Vichy Minéral 89




   Toliko je tekstova ispisano na mreži vezano za ovaj proizvod, znam to. Verujem da oni informisani među vama donekle znaju čemu je namenjen ovaj proizvod, no uvek volim podeliti i svoje utiske o nečemu što sam koristila/koristim, pa eto dakle, još jedne priče o Vichy Minéral 89.
   Kako se u mojoj nezi lica nalazi sada već par meseci, rešila sam da vam napokon kažem poneku reč o njemu i podelim sa vama par korisnih informacija.

   Ne pamtim da se skoro podigla ovakva prašina oko nekog proizvoda, a kako sam i sama učestvovala u plasiranju Vichy Minéral 89 potencijalnim korisnicima, osećam da je moja dužnost da vam nakon više meseci upotrebe prenesem nešto detaljnije utiske o korišćenju ovog booster-a. 
   U Vichy kažu da je ovo jedinstvena kombinacija 89% Vichy termalne vode i  hijaluronske kiseline prirodnog porekla. U današnje vreme brzo se živi, a zagađena sredina, pušenje, neuravnotežena ishrana, nedostatak sna i stres mogu prouzrokovati beživotan ten bez zdravog sjaja i suvoću kože. M89 je namenjen svim tipovima kože, daje punoću, elastičnost i vraća blistavost. Ne sadrži parabene, silikone, parfem i pogodan je za osetljivu kožu.
    SastavAqua / Water, Peg/ppg/polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1. 


   Ovde se, kako ja to vidim, išlo na proverenu kombinaciju glicerina i hijaluronske kiseline. Ostale propratne komponente daju na toj gelastoj konzistenciji koju M89 ima. Meni se redovno dešava da mi svi proizvodi koji visoko u svom sastavu sadrže glicerin budu lepljivi na koži ukoliko ne pazim kako ih doziram. Tako da savete od dve pumpice za celo lice nisam mogla da primenjujem ako sam htela da budem zadovoljna aplikacijom ovog booster-a. Dovoljna mi je jedna. Nanosim ga ujutru i uveče, posle čišćenja lica a pre ostatka propratne nege, a ponekad ga stavljam samostalno. Ne upija se momentalno već nešto sporije pa je iz tog razloga pogodan za kraću masažu. U pogledu nege daje zadovoljavajuće rezultate i imam utisak da pomaže da se vlaga, odnosno voda, zaključa u koži. Ima kapacitet da pruži optimalnu hidrataciju mojoj mešovitoj koži sad u letnjim mesecima, dok ipak verujem da u zimskom periodu mora da bude pojačan nekom hranljivom kremom. U Vichy kažu da je pogodan da se koristi kao prajmer za šminku, sa čim se mogu složiti u slučaju da koristite lagane pudere za umereno ujednačavanje tena i ako ne zahtevate višesatnu postojanost tečne podloge na licu. I da ne zaboravim jednu sjajnu stvar koju sam otkrila kad sam rešila da probam noge da mažem njime. Kombinacija Vichy M89 i kokosovog ulja daje tako dobar vizuelni efekat ali i pruža odličnu negu pa sam rešila da svoju tirkiznu bočicu obavezno ponesem sa sobom na more. 



Zgodno je što je ovaj booster sačinjen od svega 11 sastojaka pa je samim tim prilagođen upotrebi na osetljivoj koži. Ne zapušava pore, lagane je i osvežavajuće gelaste teksture, hidrira kožu i daje joj punoću i jedrinu. Mogla bih da ga preporučim svima koji nemaju problematičan ten i hoće jedan lagan, osvežavajuć proizvod koji neće biti težak na koži. Mislim da je praktičan i za muškarce baš zbog činjenice da je nemastan i jednostavan za nanošenje.

Da li ste vi probali Vichy Minéral 89? Kako ste zadovoljni? 



do sledećeg posta 

1 коментар

  1. Obozavam ovaj proizvod i bukvalno me je uhvatila panika kada nisam mogla u jednom periodu prosle godine da ga nadjem.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.