Givenchy | Le Vernis Rouge Acajou #28




   Znate da nisam neka lakoholičarka i da vas tek s vremena na vreme počastim pokojim postom na temu lakova za nokte. Današnji lepotan je deo Givenchy Vinyl jesen-zima kolekcije iz 2015.godine. Fotografija koju vidite prvu u okviru ovog posta deo je serije fotografija urađenih sa mojom dragom Aleksandrom, koju sigurno znate sa Instagrama kao @withinstalovealex. U narednim tekstovima koji su u pripremi, videćete preostale fotografije koje smo zajedno uradile.  



   Kad posmatram ambalažu Givenchy dekorative, ne mogu a da ne pomislim kako su svedenost i jednostavnost glavni motivi kojima su se dizajneri vodili prilikom kreiranja iste. Upravo iz tog razloga, neodoljivo su elegantne sve te bočice i posude koje mi se smeše sa Givenchy displeja. Šta probati sledeće? Puder, maskaru, olovku za oči...Ah, bolje da se pitam šta mi to još od šminke ne treba? Juna meseca Givenchy će obogatiti svoju ponudu za Prisme Visage reformulisani kameni puder koji trenutno testiram, Le Rouge Perfecto savršenstvo, liniju proizvoda namenjenih obrvama. Nestrpljivo iščekujem te novitete, a i obećavam da ću vam preneti utiske o kamenom puderu. 


   Za poznavaoce osnovnih boja, Rouge Acajou je lak koji u boci izgleda crveno, međutim on u sebi sadrži toplije ciglaste/braon primese, a pod određenim osvetljenjem može delovati i blago koralno. Formula je zaista odlična za mazanje, brzo se suši, pigmentacija je fenomenalna, a širokom četkicom u dva poteza prekrijem celu površinu nokta. U pitanju je jednoslojac koji se može nositi kao što ga ja nosim na fotografijama (nemam top coat na slikama), ali možete ga mazati i u dva sloja pri čemu će boja biti nešto punija i intenzivnija. 

   Na mojim noktima izdržava rekordno dug period od čak 5 dana bez ikakvog ili minimalnog krzanja, bez zaštitnog laka nanetog preko. 
Bočica laka ima 10 ml i elegantnu kartonsku kutiju koju prati logo brenda.




Veoma sam zadovoljna ovim Givenchy primerkom te vam ga iz iskustva mogu od srca preporučiti. Ako su i preostale nijanse lakova koje imaju u ponudi dobre kao ova Rouge Acajou krema, onda se definitivno ne smem zadržati samo na jednoj nijansi već moram dopuniti kolekciju. 

Da li koristite Givenchy lakove i koje nijanse volite videti na svojim noktima? 

do sledećeg posta 

2 коментара

  1. Da postaneš lakoholičarka što pre, odlično ti idu ovi postovi :D :D
    Alex kao i uvek sjajna sa aparatom, radujem se unapred sledećim tekstovima <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga <3
      A naročito su mi teški ovi postovi, fotografije uvek bude problem uraditi, otud tako malo materijala u mojoj 'lakoholičarskoj' rubrici :(

      Избриши

Hvala na komentaru.