GlamGlow | Thirstymud™ Hydrating Treatment




   Mislim da je zimsko vreme, na jedan određeni način, pravi pokazatelj realnog stanja kože lica. Pravilna nega i blagovremeno vođenje računa o nivou hidratacije, doneće samo dobre rezultate i otpornost kože na spoljašnje uticaje. Istina, pojačana hladnoća, suvoća vazduha u prostorijama, vetar, predstavljaju pravi rizik za svakog od nas, i često znaju da nam promene potrebe za negom. 

   Međutim, koža koja je mesecima unazad redovno dubinski hranjena, biće spremnija da se odupre negativnim faktorima spoljašnje sredine koji ni neće moći da je poljuljaju u toj meri, dok ona o kojoj se ne vodi dovoljno računa jeste podložna isušivanju, perutanju i dehidrataciji. Mislite o vašoj koži na vreme, jer je uvek bolje sprečiti nego lečiti neko stanje. 



   Do sada sam imala prilike probati nekoliko Glamglow maski za lice. U nekom od narednih tekstova pisaću vam o onoj koja je moj favorit a za današnji post predvidela sam govoriti vam o maski koja je namenjena hidrataciji kože. 

   Maska je smeštena u luksuzno pakovanje predivne plave boje i sadrži 50 ml proizvoda. Nije preguste konzistencije i na koži se lako razmazuje uz prisustvo tanjeg zaštitnog sloja koji ostaje. Predviđeno je da odstoji na licu deset do dvadeset minuta pre nego što se prebriše ili umasira višak, jer se ova maska neće u potpunosti upiti. Takođe, nije od onih koje morate isprati sa lica. Možete je naneti preko noći i ostaviti tako. Ima divan miris koji mene asocira na mešavinu kokosa i kaše od banane. Preporučuje se upotreba dva do tri puta nedeljno. Ne sadrži parabene, ftalate i sulfate.

   SastavWater, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Peg-8, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Powder, Olea Europaea (Olive) Leaf Powder, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Honey (Mel), Allantoin, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Hexylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Hydrogenated Polydecene, Polysorbate 60, Menthoxypropanediol, Cetyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Kaolin, Buteth-3, Trideceth-10, Benzophenone-4, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tributyl Citrate, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Fragrance, Coumarin, Linalool.



   Ovu masku najviše volim nanositi preventivno. U situacijama kada ne radim na sanaciji prolaznog crvenila od nekadašnjih bubuljica i kada mi je koža u korektnom stanju, Thirstymud™ je pametan izbor za dubinsku hidrataciju. Zaista ostavlja kožu kompletno nahranjenom i elastičnom, a sprečava i buduća perutanja, pogotovo usled jake zime i vetra. Ujedno, otkrila sam da najbolje efekte imam kada je nanosim preko noći jer smatram da tako koža najbolje apsorbuje sve kvalitetne sastojke. Spavam u sobi u kojoj ume biti suvog vazduha i neretko ujutru osećam kako me lice zateže. Taj osećaj izostaje kada uveče stavim Thirstymud™. Koristim je, ipak, jednom nedeljno.

   Iako bi negde bilo za očekivati da je proizvod prilagođen za upotrebu na osetljivoj koži, sa time se ne bih složila. Naime, po nanošenju ova maska mi pruža izvestan osećaj hlađenja koji je prijatan, ali ujedno i peckanja na onim delovima lica koji su bili isušeniji ili na bilo koji drugi način osetljivi. Mislim da je za to odgovoran ekstrakt korena đumbira koji maska sadrži u određenom procentu. Upravo zato, koristim je onako kako sam rekla u prethodnom pasusu. Dakle, izbegavam je kada procenim da mi je koža oštećena.




   
Ukoliko vaša koža vapi za hidratacijom, i ako nije posebno zahtevna, te nemate problema sa osetljivošću i crvenilom, a u mogućnosti ste izdvojiti više novca, predlažem vam da date šansu Glamglow Thirstymud™ hidrirajućoj maski. Smatram da bi se pokazala kao sasvim dobro rešenje za hidrataciju osobama sa normalnom i mešovitom, ujedno i nešto masnijom kožom. 


Da li ste probale neki od Glamglow proizvoda i kakvi su vam utisci? 


do sledećeg posta 

16 коментара

  1. Upravo cekam da mi stigne jer sam narucila pakovanje sa ovom i jos jednom u mini verziji. Valjda ce postar ovih dana jer cu izgoreti dok ih ne probam :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna je recenzija! Nisam isprobala nista od glamglow uglavnom zbog cene, ali mozda se castim na nekom SN :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu u visokom cenovnom rangu, ali mislim da mogu opravdati cenu. To posebno mislim kada je u pitanju ona crna maska jer smatram da odlično radi posao :)

      Избриши
  3. Obicno ne volim kad svi hvale neki proizvod jer onda nemam zelju da ga probam. Za thyrstimud sam citala i ovakve i onakve utiske. Recenzija je odlicna, mozda joj i dam sansu jer vec duze trazim neku kvalitetnu masku koja bi opravdala cenu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam u principu zadovoljna ovom maskom i dovoljna mi je pa čak i kad je koristim jednom nedeljno. Nadam se da će ti odgovarati :)

      Избриши
  4. Mene je ova maska oduševila! :) Na žalost, već neko vreme sam bez nje i baš nedostaje mojoj koži...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oh, Nikolina, nemoj se mučiti bez nje. Obraduj se, iznenadi svoju kožu i priušti joj glamglow :) Je l' zvučim kao sa reklame? :D

      Избриши
  5. Zanimljivo mi je da ovo pročitam pre nego što je i sama isprobam.
    Čula sam stvarno "kazivanja i legende" o ovim maskama i plašim se da će mi ti mitovi naduvati očekivanja do stratosfere :D
    Koju Glamglow teglicu si još isprobala?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rekoše gore u komentarima sličnu stvar. Ovako objektivno gledano, mene često zaintrigira konkretan proizvod kada se o njemu svako malo nešto piše. Poželim da ga isprobam i jako često završi na listi za kupovinu. Volela bih da pročitam i tvoje utiske o ovoj plavoj teglici.

      Isprobala sam još belu masku/teglicu, Supermud, imala sam par semplova zahvaljujući kojima sam videla kako je moćna. Nanosila sam je na problematična mesta jer se može koristiti ciljano. No, nisam je koristila na duže staze pa ne znam kako bi redovna upotreba delovala na moje lice. Omiljena, za sada, mi je crna, youthmud. Divno, divno posvetljuje ten i rešava mi problem povremenih crvenila koja imam na licu.

      Избриши
  6. Одговори
    1. Pa ti si pravi kolekcionar :) 'moraš ih sakupiti sve'' :D
      Nisam ni sumnjala da si ljubitelj :))

      Избриши
  7. U potpunosti delimo utiske o ovoj maski, razlika je jedino u tome što je ja nikad ne stavljam preko noći, nekako nemam tad strpljenja za bilo koju masku. Odlična recenzija, sve si rekla, a nigde nisi preterala :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da, pročitah šta ti kažeš :) A meni je upravo to 'noćno upijanje' proizvoda nekako najdraže :D Tad najbolje vidim koliko mi pozitivno utiče na kožu. Hvala puno puno puno :****

      Избриши
  8. Jedan od proizvoda koji stoje na wl :) Još nisam sasvim sigurna koju bih Glamglow masku izabrala za sebe, možda prelomim kada budeš pisala o toj koja je favorit ;)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako su meni simpatične boje kojima su razvrstali namene. Čak se ni ne trudim da upamtim nazive već samo pomislim 'zelena telica', 'narandžasta'....'plava teglica' :D Crna mi je za sada omiljena, iako je ne koristim na celom licu već samo na problematičnim mestima kojima želim pomoći :)

      Избриши

Hvala na komentaru.