AURA | Highlighter Moonlight




   O Aura kozmetici nije bilo puno reči na ovom blogu iako sam sa većinom proizvoda koje sam probala imala pozitivno iskustvo. Pamtim, međutim, jedan eyeliner koji mi je bio očajan kako u pogledu aplikacije tako u pogledu trajanja na kapcima, tako da eto malog saveta Aura kompaniji da poprave taj segment kada za to dođe vreme. Isprobala sam više njihovih hajlajtera počev od ovih u presovanoj/kamenoj varijanti, preko onih u tečnoj poput Illuminate Me, do gel opcija koje su limitirana serija. Ovaj o kojem pričam danas koristim najčešće, a u nastavku saznajte zašto.


   Pakovanje je zgodno za poneti, pristojno i čvrsto i u poklopcu sadrži maleno ogledalo koje može da posluži za hitne situacije. Ima 5 grama proizvoda koji se sporo troše a hajlajter se minimalno osipa prilikom tapkanja četkom (Real Techniques Contour Brush).

   Tekstura nije besprekorna i nadam se da su na fotografijama uočljiva kritična mesta o kojima pričam. U početku je površina proizvoda bila divna i glatka na dodir, idealna prilikom zagledanja hajlajtera na direktnoj sunčevoj svetlosti. Kasnije, prilikom korišćenja, počela je da poprima neke čudnjikave gromuljice i zapečene neravnine koje mi sugerišu da postupak presovanja možda i nije baš odrađen na najbolji mogući način. To bi ujedno bila i jedina zamerka koju imam za Moonlight jer je u pogledu blendanja i postojanosti, kao i pigmentacije, meni lično, savršen. Takođe, otporan je i na padove. Do sad mi je kutijica pala sa visine mali milion puta, ali se hajlajter nijednom nije slomio. Nijansa je u pakovanju šampanj-beličasta, sa tek pomalo rozikastog odsjaja, ali na koži je više roze. Traje bukvalno ceo dan, odnosno, dok ga ne skinem. Dosta je nežan i nenametljiv na licu, tako da bih ga rado preporučila početnicama u šminkanju jer je sa Moonlight teško preterati. Mislim da bi naročito lepo stajao devojkama svetlije puti sa neutralnim (eventualno hladnijim) podtonom jer se pod određenim svetlom nijansa preliva na srebrno-roze koju smatram savršenom.

   Sastav: Mica, Talc, Dimethicone, Silica, Ethylhexyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Dehydroacetic Adic, Cl 77891, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499. 



Da li koristite Aura proizvode i koji su vaši favoriti? 

do sledećeg posta 

7 коментара

  1. Mnogo je lep, ja ga kupila cim je izasao :DD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ha, kako čežnjivo gledam sad ove slike, moj se polomio pre par dana :D Ali svejedno, jako je lep :D

      Избриши
  2. Aura je odlican brend i steta sto je tako zaspotavljen da kazem, samo zato sto je domaci i mozda jeftiniji. Imaju odlicne stvari, olovke, ruzeve, mat karmine, pa i pudere za lice, pribor manje-vise, lakove, da ne nabrajam sad sta sve ne. Veliku vecinu sminke koju koristim jesu Aura stvari i skroz sam zadovoljna, a i postojani su. Za te pare odlicno!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaboravila sam da dodam, ispada da odgovaram sama sebi hahaha, ali imam ovaj hajlajter i nema dana da me neko ne pita sta sam stavljala koliko on dobro stoji i izgleda na licu. Toliko od mene, pozdrav!

      Избриши
    2. Ne bih baš rekla da je Aura zapostavljena, naprotiv, mislim da je devojke dosta i koriste, to potvrđuje često osvežavanje stalaka u vidu novih proizvoda, dodavanje noviteta i osluškivanje tržišta. Možda se ne piše toliko ovako na blogovima, ali to je druga priča :)

      Избриши
  3. Vjerujes da nikada nisam isprobala Aura kozmetiku? Ovdje bas i nisu narocito zastupljeni, licno nisam dosla u kontakt sa njima - ako ikada budem, sigurno cu zbog tebe isprobati ovog ljepotana :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hajde, radim uskoro neki novi post sa Aura preporukama, pa neka ti bude kao neki mini vodič, da vidiš šta bi moglo da ti odgovara i slično :) Isprobah svašta nešto pa mi se iskristalisalo otprilike šta su favoriti :)

      Избриши

Hvala na komentaru.