New In #18




   Nije za pohvalu, ali priznaću da sam od onih sam osoba koje su često znale da završavanje pojedinih poslova ostave za sutradan. Tek od kako sam postala mama mogu da bolje spoznam dragocenost pojedinih trenutaka. Sada znam da ako maleni čvrsto spava, valja korisno utrošiti sate koje imam jer se sve to može preokrenuti u sekundi. Više nema odlaganja obaveza i stava ''ne moram ovo danas''. Tako, između ostalog, koristim ukazanu priliku da uradim još jedan u nizu New in postova, jer je prošli zabeležen jula meseca. 
   
   Pre nešto više od dve nedelje izašao je novi broj časopisa JOY u kojem je objavljen i mini intervju sa mnom. Govorila sam na temu svojih favorita i o još nekim beauty pitanjima, pa sam tako i dobila ideju za novi tekst koji možete očekivati ovih dana. 
 

   Tek kada sam krenula da radim na ovom postu, shvatila sam da nisam uslikala baš sve novitete, a ponavljanje fotografisanja bilo je teško izvodljivo, tako da ću priložiti neke fotografije koje ste već do sad imali prilike videti na društvenim mrežama. 

   Znate i sami kako do pojedinih brendova nije moguće doći u našoj zemlji. Tako uvek imam opširnu wish listu za slučaj da neko od prijatelja ide u inostranstvo. Iskoristila sam boravak drage prijateljice u USA da konačno nabavim Burberry dekorativu. Govorila sam vam već na blogu da sam neslavno prošla sa feelunique porudžbinom, jer Burberry ruž koji sam kupila nikad nije došao do mene. Sada sam sebe počastila rumenilom u nijansi Peony. Pakovanje je čisto savršenstvo i jedno od najkvalitetnijih koje posedujem. Kada sam na ULTA sajtu ugledala EOS set od 4 balzama, znala sam da će to biti jedna od odličnih kupovina. Jako volim EOS balzame a ovaj set se činio idealnim. U paketiću iz USA nalazile su se još neke zanimljivosti poput ovog malog džepnog pakovanja antibakterijskog gela iz Bath&Body Works, EOS kreme za ruke, kao i fenomenalne višenamenske kreme odličnog sastava, Organic Healing Balm. Omiljeni drogerijski korektor Maybelline Fit me kome sam posvetila ovu recenziju, takođe mi je stigao u tom paketu, i obnovila sam zalihe dragog St.Ives pilinga za lice. 


   Kada govorim o organskoj kozmetici, ne mogu a da ne pohvalim Weleda paket proizvoda na bazi nevena koji me je naročito obradovao. Ova linija namenjena je bebama i njihovoj osetljivoj koži. Dr.Hauschka ulje od ruže biće preko potrebno pojačanje u nezi tela sad u zimskom periodu. Iz Multiactiv asortimana stiglo mi je par stvari, među kojima i krema za okoloočnu negu kao i revitalizujući serum. 
   Nedavno je MAC održao zanimljiv event kojem sam prisustvovala i pisala ovde. Tada sam, kao suvenir sa lepog druženja, sa sobom ponela ruž Dark side. 
   Iz privatnih razloga nisam bila u mogućnosti da prisustvujem poseti AURA fabrici, ali su me zato dragi ljudi iz kompanije iznenadili paketom novih proizvoda koji se već nalaze u prodaji u lokalnim drogerijama. 


   Rilastil preparativa me nikad ne razočara. Moja kolekcija njihovih preparata za negu tela bogatija je za još dva namenjenih vraćanju prirodnog balansa kože. U planu mi je uraditi post sa proizvodima koje sam do sad probala. Naredni novitet u čijim dražima uživam prilikom svakog šminkanja jeste set ZOEVA četkica. Pisaću vam detaljnije utiske o ovom setu, a do četkica sam došla zahvaljujući dragoj Mariji sa bloga My beauty column


   Sephora ima jednu od najprivlačnijih prazničnih kolekcija koje sam imala prilike videti. Nisam mogla prisustvovati promociji ali sam sva oduševljena gledala fotografije kod Ive, Sonje (ovde i ovde) i Marije. Morate naći vremena i baciti pogled na te postove i pročitati njihove utiske. Benefitova maskara će zasigurno biti recenzirana na blogu, dok je preslatka paleta senki Wishes come true deo noviteta zajedno sa setom Sephora lakova The Magic Game koji su odlična ideja za poklon. O krasnom Dior beauty box-u obavestila sam vas blagovremeno na svom Instagram profilu.  




Puno je materijala za nadolazeće postove, a ja se nadam da će biti i dovoljno vremena da sve odradim kako sam zamislila. Rođendanska nagradna igra trebalo bi uskoro startovati, tako da vam savetujem da pratite Facebook stranicu kao i blog, jer su u pripremi lepa iznenađenja.


Koji od noviteta vam se čini najzanimljivijim? Da li vas hvata polako pretpraznična euforija?


do sledećeg posta 

29 коментара

  1. Jao predivni noviteti :D ja jako dugo zelim Zoeva cetkice nadam se da cu ih uskoro nabaviti :)

    ОдговориИзбриши
  2. Divne si stvari kupila! Patim za Zoeva cetkama.

    ОдговориИзбриши
  3. Koja je cena tog seta cetkica?

    ОдговориИзбриши
  4. I mene interesuju zoeva cetke, jako ih zelim!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim, Zoeva je pobedila ovde :D
      Nadam se da ćeš ubrzo imati mogućnost da sebe obraduješ nečim od Zoeva pribora :)

      Избриши
  5. Sve mi se dopada :) Praznična euforija je za mene počela ranije nego obično :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene drma uzbuđenja zbog nadolazećih praznika, ali više sam u šoku da je godina tako brzo proletela :D

      Избриши
  6. Treba mi takav MAC karmin. Noviteti su preprepredivni, kao i uvek kod tebe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je jedna od onih smelih nijansi koje se ranije nisam usuđivala nositi, a sada su mi pravi užitak :)
      Hvala Jovana :))

      Избриши
  7. Pre svega, cestitam na prinovi! Na instagramu nisam bila sasvim sigurna da li sam dobro ukacila neke stvari, ali izgleda da ipak jesam :D Divna novost :)
    Svi noviteti su fantasticni i mene apsolutno sve zanima :D Planiram da od drugarice porucim isti ovaj EOS set, pa me zanima kakva ti je ova vanilica u stiku? I kakva je krema za ruke posto mi je i ona u planu za narucivanje :) Sada EOS-a ima i u HR u Mulleru, ali je cca 6 evra, tako da je i dalje bolje hvatati ga od nekoga ko ide u USA.
    Drago mi je da uspevas da uhvatis vremena za piskaranje jer mi je tvoj blog uvek bio jedan od najdrazih domacih za citanje, a pogotovo gledanje divnih fotografija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :*****
      Vanilica je odličan balzamčić, nećeš pogrešiti sa setom, samo napred :) Krema je ok, nije neka specijalna i jaka zimska nega, ali može proći ako ti ruke nisu nešto naročito zahtevne. Ima sigurno jačih krema za negu, no meni se ovde najviše sviđa neobično pakovanje :) Jao, kojih sve brendova ima u Hrvatskoj, zavidim im :)))
      Mnogo mi je drago zbog ovog što kažeš, baš mi znači. A jako se radujem jer si se ti vratila pisanju jer i za tvoj blog isto važi :******

      Избриши
    2. Hvala na misljenju za EOS :)
      Citamo se i kuckamo <3 :*

      Избриши
  8. Dior paketic izgleda prelepo da li ima negde da se nadje u slobodnoj prodaji? Cestitam na pojavljivanju u magazinu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, bilo mi je neizmerno veliko zadovoljstvo :)) Nažalost, Dior paketića nema u slobodnoj prodaji jer je ovo promo poklon od saradnika :)

      Избриши
  9. Noviteti su me oduesvili ! Koja je cena palete senki i lakova?
    hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sephora paleta je oko 1700 a lakovi su oko 2600 :)
      Ako te zanima kako izgledaju na noktima, možeš pogledati kod Cajke na blogu ovde
      http://cajkinekandze.blogspot.rs/2015/11/sephora-magic-game.html

      Избриши
  10. Jaaaao. <3 Pa ne znam šta mi je ljepše. Dark side je prekrasan, nijansa je savršenstvo. Aurini noviteti su odlični, posebno sam zadovoljna sjenama za obrve. Oduševljena sam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene je Dark side oduševio <3 Aura uspeva da održi korak sa zahtevima tržišta, i dopada mi se što su izbacili seriju zanimljivih noviteta. Hajlajteri su mi posebno legli :)

      Избриши
  11. Sve je predivno ali posebnu paznju mi privlace ZOeva cetkice kao i paletica iz Sephore, predivno! :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sephora je puna prekrasnih noviteta ove zime :)) Zoeva četkice su zvezde ovog posta, dala sam zaključiti :DD
      Hvala ti :*

      Избриши
  12. Sve je predivno,al favoriti su mac ruz i paleta iz sephore ;)

    ОдговориИзбриши
  13. Divnih li proizvoda! Dior beauty box i Sephora paleta su tako cakani :D
    Drago mi je da te Zoevice dobro služe i da su ušetale u tvoju redovnu šminkersku rutinu :D I na mene su generalno ostavile dobar utisak :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve znaš već...kako sam se ja obradovala ovom Zoeva setu, ne mogu rečima opisati :DDD

      Избриши
  14. Nisam znala da si postala mama :) Cestitam ti od srca, i da bude zdrav i srecan decak ! Iz posta mi se sve dopalo naravno, Aurin 3D sundjer koristim pri svakom sminkanju, a kupicu i iluminator. Zanima me Multiactiv okoloocna krema,pa ako budes pisala o njoj, rado cu citati tvoje utiske. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga Kristina :****
      Obavezno pogledaj Iluminatore, imaš odličnu recenziju na Šminka je ljubav :)) Pripremam post o okoloočnim kremama, pa će se u njemu naći i ova Multiactiv sigurno, no neću moći da ga objavim baš brzo jer je moram lepo isprobati. Ne volim da pišem recenzije na osnovu preuranjenih utisaka :))
      Veliki pozdrav za tebe!!!

      Избриши

Hvala na komentaru.