Mini decembarski update




   Istina je da se uvek blago iznenadim kada shvatim da je dosta vremena proteklo od poslednje objave na blogu. Zar je moguće da vreme tako brzo izmiče? Toliko postova stoji u omiljenom Drafts folderu, a isto toliko njih je i objavljeno u mojim mislima, hehe. Istina je i to da sam protekli period bila posvećenija porodici i okrenuta završavanju nekih privatnih stvari, ali ovaj kutak se svakako ne da zaboraviti. Naročito jer je decembar skoro na polovini a to znači samo jedno: Još malo pa će kraj godine! Dobro, ne bukvalno samo to. Približavaju se lepi praznici, fine proslave i okupljanja sa dragim ljudima i veoma se radujem tome jer osećam da mi je potrebno. Naslovnu fotografiju u ovom postu uradila je moja draga Aleksandra, koju sigurno znate sa Instagrama gde je poznata kao @withinstalovealex



  Negde je kraj godine rezervisan za svođenje računa, završavanje svih nedorečenih stvari, eventualno planiranje budućih projekata i osmišljavanje novih ideja. Mislim da ću planiranje ostaviti po strani za sada i potrudiću se da uživam u ovoj prazničnoj atmosferi koja je ispunila moj dom. Kada se osvrnem i pogledam iza sebe, rekla bih da je 2017. bila zanimljiva i drugačija od prethodnih. Novih iskustava, divnih poznanstava i pametnih lekcija nikad dosta i zahvalna sam što sam imala mogućnost da naučim puno toga. Blog je napunio šest godina i iako ih nisam obeležila ovde zvanično zbog gomile privatnih obaveza, 13.oktobar će uvek ostati poseban kao početak jednog nesvakidašnjeg putovanja koje mi je donelo puno lepih stvari. Bez obzira što je iza mene toliko objavljenih tekstova, urađenih fotografija, druženja i saradnji, imam utisak kao da sam koliko juče počela da uređujem sadržaj za ovaj blog. Želela sam još jednom da izrazim zahvalnost što me pratite i čitate, pišete i imate uvek neka pitanja, pa sam spremila za vas darivanje. Ono se odigrava na Instagram profilu, a prijave su ispod ove fotografije. Sve vas pozivam da učestvujete i od srca zahvaljujem na dosadašnjem lepom druženju. 





do sledećeg posta 





2 коментара

  1. Ti si jedno tako umilno stvorenjce (ako je ovo uopste i rec).Ranije sam ti komentarisala jedan post i bila prijatno iznenadjena sto si odgovorila. :)Da se razumemo nisam u pubertetu pa da vristim od srece (imam 29 god)ali mi je uvek lepo da vidim kad postoji neki feedback i sa druge strane.
    Po tvojoj blogo-preporuci sam probala i obozavam Caudalie masku (zelena tubica)i sad sam uzela Dr Jart dermaclear trans foam clay,i jedva cekam da vidim neki efekat.
    Tvoje slike su divne,pratim te na instagramu i koliko god ti obaveze dozvoljavaju pisi sto cesce.Licno bih volela da cujem vise od tebe o Clarisonicu,Clinique puderima (nijanse su mi uvek problem da izaberem pa se ne usudjujem) npr,Body Shop-u,Paula's Choice-u i tako nekim brendovima kojih nema kod nas.

    Uh,ispisah ja svasta a nista povezano.
    Sve najbolje ti zelim u 2018 godini i sto kvalitetnijih postova!
    Pozdrav,
    Milica S.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako smem da se izjasnim, ovo mi je jedan od najsimpatičnijih komentara koje sam dobila za ovih nekoliko godina blogovanja. Hvala na lepim rečima, zaista znači imati feedback, kao što kaŽeš. Glavni problem što ne pišem češće ovde je upravo nedostatak vremena. Imam volje na pretek, inspiracije ne manjka, ali kad bi se dan produžio na 48h pa da stignem da uradim sve što želim, onda ni ovaj kutak ne bi trpeo :D Volim da isprobavam kozmetiku koja se ne može nabaviti u Srbiji, to mi je jedan od izazova, kako nabaviti, kog prijatelja uzeti u mašinu i zamoliti ga da dovuče nešto :DDD

      Hvala od srca na ovom komentaru, sve najlepše ti želim :))<3

      Избриши

Hvala na komentaru.