Sephora | PRO četke




  Mesec mart doneo je u naše Sephora parfimerije i novu liniju Sephora PRO četki. Veoma sam im se obradovala, a imala sam lepu mogućnost da među prvima i testiram iste. Poslednji je dan u martu, i reših da je pravo vreme da vam prenesem utiske o ovim, nešto neobičnijim četkama za lice. 

  Ukoliko niste ispratili priče o njima i tek ih prvi put vidite, možda će vam za pojedine biti zbunjujuće čuti čemu su namenjene. Pročitajte u nastavku teksta kako sam se sa njima snašla i otkrijte da li ste bili u pravu u pogledu toga za koje su proizvode predviđene.




   Zajedničko za ovu PRO liniju je veoma kvalitetna izrada, čvrsto odrađene drške i dlaka idealne mekoće. Sve četke izgledaju prilično otporno a uz svaku od njih dolazi zaštitni poklopac od providne plastike, koji će u potpunosti sačuvati vašu četku, pa ih je zgodno nositi i na put. 

PRO Full coverage airbrush 53 

   Krenula bih od svoje trenutno omiljene četke. Ova mala opasnica je pravi multipraktik koji, verovali ili ne, možete koristiti i za tečni puder ali takođe i kameni i onaj u prahu. Lepezastog je oblika, namenjena jačem prekrivanju, a gustina dlačica je čini savršenom za nanošenje tečnog pudera srednje teksture. Doduše, potrebno je malo veštine zarad postizanja airbrushed izgleda. Kada su u pitanju kameni proizvodi poput pudera, mogla bi pokupiti više praha, tako da savetujem lagane i umerene pokrete pri nanošenju da se ne biste zacementirali. Skoro sam bila na putovanju i ova četka mi je bila obavezna u neseseru. Može se njome nanositi i bronzer, ivicama možete čak staviti i rumenilo ili hajlajter. Mekana je i jako kvalitetna. 



PRO Contour blender 77 

   Moram priznati da mi je najveći izazov bio koristiti ovu četku. Konturisanje je naročito popularno u poslednje vreme, a mene je uhvatila manija pronalaska pravog alata jer ne radi svaki dobar posao. Četka je veoma neobičnog oblika, kosa sa udubljenjem na sredini, ali samim tim savršeno naleže na pregibe na licu gde je inače predviđeno nanositi proizvode za konturisanje. Njen oblik nije odgovarajuć za kupljenje proizvoda direktno iz ambalaže, to ćete ipak morati drugom četkom, ali ovom možete nastaviti proces blendanja do savršenstva. Na Sephora.com sajtu kažu da sarađuje podjednako dobro sa kremastim i praškastim proizvodima. Nebeski je mekana i nežna na licu, a dlake su gusto pakovane i kratke zbog čega se malo teže suši.



PRO Pointed brow brush 35 

   Za ovaj primerak četkice za obrve nema se puno reći. Kvalitet izrade i mekoća vlakana je na istom nivou kao i kod prethodne dve. Pointed brow brush nije očekivano kosa, sa kakvima sam navikla raditi, već je kružnog oblika sa usmerenim zaobljenim sečenjem, poput takozvanih pencil četkica. Samim tim, njome se ne mogu precizno iscrtati obrve, već je pre namenjena popunjavanju istih. Voleće je devojke koje imaju prirodno dobru liniju obrva a samo bi želele da blago popune iste senkom. Ukoliko volite oštrije i izraženije crte, savetujem pre olovku za obrve ili četkicu drugačijeg dizajna. 
   Kako moje obrve imaju bolje i lošije dane, Pointed brow koristim za brzinsko šminkanje u danima kada su mi obrve poslušne i treba im minimalno popunjavanje tek toliko da suptilno uokvire oči. Ne kupi puno proizvoda i ne može se preterati ni u kom slučaju, a jako je zgodna i za nanošenje senke tik uz trepavice. 



Pohvalila bih Sephora novitete jer kvalitetnog pribora za šminkanje nikad dosta. Možda vam nisu neophodne sve tri četkice, ali sam ubeđena da ako se odlučite na kupovinu u zavisnosti od toga šta tražite, ni sa jednom ne možete pogrešiti, pri čemu blagu prednost u odnosu na druge, dajem lepezastoj full coverage 53 četki koja mi je omiljena iz ovog seta.

Šta mislite o novim PRO četkama? Koja vam je privukla najviše pažnje pa ste je poželeli? 

do sledećeg posta 

8 коментара

  1. Ja sam zaljubljena u te četkice, iako sam ih samo videla u recenzijama i klipovima kod blogerki. Mislim da bi i meni 53 bila omiljena. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Da, čula sam mnogo komentra na temu ovih četkica, svi ih dosta hvala, hvala što si nam ih malo bolje približila. Najviše mi se dopada možda ova prva za puder br.53 verujem da ih vredi probai! :)
    https://spersonally.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши
  3. 53 deluje kao nesto sto mi treba! sephoru volim mada ne kupujem cesto jer je u mom gradu nema, jedino kad me put nanese u beograd obavezno odem da vidim sta ima novo, pa napravim zalihe! :DDD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, skroz razumem tu vrstu obnavljanja zaliha :))
      Svrati ovih dana do Sefore, imaju svašta nešto novo i zanimljivo :)

      Избриши
  4. A koja je cena pojedinacnih cetki? Najvise mi se dopala lepezasta, mada sve izgledaju veoma kvalitetno i rado bih posedovala sve :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepezasta 53 je 3440, 77 je 3560 a ova najmanja za obrve je 1910 :)
      Meni je lepezasta favorit :D

      Избриши

Hvala na komentaru.