M•A•C | Dark Side




   Iako bih nijansu koju ću vam danas predstaviti, mogla svrstati u takozvane 'zimske', ne želim čekati narednu sezonu da bih vam o njoj pisala, već biram da to uradim baš danas. Volim tamne nijanse na usnama, nezavisno od godišnjih doba, jer u sebi nose izvesnu dozu drskosti i prkosa ali ujedno i smelosti koja pokazuje odlučnost i stav. Nisu tamnije usne dobar izbor za svakoga, i to je činjenica. Kako mi stoji ova nijansa procenite sami.


    MAC ruževe sam ranije imala prilike samo probati jer je svaka profesionalna šminkerka koja me je šminkala koristila isključivo njihove ruževe. Sećam se da sam i za svoje venčanje nosila jedan čije sam ime nažalost zaboravila. Dark Side deo je redovne postavke, a pakovanje koje ja imam izašlo je u okviru kolekcije Magic of The Night. O iskustvu sa tog event-a pisala sam u ovom tekstu. 

   Dark Side bih opisala kao boju vina i rekla bih da ova nijansa spada u hladnije, kakve inače jako volim nositi na usnama. Formula je kremasta i klizi u nanošenju. Veoma ga je lako aplicirati, kako četkicom, tako i direktno iz pakovanja jer ima zaista finu pigmentaciju. Preporučujem svakako da ruž kombinujete sa olovkom za usne, ne bi li mu produžili trajanje i zadržali ga u predviđenoj zoni. Na fotografiji ispod možete videti kako se slaže sa Aura #34 o kojoj sam vam pisala ovde. Ne isušuje usne i ne naglašava njihovu suvoću jer je idealno kremast, a uz prethodnu pripremu usana olovkom, može izdržati oko 4 sata, kada će početi lagano da klizi sa rubova.  



   Na fotografiji ispod imam samo MAC Dark Side za čije nanošenje nisam koristila nikakvu četkicu. Olovku nisam htela staviti kako biste bolje videli pravu nijansu ruža. Na licu imam svoj omiljeni puder Lancome Teint Miracle u nijansi 010, o kojem ću vam tek pisati.




Kakvo je vaše mišljenje o ovakvim nijansama? Volite li tamnije boje ili igrate na nude varijante? Imate li omiljeni MAC ruž?





do sledećeg posta 

8 коментара

  1. Obožavam tamne karmine i nosim ih uvek, bez obzira na godišnje doba! :D Jedino što uvek biram mat završnicu kada su oni u pitanju, što je sigurno - sigurno je! :)) Od MACovih tamih mi je Diva najdraža nijansa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj si čovek onda :DDD Ovaj je kremast i nema onu suvu završnicu specifičnu za mat karmine:) Diva je divna <3

      Избриши
  2. Lepe li nijanse <3 Sećam se da mi se ruž dopao još u prvom postu gde si ga nosila sa celokupnim makeupom, rekla bih da ti baaaš dobro stoji :D

    ОдговориИзбриши
  3. Divan je. Volim takve nijanse. Dugo sam merkala Rebel, koji još uvek nisam udomila, ali sada jesam LE Quelle Surprise koji mi je lepši <3

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam tamne ruzeve, mislim da posedujem poprilicnu kolekciju tamnih nijansi i bas kao sto si i sama rekla ne vodim racuna kada ih mazem. Zapravo nikada o tome nisam ni razmisljala, uglavnom ih nosim kada mi se nosi to mozda i objasnjava cudne poglede kada me u 8h ujutru ljudi na ulici zateknu sa nekom tamnom nijansom na usnama haha :D Moj omiljeni MAC ruz je Instigator, on je bas, bas taman, a ako mene pitas ovaj mozda cak i ne bih svrstala u tamne ruzeve hahaha :D
    Sve u svemu divno ti stoji i apsolutno podrzavam sto nisi cekala sledecu zimu da bi ovo MAC savrsenstvo podelila sa nama ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tamni ruževi mi tako idu uz tebe i ten i boju kose, a vala i stav :)
      Hahaha, i meni se dešavalo da u po bela dana zapucam sa ''crnilom'' na usnama, tako da razumem čudne poglede :DDD Bože kako je dobar Instigator, ovaj moj je nude naspram njega :DDD
      Hvala Aleks <3

      Избриши

Hvala na komentaru.