Lierac Hydragenist Mist




   Kao što već dobro znate, istraživanje kozmetičkih noviteta moja je velika zanimacija i kada sam došla u posed ovog proizvoda bila sam jako zainteresovana da saznam kako će delovati na moju kožu. U početku nisam bila nešto naročito oduševljena, pravo da vam kažem nisam ni znala kako da ga koristim, posebno jer mi često glicerinski proizvodi umeju delovati lepljivo. Kako su dani odmicali počela sam da se uveravam da ova prskalica zaista ima učinak, barem kada se o mojoj koži radi. 
   Vrlo je neobična, u formi je tečnijeg gela, vodenaste je konzistencije a opet finog sastava sa, kako se meni čini, i više nego zadovoljavajućim stepenom apsorpcije u moju kožu.



   U mojoj rutini se trenutno nalazi solidan broj proizvoda, i baš sam nedavno na društvenoj mreži Instagram na svom profilu podelila sa vama koje sve to proizvode koristim za negu lica. Ova prskalica po mnogo čemu je specifična i neizostavna mi je za hidrataciju. Po svojoj teksturi negde je između vodice i razblaženog gela. Nije previše tečna i ima gustinu koja proizvod sprečava da se rastrči i prebrzo slije. Pre nanošenja ga blago promućkam iz neke navike i na ruku isprskam 2 do 3 pumpice, nekad i više. Vrlo se sporo troši, tako da mislim da se baš isplati. U uputstvu na deklaraciji piše da se prska direktno na lice ali vam to ne savetujem jer pumpica ne raspršuje dobro proizvod.

   Sastav: Water/ Glycerin,​ Rosa Damascena Flower Water​,​ Propylene Glycol​,​ Acrylates/beheneth-25 Methacrylate Copolymer,​ Peg-40 Hydrogenated Castor Oil​,​ Urea​,​ Tromethamine Pentylene Glycol,​ Hydrolyzed Sweet Almond Protein,​ Glycine​,​ Tetrasodium Edta​,​ Guar Hydroxypropyltrimonium Chlroride,​ Sodium Pca​,​ Magnesium Aspartate Zinc Gluconate,​ Panthenol​,​ Pyridoxine Hcl,​ Sodium Laureth Sulfate​,​ Sodium Lactate​,​ Sodium Hyaluronate​,​ Citric Acid​,​ Tocopherol​,​ Vernonia Appendiculata Leaf Extract,​ Copper Gluconate​,​ Rhodiola Rosea Root Extract​,​ Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Juice,​ Phenoxyethanol​,​ Chlorphenesin​,​ Sodium Benzoate​,​ Potassium Sorbate​,​ Parfum/fragrance


   Ovaj proizvod je veoma prijatan za moje lice, naročito na letnjim vrućinama. Sadrži hijaluronsku kiselinu, Hydra O2 Complex koji hidrira kožu, daje joj na jedrosti i svežini. Ekstrakt ruže podstiče mikrocirkulaciju i ćelijski metabolizam, a ekstrakt arktičke ruže je snažan antioksidans i ima dejstvo nalik vitaminu C. Prskalicu nanosim i ujutru i uveče, kao korak koji ide nakon čišćenja lica. Nekad je stavljam i samostalno kada procenim da mi nije neophodna krema, iako bi bilo valjano znati da se preporučuje da se nanosi pre kreme. Ne upija se u kožu odmah po nanošenju pa je zgodno blago izmasirati lice ili utapkati proizvod. Nakon višemesečne upotrebe stekla sam utisak da stvarno lepo osveži lice i da elastičnost koži. Uz sve to, ima i divan miris. Iz ove linije isprobala sam i serum i mislim da je odličan. Moja koža ga je jako volela. 



   Rekla bih da je Lierac hidratantni sprej namenjen svim tipovima kože, pa u zavisnosti od potreba može biti kombinovan sa još nekom kremom. Ako volite ovu vrstu proizvoda ili ste u potrazi za nečim osvežavajućim sa hidrirajućim svojstvima, obratite pažnju na simpatičnu Lierac roze bočicu.
   U odabranim apotekama u toku je odlična akcija gde za kupovinu Lierac proizvoda u iznosu iznad 7 hiljada dinara, na poklon možete dobiti Lierac Hydragenist kremu od 50 ml ili Hydragenist serum. 


do sledećeg posta 

Нема коментара

Hvala na komentaru.