD Hvala Misha <3 Da, da, volim tamnije ruževe :))

      Избриши
  12. Dark side izgleda odlicno kao i ostatak tvoje sminke! Prvi put cujem da neko hvali njihovu maskaru, i bas sam se iznendila izgleda da ne mogu da omanu :)

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dark side je definitivno jako jako lep ruž :)) I ja sam bila iznenađena efektom, jer sam i sama slušala/čitala priče koje nisu išle u prilog njihovim maskarama, tako da sam se zaista iznenadila time koliko mi je ova legla :))

      Избриши

Hvala na komentaru.