L'Oreal | Superstar False Lash & Superstar Super Liner




   Ako je neki brend sinonim za dobre maskare, onda bi to definitivno mogao biti L'Oreal. Različite formule, četkice interesantnog dizajna, povremeno osveženje u vidu novih proizvoda, kao i puno hvale zadovoljnih korisnica, sve to odlikuje ovaj popularni brend. 

   Najnoviji proizvodi koji nam stižu iz L'Oreal kompanije jesu Superstar False Lash maskara i Superstar Super Liner. Nedavno je na moju adresu doputovao paketić, a ja sam se potrudila da sve podvrgnem dobrom testu i u što kraćem roku vam prikažem efekat na očima, te i u reči prenesem svoje utiske. 



  Moj omiljeni ajlajner je L'Oreal Super Liner Extra Black Gloss. Lak za korišćenje, postojan, idealan za izvlačenje linije. Sa ovim novim to nije slučaj. Nije ni da ga u potpunosti ne podnosim, ali svakako nisam očarana. 

  Eyeliner je poput flomastera. Špicasti 'supersavitljivi' vrh, naizgled garantovana preciznost u nanošenju, no mene nije oduševio. Kao što možete videti u testu na ruci, boja nije ni približno intenzivna, već više isprana crna. Ni postojanost mu nije jača strana. Ne slovim za nekog ko ima masnije kapke sa kojih senke, olovke za oči i maskare, sjure tek tako, već naprotiv. Međutim, ovaj ajlajner je uspeo da se ubrlja i izbriše sa krajeva za jako kratko vreme. Nešto je izdržljiviji ako se nanese preko baze za senke, ali i to je opet daleko od standarda koji zahtevam. Po nanošenju nikako ne uspeva da se setuje, te ga u svakom trenutku možete pokvariti ukoliko ne pazite. 

   Sada se pitate gde je deo utisaka u kome kažem zašto ga ipak koristim. Posmatrajte to na ovaj način: Odavno sam prestala da upotrebljavam ajlajnere ovog dizajna. Upravo mi je Superstar Super Liner interesantan jer se pri svakom novom korišćenju trudim da ga nanesem što bolje. Vežbam ja, ali on se ne da. Koliko god u teoriji bio podoban za izvlačenje precizne linije, u praksi to nije realno. Ruku na srce, rezultat na očima, pa makar onaj privremeni, nije baš tako loš.




   Nasuprot ajlajneru, dvostrana False Lash maskara je nešto što bih vam mogla preporučiti. Sa jedne strane imate beli prajmer za volumen trepavica obeležen brojem 1, a sa druge maskaru sa blago zakrivljenom četkicom. Iako njen oblik prati liniju trepavica, ipak je malo teže prekriti ih maskarom u spoljašnjem uglu, a da pritom ne sručite tonu proizvoda sa vrha četkice. Na poslednjoj fotografiji na kolažu ispod možete videti o čemu govorim. Formula je skoro pa savršena za rad. Relativno se brzo osuši, pa se može naneti još jedan sloj maskare. Ne kruni se, ne preslikava i ne otežava trepavice. Ja preferiram plastične i silikonske četkice, ali solidno sam se snašla sa ovom.
   Prajmer nije nešto što sam rado koristila. Ne dopada mi se što ume malo da ukruti trepavice i mrvicu ih prilepi, a to se posebno oseti kada se nanosi maskara u drugom koraku. Ne vidim da mi trepavice dobijaju na nekoj specijalnoj gustini zahvaljujući njemu. U principu, kada imam dovoljno vremena za šminkanje i mogu se bez žurbe posvetiti očima, pažljivo nanosim i prajmer, ali kada se želim brzinski srediti iskoristim samo drugu četkicu. I maskara i ajlajner se izuzetno lako skidaju običnim micelarnim losionom.

klik za uvećanje

Make up: 
Olovka za obrve Artdeco #3
Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar: Nougat, Mousse, Puddin'
Maybelline Fit Me Concealer #15
L'Oreal Superstar False Lash
L'Oreal Superstar Super Liner 

Rekla bih da L'Oreal ima boljih eyeliner-a od tek pristiglog Superstar-a, ali što se tiče maskare, bez ustezanja bih kazala da odgovara standardima kozmetičke kuće iz koje dolazi. Moja omiljena maskara i dalje ostaje So Couture o kojoj sam pisala ovde

Da li ste probale novitete o kojima je bilo reči i kakvo je vaše mišljenje? 



do sledećeg posta 

8 коментара

  1. Анониман4. март 2016. 21:22

    Dobro si me zaustavila na vreme da ne kupim olovku, poludela bih da mi se skida lako sa kapka. Maskaru sam uzela cim se pojavila kod nas i super mi je.

    ОдговориИзбриши
  2. Naletela sam na puno postova o novitetima samo idem i skupljam utiske. Ja bih rekla da si se odlicno snasla sa eyelinerom i da nisi napisala sto jesi, mislila bih da ti je super. Uzecu maskaru, vidjala sam je na akciji skoro, valjda nisam zakasnila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa napisah gore, rezultat ne ispadne tako loš, ali nisam oduševljena ajlajnerom, nije mi to to. Maskara je sasvim solidna i lepo se nanosi :)

      Избриши
  3. Baš si lepo nanela ajlajner :-) Delimo utiske, maskara mi je odlična, ajlajner jedan od najgorih u poslednjih nekoliko godina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, trudila sam se, nemaš pojma koliko :DDD Da, ajlajner je svakako morao biti bolji, ovo je daleko ispod njihovog standarda.

      Избриши
  4. Ja sam trapava sa ajlajnerima-menadziram jedino klasicni superliner sa fleksibilnom cetkicom, jer jedino s njim uspem da izvucem tanku liniju. Punije linije mi ne stoje lepo zbog spustenih kapaka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh, mogu da razumem muku iako nemam spuštene kapke :( Ja sa tim četkicama, ne da nisam vešta, nego imam utisak da bih prekrečila celo oko od trapavosti :DDD

      Избриши

Hvala na komentaru.