Popodne sa Estée Lauder i Clinique




   Današnji naslov otkriva kraću priču koju sam vam želela preneti. Jedno prijatno junsko popodne bilo je rezervisano za druženje sa nekim dragim ljudima iz blogerskih krugova ali i brendovima Clinique i Estée Lauder. 
   Bila je to sjajna prilika da se bolje upoznam sa pojedinim novitetima koji stižu iz Clinique, ali i par stvari iz asortimana Estée Lauder brenda. Na fotografijama ne možete a ne primetiti i okruženje dušu dalo za Instagram fotografisanje, kao i hranu koju uvek tako slatko degustiramo na sličnim okupljanjima. 
   

   Draga Iva sa bloga thecasualprincess prenela je svoje utiske sa event-a iz ugla Clinique noviteta, a o tome možete čitati ovde. Priču prate odlične fotografije i zaista vam drage volje savetujem da kliknete do njenog bloga i uverite se i sami. 

   Ja bih se samo osvrnula na Clinique i izrazila veliko zadovoljstvo što se dosta noviteta može pronaći i kod nas. Pisala sam nedavno o Clinique Take The Day Off balzamu za čišćenje lica koji se još uvek ne može ovde kupiti, ali se ipak nadam da će se u bliskoj budućnosti to promeniti. Pep-start linija je možda pomalo neobična za Clinique jer je odlikuju jarke boje na kakve nismo navikli kod ovog brenda. Osveženje dolazi u vidu drečavih boja i proizvoda koji odmah po nanošenju daju rezultate. Okoloočna krema ima zanimljiv patent i po apliciranju posvetljava područje oko očiju čime daje svežinu pogledu. Plava teglica krije kremu nalik silikonskom prajmeru koji za tili čas zaglađuje kožu, dok se u roze tubi nalazi prijatan piling za čišćenje lica. 



   I dok je Clinique akcenat stavio na brze načine za popravljanje tena kao i preparativu koja daje instant rezultate, Estée je nešto drugačije usmeren i poziva na pravi hedonizam i opuštajuće momente uz negu prilagođenu potrebama kože. Za oko mi je naročito zapao balzam za čišćenje lica, a na prvoj fotografiji možete ga uočiti skroz levo. Za sada se ne može nabaviti kod nas, ali mi ga je prijateljica donela nedavno sa putovanja jer sam rešila da iskoristim priliku da ga kupim. Jako liči na Clinique take the day off, no pisaću već detaljnije o njemu uskoro. I naravno da ništa ne može da prođe bez sjajnog Advanced Night Repair seruma koji ima i svoju varijantu za negu okoloočne regije.


Divan povod kao i prelepo fotogenično okruženje Jazz Bašta učinili su da kvalitetno provedemo to popodne, a u narednim postovima biće reči o nekom od novih sjajnih proizvoda koje sam probala.


Da li koristite Clinique i Estée Lauder kozmetiku? 

do sledećeg posta 

2 коментара

  1. Lepe su fotografije i zainteresovala si me za oba brenda, ali ta hrana je pobedila :D

    ОдговориИзбриши
  2. Divno, divno! Fotke su prekrasne a od prije par mjeseci sam pocela koristiti hvaljeni EL serum i zaista vidim da radi konkretne stvari za moju kozu. Jedva cekam zapisati sve misli u obliku recenzije.EL zaista ima divnu preparativu ♥

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.