Burberry | Light Glow Peony Blush No.04




   Rumenila su u mojoj kolekciji bila dosta dugo vremena zapostavljeni komad šminke. Kako sam istraživala i sebi davala više slobode da se sa šminkom igram, tako sam uplovljavala u magičan svet boja i polako ali sigurno, rodila se ljubav prema njima, te sada u kolekciji imam pozamašan broj rumenila. Međutim, i dalje hvatam sebe kako mi se pojedina dopadnu pa ih zaželim iako je vrlo verovatno ta boja već prisutna u meni dostupnoj paleti u kozmetičkom stočiću.

   Burberry rumenilo koje sam za danas odabrala za predstaviti je verovatno jedno od najluksuznijih pakovanja koje imam. I da, tretiram ga sa jakim uvažavanjem i poštovanjem i kada ga otvaram uvek se u pozadini čuje hor anđelčića i usklađeno uzvišeno ispevavanje jednog tona. Znam da ćete se smejati, ali uvek je prisutan ''diva'' momenat kad stavljam ovo rumenilo. Uostalom, samo će istinski poštovaoci razumeti to 'ludilo'☺.

   Ako preskočim da vam ponovim činjenicu da je ovo pakovanje tako prestižno i divno samo za gledati i čuvati i maziti i paziti, onda mi ostaje da vam kažem one druge važne karakteristike rumenila. Dolazi u čvrstoj kvalitetnoj kutijici koja se zatvara na magnet, i unutra ima malenu nežnu četkicu, ali ipak nedovoljno dobrog oblika i veličine za nanošenje proizvoda. Sedam grama rumenila kod ovako luksuznog brenda je apsolutno za svaku pohvalu, a po otvaranju poklopca prisutan je i diskretan, nežan puderast miris. Završnica je otprilike mat ali naginje na umereni saten finiš. Pri prelasku četkom preko rumenila gotovo da i nema rasipanja pa zaključujem da je zaista fino mleveno i jako lepe teksture na dodir prstima. A tek čuvena Burberry šara koju mi je bilo žao da upropastim...pa ljubav. 


   Slike će vam preciznije kazati kakva je nijansa u pitanju, a rečima bih je opisala kao neutralno roze, i to baš ona roze koja daje svežinu i zdrav izgled licu. Volim da ga nanosim diskretno, da mi da tek dašak boje obrazima, dakle blago nevidljivo što bi neki rekli, a mislim da bi najlepše izgledala na devojkama svetlije puti. Ja sam Peony rumenilo nosila svejedno i ovo leto kad sam dobila malo boje, a jedva čekam da mi se vrati prirodno bledunjavo lice jer mislim da tad još lepše dođe do izražaja. Lepo je pigmentovano i boja se može nadograđivati na licu, a nanosim ga kosom Zoeva četkom iz ovog seta, koja je savršeni primerak jedne četke za rumenilo. Nemam nikakvih zamerki za postojanost proizvoda, kao ni ikakvih zamerki generalno gledano. 



Znam da Burberry dekorativa nije dostupna u našoj zemlji, pitanje da li će ikada i biti, ali ako vam se ukaže prilika da nabavite ovaj proizvod negde u inostranstvu, nemojte propuštati šansu da kupite ovo malo savršenstvo.

Kako vam se čini Peony rumenilo? Koji su vaši favoriti kada su rumenila u pitanju? 

do sledećeg posta 


2 коментара

  1. Prelepo rumenilo, ja bih ga samo gledala i cuvala <3

    ОдговориИзбриши
  2. axaxaxa, nasmejala si me onim da ga nevidljivo stavljas!!! lepo je, ali sve je to luksuz koji sebi ne mogu priustiti. radije cu dati novac na neki dobar parfem ili kremu za lice ali to sam samo ja.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.