Aura Absolute Matte Lip Cream





    Uvek kad bih napravila izvesnu pauzu u pisanju, bilo bi mi prilično teško da ponovo uhvatim blogerski ritam. Mozak se jednostavno ulenji i lakše mu je preletati preko lepih fotografija na Instagramu, udarati lajkove na simpatične objave i čitati tekstove na drugim blogovima, nego uključiti se i sročiti sopstvenih desetak redaka. Dok ovo pišem stičem utisak da sam sličnu stvar već rekla, i to u nekoliko navrata od kako pišem blog. Imala sam i duže pauze od ove, činjenica, ali praznici koji su za nama posebno su me izmorili i jednostavno mi je bio potreban predah. U Novu 2016. godinu kročila sam sa par novih planova i ideja, ali o njima kada za to dođe vreme. Nadam se da ste lepo proveli protekle praznike i da vam je godina počela uspešno. Iskreno vam želim puno ljubavi i svako dobro.
   Sada bih se vratila na razlog današnjeg javljanja. U svom dosadašnjem pisanju, nekako sam uvek više bila usmerena na preparativnu kozmetiku. Rešila sam da to malo promenim, pa vam danas pišem o proizvodima za usne. Jedni su od najatraktivnijih Aura proizvoda, i sa opravdanim ih razlogom devojke obožavaju i hvale. Popularni domaći proizvođač je poslednjih meseci izbacio sjajnu seriju noviteta, a o čuvenim iluminatorima na koje bi trebalo obratiti pažnju kada idete u sledeću kupovinu, pisala sam ovde. Ne vredi navoditi izgovore koji bi pojasnili zašto mi je trebalo toliko vremena da konačno pišem o Absolute Matte ruževima. Koristim ih od kako su mi stigli pre par meseci, i eto konačno nešto malo vremena da sa vama podelim utiske. 



   Aura Absolute Matte Long Lasting Lip Cream su tečni ruževi mat završnice. Pakovanje je jednostavno i podseća na standardne ambalaže za sjajeve za usne. Količina od 7ml je pristojna za cenu proizvoda. Po mojoj proceni, sunđerast aplikator nije ni približno srećnom rešenju kada je u pitanju šminkanje, no, moj vam je savet da ruževe nanosite nakon adekvatne olovke za usne. Uokvirite prvo ivice usana, zatim ruž nanesite na sredinu, a potom ga četkicom za usne rasporedite ravnomerno. Tako ćete izbeći greške, a po potrebi možete ponoviti nanošenje zarad postizanja punije boje.



   Ruževi su na usnama prilično postojani i izdržavaju i nešto jela i pića. Nisu preterano suvi i lako ih je nositi. Prijatan miris koji se da osetiti pri otvaranju ambalaže se ne zadržava po nanošenju proizvoda. Imajte na umu da su ovo ruževi čija se nijansa može nadograđivati, pa ako niste zadovoljni postignutom bojom u prvom sloju, sačekajte oko minut te nanesite još jedan premaz.


 

   615 Stay Folish - Mislim da ništa slično ovoj nijansi nisam nosila na svojim usnama jer se nisam do sad kretala u svetlo ljubičastim krugovima. Moram priznati da je ne umem uklopiti uz ostatak šminke i da se sa njom nisam snašla, uprkos mojoj želji da je nosim češće. Dobro je pigmentovana i uglavnom sam je nanosila u jednom sloju, a ako imate ideju uz kakav make up na očima bih je mogla kombinovati, rado ću vas poslušati.
   616 Out of Box - Još jedna od nijansi koja je na ljubičastoj strani i koja mi se veoma dopala. Ne nanosi se baš najlakše i od onih je nijansi uz koju je preporučljivo imati i odgovarajuću olovku za usne ili poštovati savet da se nanosi u dva sloja. Na fotografiji imam jedan puniji premaz. 
   617 Stop Staring - Ovo je jedna od ''mojih'' nijansi. Intenzitet boje se može pojačati tako što se na dobro osušeni prvi sloj nanese još jedan, no ja na fotografiji imam samo taj prvi premaz. Tek sam kasnije shvatila da nisam napravila fotografiju sa punijom bojom zbog čega vam se ovom prilikom izvinjavam.



  614 Emergency Call - Jedna od meni dražih roze nijansi, nešto je toplijeg podtona. U principu sam zadovoljna kako mi stoji, iako mi se mrvicu više dopada na swatch-u nego na usnama.
   624 Last Goodbye - I mada na swatch-u na ruci deluje pomalo braonkasto, ovo je odlična nude nijansa za svaki dan i skoro svaku priliku. Neutralnog je podtona i ne naglašava suvoću usana. Ovo mi je jedna od omiljenih nijansi iz Absolute Matte ponude. Sa lakoćom se nanosi i nije potrebna olovka za nju kao ni ogledalce, tako da je uvek imam sa sobom u torbi. 
   618 Dream Team - Ovo je jedna od onih nijansi koje ja ne umem da nosim, iako bi mi se dopala među prvima da ocenjujem samo nijansu koja se vidi u bočici. Jednostavno mi ne ide uz ten iako je na oko zaista prelepa i pomalo neobična. 
   


U nekom od narednih postova pisaću vam o drugim Absolute Matte ruževima. Definitivna je presuda da su kvalitetan proizvod vredan pažnje. Cena im je krajnje pristupačna, a u širokoj paleti dostupnih nijansi sigurno možete naći bar nekoliko po svom ukusu. 

Da li ste probale neku od nijansi Aura tečnih ruževa? Koji su vaši predlozi? 




do sledećeg posta 

27 коментара

  1. 614 i 618 savrsene nijanse!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Imam 618 i odlican je. Probala sam 624 kod drugarice i mnogo mi se dopao ali ga nisam nasla kod mene u liliju :(

    ОдговориИзбриши
  3. Mogla si pojedine nijanse bolje i jace da naneses, jos bi lepse boje ispale. Imam last goodbye, dream team i stop staring i super su!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam, slažem se. Čak sam i sama gore u tekstu rekla, ali hajde da se spasim i kažem da je ovo neka moja verzija :D

      Избриши
  4. Emergency Call i Dream Team mi se dopadaju - malo naginjem ka njeznijim nijansama u zadnje vrijeme. Nisam imala priliku isprobati Aura ruzeve, ni kozmetiku uopste ali ako su uspjeli dobiti tvoju naklonost, onda nemam bolje motivacije da ih konacno isprobam! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah, Selmica romantična duša :D :*** Moraš probati nešto od Aure, jer stvarno imaju proizvoda za pohvaliti. :))

      Избриши
  5. Kako su lepi!!! Nemam nijedan jos uvek ali bice uskoro moji :D

    ОдговориИзбриши
  6. njihovi matte tecni ruzevi su odlicni :D
    GIVEAWAY na mom blogu: http://mystiquel0ve.blogspot.ba/2016/01/himalaya-herbals-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
  7. Lepo si prezentovala ove divne ruzeve :). Imam Mind On Vacation i Dream Team, otkako ih imam samo njih nosim :), a verovatno cu kupiti jos neki ( Emergency Call / Vivid Feel / Stop Staring / Take The Crown.. Izbor je zaista veliki ). Iskrena preporuka devojkama koje jos nisu probale Aurine tecne mat ruzeve ! Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Kristina :)) Da, da, ovo je stvarno jako dobar proizvod, a u cenovnom i drogerijskom rangu, jedan od najboljih za usne :) Samo treba naći pravu nijansu :)) Ti ih želiš imati sve, izgleda, heheh :)))

      Избриши
  8. Podržavam više pisanja o dekorativnoj kozmetici, ide ti odlično :D
    Što se tiče ovih ruževa, imam i volim 624, a razmišljam da uzmem još neki iz ove najtamnije grupe, samo još da vidim koji... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko mi samo vremena ode na ovo, a u poslednje vreme mi je dan izrazito kratak za sve što želim. Koga zavaravam, godinama unazad se žalim što dan ima samo 24 časa :DDDD E, super mi je 624 :)
      Hvala na podršci :*** <3

      Избриши
  9. Slike su divne, a meni se teško odlučiti za jednog favorita od ovih ruževa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komplimentu :) Pa verujem da jeste teško odlučiti se za jednu, tako da savetujem kupovinu bar nekoliko nijansi :D

      Избриши
  10. 616 uz 2 namaza idealan, sad sam u razmatranju kupovine tamno bordo al ne znam kakav je nisam ga nasal nigde da vidim kakav je, pa ako može neka sličica i tih tamnijih nijasni :-)
    a uz 615 možda tanko izvučena linija alajnerom uz neku svetlo rozikastu i plavu senkicu :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na predlogu Gordana :))
      Mislim da ću raditi swatcheve i ovih tamnijih nijansi :)

      Избриши
  11. 624 mi stoji kao da sam umrla pre 3 dana ;) 618 mi je jedna od dražih, ona mi je smelija varijanta 614ice.
    615 nosim uz neutralni makeup, samo malo pojačam maskaru ;) i obavezno uz svetlo plavu košulju, onda mi ten i oči nekako dođu do izražaja #prelepa sam, a i #skromna haha ;)
    617 mi je ipak za večernje varijante.
    A sve ih nosim bez ikakve podloge u 2 sloja i ne mrdaju (do prvog masnijeg obroka, onda mora popravka).
    U svakom slučaju, vredni pažnje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahahaha :DDDD A ne leže te nijanse svima :/ Ti imaš svoju varijantu ''my lips but better'' :) Videh taj post kod tebe i odličan je. Doooosta nijansi ti stoji jako jako lepo :))
      #prelepasiznaš :D

      Избриши
    2. Jesi, jesi, već si nam ranije pisala uvodni deo :-D ali nije važno, mi znamo da je blogovanje hobi, a ne posao tako da piši koliko stigneš i koliko ti prija. Lepo si nam predstavila nijanse :-) Mene su na početku očarale sve ljubičaste i prošlog leta sam ih baš nosila, a sad ne pamtim kad sam ih stavila, naiđe takva faza valjda...

      Избриши

Hvala na komentaru.