BLOG INFO


SARADNICI BLOGA


__________________

  Otvaram vam vrata svog online doma. Dobrodošli ste :) I ne, ne morate se izuvati na ulasku, samo je bitno da ponesete dobro raspoloženje i meni će biti drago da Vas ugostim :D

  Na ovom blogu, Vaša domaćica je Lena, i za Vas kuvam sve i svašta. Ukusne recenzije brižljivo odabranih proizvoda, mogu biti poslužene na Vašem računaru ako želite da se družite sa mnom. Rado ću primiti Vaše kritike i savete, svaka preporuka je dobrošla, a ja ću se truditi da budem što bolja.


  Blog Lena-Lifestyle, Beauty & Stuff postoji od oktobra meseca 2o11, godine i rezultat je moje velike želje da neka svoja iskustva u oblasti kozmetike, pre svega, a onda i druge priče iz mog života, podelim sa Vama. Pisanje recenzija proizvoda me zabavlja, relaksira, i smatram ujedno da je i veoma korisno čitati iste, a kada uspem da doprem do čitalaca i da nekom pomognem svojim tekstom, onda smatram da je blog uspeo da ostvari svoju  svrhu, te je to ono što me i dalje vodi da ga pišem. Svim starim čitateljkama se zahvaljujem veliko na dosadašnjoj podršci, a nadam se da će blog i dalje rasti i imati nove pratioce.


  Recenzije proizvoda koje objavljujem nemaju za poentu ličnu hvalu time šta koristim i samopromociju, već su pisane da bih podelila svoje iskustvo sa drugima koji možda imaju nedoumice u pogledu izvesnih proizvoda. Istovremeno pišem o nečemu što meni koristi, što bih svakome preporučila, ili pak ne bih, u zavisnosti od utiska koji određena stvar ostavi na mene.


  Moj blog je otvoren za kontakt i saradnju, kako sa kozmetičkim tako i drugim brendovima ali i pojedincima, ukoliko se to uklapa u koncept bloga, te ukoliko imate pitanja u vezi postova, ili predloge za recenzije određenih proizvoda ili saradnju, slobodno mi se obratite na e-mail adresi novitzart@gmail.com.


  Sebi, kao autoru bloga, ostavljam mogućnost da primim određene besplatne proizvode/uzorke na testiranje, da ih zadržim ili poklonim. Primanje proizvoda od kompanija ne uslovljava moje pisanje recenzija, jer njih pišem pre svega kad smatram da proizvod to zaslužuje i ako mislim da vredi da ga preporučim ili dam negativnu kritiku o njemu.   O svemu o čemu pišem, volim da dam svoje najiskrenije mišljenje zasnovano na subjektivnom doživljaju.

  Blog uređujem sama, i svaki post koji vidite na blogu pažljivo je pripreman. Fotografije na blogu su moje i kao takve su potpisane i zaštićene. Molim Vas da sadržaj bloga ne preuzimate bez prethodnog kontaktiranja, jer bi se u suprotnom radilo o kršenju autorskih prava. Kada preuzimam slike i tekstove sa interneta, to će biti naznačeno. Proizvodi o kojima pišem kupljeni su od mog novca, a neki su dobijeni na poklon, ili su PR proizvodi.


   Zbog potreba bloga, moram podeliti i koju reč o sebi, kako biste lakše pratili recenzije:  lice:
Svetla put, neutralni podton; mešovita( t-zona ponekad sjajnija, ostatak lica normalan). Opseg pudera koji koristim - Bourjois HM #51, Bourjois HM #52, Lancome TM 10.
kosa
Smeđa/svetlo smeđa, sa pepeljastim i crvenkastim odsjajem; talasasta, veoma gusta, jaka ali suvlja; nefarbana.
telo:
Koža tela normalna ka suvoj.   

o9. decembar 2o12.