Instagram Flatlay #2




    Nakon što je prvi post Instagram Flatlay #1 doživeo fantastične reakcije i vašu podršku, rešila sam da izdvojim vreme i za vas uradim još jedan post iz te kategorije. Današnji zadatak mi je nešto lakši jer sam recenzije za čak tri proizvoda sa fotografije već objavila i možete ih potražiti na blogu.  


  Krenuću od jednog od omiljenijih rumenila. Clarins Blush Prodige u nijansi Lovely Rose se možda više ne može naći u prodaji u domaćim parfimerijama, ali zato možete potražiti svoju nijansu Blush Prodige jer ćete sa ovim proizvodom postići sjajan balans cene i kvaliteta. Recenziju za rumenilo napisala sam ovde. Ne znam koje je ovo po redu nežno roze rumenilo koje posedujem ali ne mogu protiv toga kada padam na ovakve nijanse. 

Nikada nisam pisala post o tome kako sređujem svoje obrve jer i dalje smatram da su daleko od idealnih. Svoje savete ne smatam zlata vrednim, a tehnika kojom popunjavam obrve može vam zazvučati neuobičajeno pa preskačem momenat da je podelim sa vama. Ono čime se služim dok popunjavam svoje obrve jeste Artdeco olovka u nijansi 3 koju obožavam. Primerak sa slike je verovatno stoti koji zaredom kupujem. Ekstremno je postojana uprkos tome što nije vodootporna, savršeno je mekana za korišćenje, i nijansa mi odgovara.

Sledeći proizvod o kome govorim je Sephora trio paleta Baked Sculpting Trio. Idealno pakovanje za put, ako mene pitate. U jednoj ambalaži smeštena su tri proizvoda: rumenilo, predivan hajlajter i bronzer. Nisam sigurna da li je još uvek ima u prodaji, ali ako naiđete na ovaj primerak, uzimajte bez razmišljanja. Moje detaljne utiske pročitajte ovde

Givenchy maskara Phenomen' Eyes će biti recenzirana u zasebnom tekstu. Ono što vam za sada mogu reći jeste da sam se lepo snašla sa njom i da iako četkica deluje komplikovano za korišćenje, upotreba ove maskare može biti prava lakoća i uživanje. 

Bourjois puder Poudre de Riz, ili u skraćenom nazivu poznat kao Java puder, nisam zavolela odmah. Prvi swatch koji sam napravila u parfimeriji pod veštačkim svetlom, odbio me od kupovine jer mi se puder učinio previše šljokičastim i nefunkcionalnim. Kasnije se ispostavilo da obožavam miris ovog pudera u prahu i da je odličan za fiksiranje korektora ispod očiju. Blagi posvetljujući efekat koji daje, idealan je za osvežavanje pogleda. 

Za kraj sam ostavila Givenchy Le Rouge a Porter. Recenzija za njega napisana je nedavno i možete je pročitati ovde. Pridobio me je za sva vremena svojim kvalitetom. Ruž ne spada u kategoriju postojanih već onih koje je zadovoljstvo imati na usnama zbog neizmernog osećaja prijatnosti i hidratacije koje pruža.


Da li koristite neki od proizvoda sa fotografije i kakvi su vaši utisci? 


do sledećeg posta 

10 коментара

  1. Divni proizvodi. Probala nisam nijedan a najvise mi se dopao givenshy ruz :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja koristim Sephorin trio samo u drugoj nijansi i oduševljena sam :D a ova jež maskara iz Givenchy paketića me pomalo plaši, žao mi je da je koristim pogrešno i zato jedva čekam savet za upotrebu :) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da ti paletica odgovara :)) A maskara je odlična, bar po mojoj proceni. Uradiću post za nju čim pripremim propratne fotografije, jer sam tekst već delimično spremila :) :****

      Избриши
  3. Da li jos uvek mogu da se prijavim za givenchy nagradnu igru???
    hvala unapred!

    ОдговориИзбриши
  4. Kao i uvek, divni proizvodi :) Artdeco olovčica bi mogla biti nešto što tražim i za svoje obrve, definitivno ću pogledati nijanse :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :)) Artdeco ima super olovke za obrve, a ova je moj izbor. Imaju još nekoliko nijansi u svojoj ponudi :)

      Избриши

Hvala na komentaru.