LLUMS | Night Garden Limited Edition




   Iako je praznična atmosfera lagano počela da jenjava, kod mene novogodišnja dekoracija još uvek stoji na pojedinim mestima u kući i nešto ne planiram da je uskoro sklanjam. Lampice koje svetle u pozadini su se tako divno uklopile u čitavu ideju koju sam imala za fotografisanje najnovije Night Garden kolekcije LLUMS šminke, a nadam se da će vam se rezultat svideti.


   Kolekcija je prilično mračnih boja i sadrži uglavnom proizvode za šminkanje očiju. Uključuje 2 nova eyeliner proizvoda metalik završnice u nijansama blue i violet, jedan INK liner long lasting black u obliku flomastera, 4 kremaste senke eye designer (blue rose, mistery rose, ivy, cosmic night), i 4 nova laka(glitter lilac, green, bordo, glitter violet). 
   Krenuću od eyelinera koje imamo u dve nijanse. Aplikator mogu pohvaliti jer je jako precizan i dobar, eyeliner je pristojno postojan a pigmentacija proizvoda se može nadograđivati(što i preporučujem), pa uprkos tome što nijanse možda ne bi ohrabrile početnice i nevešte, verujem da bi se vrlo lako snašle na kraju. Isprva se može učiniti vodnjikavim i blaže pigmentovanim, međutim već u narednom nanosu ostavlja puniju i dopadljiviju boju. 



   Kremaste senke Eye Designer u olovci su u nijansama blue rose, cosmic night, ivy, mistery rose. Tamne su i naizgled minimalnih razlika, ali ipak imaju različite pigmente i šljokice. Senke imaju 1.6 grama, mnogo se lepo nanose, još lakše blendaju i imaju adekvatnu pigmentaciju i dobru postojanost. Koštaju 359 dinara. U Night Garden kolekciji je još jedan crni INK liner ajlajner sa izuzetno preciznim aplikatorom. Izgleda poput flomastera, ne mrlja se na kapcima, ne preslikava i izdržava ceo dan. Prikaze svih nijansi navedenih proizvoda možete pogledati na fotografiji pri kraju posta. Od favorita iz ove kolekcije bih izdvojila tečni ajlajner plave boje i ivy kremastu senku, a volela bih da u nekim narednim linijama proizvoda LLUMS iznenadi fanove svetlijim i nežnim nijansama kremastih senki jer smatram da bi to bilo pun pogodak.  



   

Da li ste probale nešto od Night Garden kolekcije i kako vam se čine ove nijanse?
        LLUMS dekorativu možete pronaći u LILLY drogerijama ili poručiti sa njihovog sajta ovde.  



do sledećeg posta 

3 коментара

  1. Kupila sam odmah ove elinire i odusevila se! Odlicni odlicni!
    Na sajtu nema svega pa najbolje da zene provere u svakom liliju da li je sta ostalo :)
    Super post!

    ОдговориИзбриши
  2. odlcian je post! od llumsa sam probala do sad samo lakove, a ovaj eyeliner bi mi bas trebao. da li je on u stalnoj postavci ili ga nece vise biti?

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.