Tony Moly | Predstavljanje noviteta




   Neću vas lagati i pričati kako sam oduvek htela da probam kozmetiku koja dolazi iz Koreje. Istina, čežnjivo sam slušala kako MissGlamorazzi, odnosno, popularna youtube-rka Ingrid Nilsen, hvali Lioele BB kremu, i možda malčice maštala da je nekako nabavim, no živela sam sasvim odlično i bez nje. Kao i bez Misha kozmetike ili Holika Holika brenda. Međutim, trend nege lica poput azijskih lepotica ne jenjava, a inovacije u beauty sferi koje dolaze sa azijskog kontinenta šire se i našim područjem i zahvataju sve veću populaciju. Pogledajte samo ovaj dizajn pakovanja. Igračke sa kozmetičkom namenom, zar ne? Tako je u naše Sephora parfimerije došao Tony Moly, na oko jako simpatičan i neobičan brend.

   U jednom od prethodnih postova, tačnije ovom, pokazala sam vam deo noviteta koje je Sephora spremila za ovo leto, a pogledajte u nastavku šta se to novo od juče može kupiti. 





   Ako se ne varam, prvo mi je za oko zapalo upravo banana pakovanje. Deluje kao igračka (mom sinu je trenutno jedna od omiljenih glodalica) i tako je upadljivo žuta da ne možete da je ne primetite. Otvaranje pakovanja kreme od 45ml pokreće drugu senzaciju. Naime, miris koji se oseća na prvu je kao onaj kod krem bananica. Pomalo hemijski doduše, ali kad pomislim na miris banane, zamislim ga upravo ovako. Krema je prilično gusta, što nisam očekivala, ali se lako razmazuje i lepo upija bez masnog traga koji i inače slabo tolerišem. Obogaćena je proteinima mleka, ekstraktom banane i ši puterom. Ne bih je uvrstila u najhranljivije koje sam probala, ali je simpatično imati je u torbi zarad dodatne hidratacije ruku u toku dana, ili ako želite da vaše dete ima zanimljivu glodalicu. Pakovanje je jako maleno i zgodno za poneti. Cena kreme je 1140 dinara. 


   Ovo je krema u formi stika za negu područja oko očiju. Namenjena je hidrataciji, uklanjanju bora i natečenosti, uz pružanje trenutnog osećaja hlađenja kože. Od ovih par Tony Moly stvari koje sam isprobala, okoloočni stik mi je omiljeni. To tvrdim zato što ga nanosim dnevno po bar 5 puta i sve se bojim da ću ga istrošiti brže nego što sam neku okoloočnu kremu ikada. Stoji mi na noćnom stočiću pa kad god sam u prolazu namackam ga u tankom sloju da osvežim malo kožu jer je tako simpatičan i lak za upotrebu. Upija se brzo a može se naneti u više premaza. Ne bih znala reći da li zaista uklanja bore i natečenost, jer to nisam mogla zaključiti, pa bih ga klasifikovala kao standardnu hidratantnu okoloočnu kremu. Ako razmišljate u smeru da nešto u stiku što bi trebalo vući preko tanke okoloočne regije nije dobro, te da će nepotrebno razvlačiti kožu, nemojte biti u dilemi. Stik tako klizi da nema gotovo nikakvog rastezanja i pritiska na kožu. Mada, postoji i mogućnost da natrljate na prste željenu količinu i onda je utapkate. Preporučila bih je rado mlađim korisnicama koje tek počinju sa okoloočnim kremama. Ne znam šta bih dodala na temu ambalaže. Maleni tužnjikavi panda koji drži grančicu?! - Evo topim se. Količina od 9 grama košta 1460 dinara.



   Ok, ko je za ovu voćkicu pomislio da je jabuka? Jer ja znam da ja jesam, a onda sam se smejala sebi jer sam potpuno promašila i postiđeno spustila pogled kad sam shvatila da je u pitanju trešnja. Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 15, kombinacija je maline, kupine, jagode i borovnice. Bobičasto voće u službi nege usana? Nije loša zamisao ali hidratacija je prosečna, rekla bih. Trenutno nemam problem sa ispucalim i suvim usnama, tako da mi upotreba ovog balzama jeste sasvim dovoljna. Minimalno boji usne, masnjikav je i gust, i jako prijatno miriše. Mislim da će biti prava poslastica za ljubitelje i kolekcionare balzama za usne koji mu neće odoleti. Cena za 7.2 grama proizvoda je 1010 dinara. 



   Za ovu masku za lice moram odmah na početku reći da smatram da je najefikasnije koristiti je u paru sa drugom maskom koja je predviđena za otvaranje pora i izvlačenje mitisera napolje. Koristila sam pojedinačnu, i to nakon večernjeg rituala čišćenja lica kao i par puta pre šminkanja u toku dana, i neki generalni utisak je da blago hladi kožu, i zaista utegne pore. Takođe, kontinuiranom upotreba dovodi minimalnog posvetljavanja tena, što kad obrneš i okreneš, uvek volim da vidim kod proizvoda. Drži se na koži 15tak minuta tokom kojih uživate u nežnom citrusnom mirisu proizvoda, nakon čega se ispira. Maska je upakovana u kutiju oblika jajeta, teži 30 grama i košta 2600 dinara. O maski za izvlačenje i uklanjanje mitisera koju obavezno moram kupiti, čitajte u toku dana na sajtu Šminka je ljubav.  



Pored prikazanih proizvoda, u Sephora radnjama, zvanično od juče, moći ćete da kupite i balzam za usne od borovnice po ceni od 1140 dinara; Petit Bunny Gloss Bar u nekoliko nijansi (800 dinara); Magic Food Banana lip balm ( 980 dinara); Magic Food Mini Peach lip balm ( 1010 dinara); Panda's Dream White Hand Cream ( 1140 dinara); Panda's Dream White Sleeping Pack ( 2000 dinara). 

Šta vam se najviše dopalo od prikazanih Tony Moly proizvoda i koja ambalaža vam je najsimpatičnija? 


do sledećeg posta 

10 коментара

  1. Kako to misliš nisi oduvek želela da probaš ili, bolje rečeno, kako to da VEĆ nisi probala praktično SVE??? :D
    Zanimljivo da nam se utisci za pandu prilično razlikuju, meni je ona prosečna, kao i trešnjica, banana prilično fina dok maske dižem na pijedestal.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek me nasmeje tema o sveisprobajućem romantičnom degustatoru kozmetike i blogopoznavaocu kozmetičkih zastavica i diy projekata. Šta li sam htela da kažem, hahaha :DDD Kasni su ovo sati, a meni su oči na pola otvorene. Pa šta znam, pandica mi dođe baš super go to sredstvo :)) Jaooo, dobro si me podsetila da uzmem masku :o

      Избриши
  2. Анониман17. мај 2016. 17:30

    Sve mi se svidja ali panda mora biti moj! obozavam pande a ovo pakovanje deluje preslatko preslatko uradjeno!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. мај 2016. 14:34

    Pa sve je preslatko, ne znam sta mi se vise svidja :DDD Mislim da cu kremu za pocetak uzeti jer obozavam cokobananice :DDDD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. imaj na umu da možeš pasti u iskušenje da pojedeš kremu, e tako je privlačan miris :D

      Избриши
  4. Da li sam ja jedina koja nije podlegla talasu oduševljenja? :D Čitala sam postove, želela da "nateram" sebe da mi se nešto svidi, učini neodoljivim, ali nisam uspela. Iako možda kvalitetni, nisu me privukli čak ni "slatkastim" pakovanjem (koje definitivno nije moj "fazon"). Ne vredi :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma nisi jedina, ima vas nekoliko :ppp hahahah!!! Ma skroz mi je razumljivo, nije ovo ni ambalaža za svačiji ukus, niti se može svako pronaći. Meni je stvarno preslatko odrađeno, i iz ovog ili onog razloga bih se i sama odlučila na pojedine proizvode :))

      Избриши
  5. Prelepo je sve!Ovaj panda stik jedva cekam da probam,em je predladak em deluje korisno!
    Blog ti je divan,novi sam clan!
    Volela bih da pogledas moj blog ako budes imala vremena,posavetujes me,i uclanis se ako ti se svidi 😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.