Clarins | Rouge Eclat 02 Sweet Rose




   Ma koliko uživala da nosim tamne ruževe nezavisno od godišnjih doba, a često i doba dana, smatram da sa nude nijansama skoro nikad nema greške. Naravno, uračunavam pretpostavku da postoji mogućnost da se u odnosu na ten odabere adekvatan spektar nijansi. Neretko su one i bolji izbor kako u formalnim, tako i neformalnim prilikama, i to naročito kada se nema dovoljno vremena za iscrtavanje usana i precizno nanošenje neke boje poput ove.
  Clarins ima jako zanimljivu dekorativu koju još uvek istražujem. O njihovom rumenilu pisala sam ovde. Danas govorim o ružu iz Eclat linije. 


   Formulisani da hidriraju usne i bore se protiv prvih znakova starenja, ovi ruževi dolaze u desetak nijansi, od kojih nisam sigurna koji se opseg može tačno naći kod nas. Sećam se da kad sam poslednji put kupovala ovaj, bilo je bar još 5 drugih nijansi. Specifično za Clarins dekorativu je luksuzni zlatni element koji prati dizajn ambalaže, i ugravirano slovo C na pakovanjima. Spoljašnji izgled nije presudni element kada odlučujem da određeni proizvod kupim, ali svakako igra jednu od bitnih stavki. Ovde je priča kompletirana, počev od samog kvaliteta ruža, osećaja na usnama, teksture, pa do tog završnog estetskog momenta. 

   Ruž je baziran na Nutri-Youth kompleksu koji sprečava dehidrataciju usana i stimuliše proizvodnju kolagena, a obogaćen je i vitaminom E koji štiti od slobodnih radikala, dok prirodni voskovi pružaju ugodan osećaj na usnama. 3 grama, miris kupina, bogata krema koja klizi preko usana poput finog putera, samo su neke od stavki koje vam možda mogu privući pažnju i zainteresovati da poželite ovaj karmin. 


   Nijansa na usnama je svetlo roze, saten završnice, sa opšteprisutnim hidrirajućim efektom koji traje sve vreme dok je ruž na usnama. Postojanost je osrednja, i ako jedete i pijete, Sweet Rose će se zadržati tek oko sat ili dva. U ostalim slučajevima, gornji limit je otprilike 3 sata. Ne naglašava suvoću usana i dobar je izbor za zimske mesece jer pruža i izvesnu hidrataciju, ali i letnji period zbog lagane nelepljive teksture i nežno roze boje. 


Clarins Eclat linija je fino balansirana u pogledu pigmentisanosti proizvoda i osećaja na usnama. Ovo su ruževi koje bih rado preporučila svima jer ne naglašavaju suvoću, izuzetno se lako nanose, imaju pristojno trajanje i veoma kvalitetnu formulu.

Da li ste probale Clarins dekorativu i kako vam se čini Sweet Rose? 


do sledećeg posta 

2 коментара

  1. Sama boja ruža je diskutabilna :D Ja sam dugo obožavala nude nijanse i nekako imam utisak da mi najlepše stoje. A onda sam naučila da nosim crveni ruž, pa onda ljubičasti. Ovog leta prosto obožavam jarko narandžaste boje - koje ranije nisam mogla da zamislim na sebi. Sve u svemu, sa ruževima treba eksperimentisati.

    Na tvom licu ova boja stoji vrlo otmeno. A što se pakovanja tiče, meni pakovanje vrlo često odluči kupovinu.

    ОдговориИзбриши
  2. Vidim da slabo pises u poslednje vreme i da nema bas novih postova. Ali dobro, valjda letnja sezona, svi su na moru i odmaraju, morala bi jesen da bude produktivnija?
    Svidja mi se ruz, ali meni ovakve boje stoje isprano i nisu za mene, ali ako je ruz ljubicast, moja je soljica caja.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.