Oriflame | NovAge Revolucija + Poklon
   Mislim da među nama ima jako malo žena koje nisu čule za ovu kozmetičku kuću. Popularna kataloška prodaja, listanje šarenih mirisnih stranica, iščekivanje paketa poručenih proizvoda kroz nedelju ili dve...I sama se sećam kako su mi u jednom periodu kozmetičke police bile ispunjene Oriflame proizvodima. Zaista, ne znam ni sama koliko sam različitih stvari probala, a verujem da svi znate koliko sam volela Wonderlash maskaru o kojoj sam davno pisala. Ona je u međuvremenu doživela redizajn i sada ima drugačiju ambalažu. 

   Krajem marta, tim Oriflame Srbija upriličio je prijatnu promociju u popularnom klubu Dijagonala. Više detalja sa tog događaja i fotografije koje je uradila Monika Pavlović, očekuju vas u nastavku posta.
   Oriflame predstavlja naprednu i efikasnu kolekciju za negu kože NovAge, sa ciljanim delovanjem prilagođenim potrebama naše kože koje se menjaju sa godinama. NovAge je rezultat jedinstvenog naučnog istraživanja sprovedenog na oko 1000 žena, koje je pokazalo da čak 4 od 5 žena ne izgleda u skladu sa svojim godinama. Svaka od NovAge rutina rezultat je napredne tehnologije i ekstrakata prirodnih, biljnih matičnih ćelija. Tri su linije plasirane u okviru NovAge koncepta. Ultimate Lift (ljubičasta kolekcija) za povećanje elastičnosti kože, Ecollagen (zelena kolekcija) da umanjuje bore, i True Perfection (plava kolekcija) za borbu protiv prvih znakova starenja, a sve zarad dovođenja kože u stanje savršenstva.


   Ultimate Lift(40+) linija obnavlja čvrstinu, definiše konture i izglađuje bore, Ecollagen(30+) pruža efekat umanjenja bora i poboljšava teksturu kože i tonus, dok je set True Perfection(20+) namenjen hidrataciji kože, podsticanju njene blistavosti i umanjenju pora. U zavisnosti koje su potrebe vaše kože, možete pronaći liniju proizvoda za sebe. Svaki set sastoji se iz tonika i gela za čišćenje lica, dnevne i noćne kreme, seruma i okoloočne kreme.

   Ugodan ambijent i odlično društvo ostavili su pozitivne utiske na mene, a delić atmosfere prenosim vam putem Monikinih fotografija. Za kraj vas očekuje i jedno nagrađivanje na facebook stranici ili blogu. 


   Došli smo do segmenta gde vas očekuje jedan poklon. Oriflame vam daruje noćnu kremu za lice iz Ecollagen linije, a koju možete videti na fotografiji ispod. Možete se prijaviti ovde u komentarima (ako ne koristite facebook) ili na facebook-u (ako imate profil). 
   Uslovi koje je potrebno ispuniti ako želite sa se prijavite na blogu su da ste iz Srbije i da mi u komentarima ostavite validnu e-mail adresu da bih vas kontaktirala. 
 ➢Ako se igrate preko facebook-a, obavezan je like stranice, share fotografije, i komentar
***Molim vas da se ne prijavljujete dva puta, nego da budete ravnopravni. Nagradna igra traje do 14.aprila, nakon čega ću izvući pobednicu.*** Da li koristite Oriflame kozmetiku i koji su proizvodi koje rado preporučujete drugima?

do sledećeg posta 

6 коментара

 1. Dugo nisam koristila ništa njihovo!
  natasaglisic1984@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 2. Dugo nisam koristila ništa njihovo!
  natasaglisic1984@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 3. Ranije sam koristila sjajeve, sad vec duze vreme nisam nista.
  tanya.leporis@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 4. Milk&honey kolekcija i univerzalni balzam su nešto što sam sigurno najviše puta naručila:)

  Jelena

  milojkovicjelena@yahoo.com

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.