Nega kože oko očiju | Caudalie Vine|Activ|



   Nega područja oko očiju mi je jako važna, i paralelno sa ritualom čišćenja lica jedna od najbitnijih. U odvojenoj sekciji na blogu pod nazivom Okoloočne kreme, možete pronaći puno recenzija proizvoda koje sam isprobala. Današnja tema je kremica koji sam istrošila do poslednjeg mililitra i koju ću drage volje ponovo kupiti.
   Iz asortimana Caudalie do sad nisam isprobala baš puno stvari, ali ono što jesam ostalo je u pozitivnom sećanju. Čuveni Caudalie elixir je nešto što je jedno vreme bilo neizostavno u mojoj nezi lica i procesu šminkanja, glikolnu masku je bilo uživanje nanositi, a od proizvoda za negu tela zadržala sam se na buteru. Iz ove linije koju vam danas predstavljam koristim još i kremu za lice o kojoj planiram da pišem.


   Kremica je prilično obećavajuća ako uzmemo u obzir da je naznačeno da u sebi ima vitamina C, polifenole iz semenki grožđa, divlji kesten i sladić, ekstrakt paprati i omorike. Vitamin C podstiče proizvodnju kolagena i zgodno ga je koristiti u proizvodima za negu lica, antioksidansi iz semenki grožđa sprečavaju nastanak novih bora, vitamin E podstiče mikrocirkulaciju; divlji kesten eliminiše tamne podočnjake a sladić smanjuje otečenost. Krema je namenjena otklanjanju znakova umora, hidrataciji i eliminaciji bora. Na njoj je takođe naznačeno da se može koristiti i za zonu oko usana. Hipoalergena je, formulisana bez sulfata, ftalata, parabena, mineralnih ulja, i prilagođena svim tipovima kože. Dolazi u tubici od 15ml.
   SastavWater, Glycerin*, Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride*, Cetearyl Alcohol*, Hydrogenated Vegetable Oil*, Peg-20 Stearate, Cetyl Alcohol*, Tocopheryl Acetate*, Palmitoyl Grape Seed Extract*, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Arginine*, Cyathea Cumingii Leaf Extract*, Escin*, Ammonium Glycyrrhizate*, Caprylyl Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Xanthan Gum, Picea Abies Extract*, Tocopherol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Phytate*, Polysorbate 20, Glyceryl Caprylate*, Cinnamic Acid*, Levulinic Acid*, Sodium Levulinate*, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Citric Acid* (194/002 ) *. Plant Origin.
   Ušla sam u godine kada Aquaporin i slične vodenkaste kreme ne mogu da podmire potrebe moje kože pa se polako okrećem nešto drugačijim proizvodima. 
   Krema je blago puteraste ali ipak nemasne teksture, punije konzistencije i maziva na dodir. Prelepo se nanosi i istog momenta hrani. Ne upija se trenutno već ostavlja blagi film koji koža apsorbuje nešto kasnije. Odlično hidrira, savršena je podloga za make up, i zaista pruža dugotrajan osećaj glatkoće. Iako je navedeno da je namenjena i suvoj koži, verujem da bi takvom tipu ipak više prijala masnija i bogatija krema od ove, mada bi i Caudalie mogla biti korektna. O eliminaciji tamnih kolutova ne mogu vam govoriti jer sa njima se do sad nisam susretala, ali mogu posvedočiti da krema lepo osvežava zonu oko očiju i čini je vidno lepšom.



Nadam se da je ovo što sam napisala dovoljno da vas nagovorim da kupite ovu kremu jer je ona jedan od mojih favorita i kvalitetniji primerak na našem tržištu. Smatram da bi bila odličan izbor za žene koje nemaju izrazito suvu kožu oko očiju, okvirno bih je preporučila za posle 25-te godine, eventualno rane tridesete. Ukoliko imate umerene mimične bore, a želite hranljivu kremicu koja će uticati na pojavu prvih znakova starenja, onda mislim da bi Caudalie Vine|Active| mogla biti pravi izbor za vas.



do sledećeg posta 

Нема коментара

Hvala na komentaru.