Chloé Love Story
   Odavno nisam pisala o parfemima. Red je da propušteno polako nadokadnim i s vremena na vreme vas počastim po kojim tekstom o nekom od mojih mirisnih favorita.

   Moja ljubavna priča sa Chloé počela je tek nedavno. Poziv za neobično druženje na otvorenom mestu za posetioce poput podijuma ispred Sephora parfimerije u TC Ušće, nisam mogla odbiti već sam mu se prilično obradovala. Radujući se samom događaju, očekivala sam određenu postavku jer promocije kojima obično prisustvujem to sadrže. Prizor preda mnom, ekskluzivni ringišpil ukrašen bočicama Chloé parfema, oduzeo mi je dah. Nisam se do sad susrela sa nečim nalik ovome. Bajkovito i magično. Nežno zlatna boja prelivala se preko Chloé mirisnih princeza koje su iznova okretale krug...i još jedan...i još jedan...

   Malo ali odabrano društvo blogerki, tek šestoro nas, upoznale smo tog popodneva novog člana Chloé parfemske postavke. Preciznije, novitet je iz reda toaletnih voda i obogaćuje već postojeću Love Story ideju koja datira iz 2014.godine.   Ljubavni katanci na Mostu umetnosti u Parizu (Pont des Art), inspirisali su čuvenu Anne Flipo da osmisli novu, ženstveniju, senzualniju i cvetniju Chloé ljubavnu priču. Uvijena u latice narandžinog cveta, cveta šljive i nasturcije, nova Chloé Love Story edt verzija budi čula, asocira na početni ljubavni zanos i podseća na leptiriće u stomaku.   Nisam od stručnjaka za opis parfema, a u ove kasne sate ne umem biti ni naročito poetična da zamaskiram svoje neznanje. Reći ću vam jednostavnim jezikom. Za mene je Chloé Love Story lep, ženstven, osvežavajuć parfem. Idealan saputnik za proleće ali i leto. Energičnom svežinom asocira me na ranu zoru, izlazak Sunca i tople zrake koji miluju lice. Blago je iskričav i minimalno tajanstven, a na mojoj koži iznenađujuće postojan. Ne vidim ga za miris koji bi legao mlađoj populaciji jer iako je pomalo razigran i nestašan u srži, ovo je parfem koji poseduje dozu zrelosti, prepoznatljive i očekivane smirenosti, i odlična dopuna je izraženom i stabilnom karakteru. Da li se mogu pronaći u njemu? Oh, itekako. Da li je to bila ljubav na prvi pogled? Jeste. Pa pogledajte samo tu bočicu, i recite da je niste poželeli?


Da. Dobro ste videli. Ja sam još uvek u pozitivnom šoku. Momenat u kome shvatam da je na mom primerku ispisano Lena? Neprocenjiv osećaj. 
Hvala divnom timu na ovako krasnom gestu Da li ste upoznali novu Chloé Love Story?
Kakvo je vaše iskustvo sa Chloé parfemima?

do sledećeg posta 

9 коментара

 1. Daaaaj, koje je to ludilo! Predobra stvar!!!Svaka im cast na ideji!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. I ja sam i više nego oduševljena kako je ispalo :)) Stvarno...i dalje ne mogu da verujem iako me bočica svakog dana gleda sa police :D

   Избриши
 2. Kako ti zavidim....uzivaj <3

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala :) Parfem se može kupiti kod nas, doduše u nepersonalizovanoj formi :)

   Избриши
 3. Ja ne volim chloe parfeme jer nisu nimalo po mom ukusu, ali tako su dobro odradili bocu i ovaj detalj sa imenom je vrhunski. Bravo za ideju :)))

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Slažem se sa pohvalama za jedinstvenu ideju organizatora. Chloe ima opcija koje prijaju mojim čulima, ali će mi upravo ova ostati posebno draga :)

   Избриши
 4. Neću da čujem više da govoriš kako ne znaš da opišeš parfeme, ovo je odlično! :-)

  ОдговориИзбриши
 5. Divno, jako mi je drago sto su bas tebe svrstali u to malo, odabrano drustvo blogerki koje su dobile svoju Chole love story, jer si ti to bas, bas zasluzila :)
  Prosla sam pored standa, bas u Uscu, i odusevila me je postavka sa ringispilom ( jer sam zaludjenik za ringispilima pa sam morala da bacim pogled o cemu se radi :D) ali me je miris nazalost razocarao. :(

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.