U bojama leta - LLUMS noviteti




   Uspem li da objavim i treći post u julu mesecu i pored sveg haosa na dnevnom nivou, radovaću se i biti naročito ponosna na sebe jer sam uspela da realizujem bar deo onoga što sam planirala. Za današnje kraće javljanje sam vam pripremila svoje prve utiske o nekim novim stvarima koje sam probala od LLUMS dekorative. Prošli put sam o njima pisala još u maju mesecu, evo tog teksta ovde, a danas pričam o senkama i bronzerima, i imam da vam kažem da vas u avgustu očekuju i neki potpuno novi proizvodi koje llums do sad nije imao. Imate li ideju šta će to biti?


   Iskreno, od novih stvari koje sam testirala, najviše su mi se svidele pečene senkice za oči. Videćete da su vrlo nosivih boja, korektne pigmentacije i svilene završnice, izvrsne za kombinaciju kako sa senkama drugih proizvođača, tako i međusobno. Omiljene nijanse su mi 101 lingerie (divna saten kajsijasta nijansa) i 106 pale pink (prava pink čiji se intenzitet može nadograđivati). Ovih dana samo njih stavljam uz eyeliner i maskaru. Obavezno bacite pogled kada ih vidite na llums policama, jer mislim da su vredne pažnje. Koštaju svega 209 dinara. Uz prajmer za senku koji mi je neizostavan u letnjem periodu, stoje mi na očima bukvalno ceo dan.


   Sledeće o čemu vam pišem jesu duo proizvodi oko kojih je zavladala prava histerija. Ne znam ima li među vama nekog ko nije čuo za ova pakovanja, ali za slučaj da takvih ipak ima, evo par fotografija koje će ih, nadam se, bliže i bolje predstaviti. Ovde je moj favorit 102 highlighter & blush, nežniji od dva seta, suptilne i nadogradive pigmentacije, kao pravljen za svetlopute devojke. Drugo duo pakovanje 101 blush & bronzer u sebi ima bronzer i mrvu tamnije rumenilo, a imate i fotografiju koja ilustruje koliko su bronzer iz ovog i 04 Baked Brownie pakovanja različiti. 04 Baked Brownie je mat bronzer, koji ima nešto više crvenog pigmenta u sebi no što ja volim, pa ga ne koristim za konturisanje, već za blago utopljavanje lica kada nanesem presvetli tečni puder, ili ponekad umesto rumenila. Bronzer košta 499 a duo pakovanja su 519 dinara, mada je u toku sniženje na lilly sajtu. 



Da li ste probale neki od proizvoda sa fotografija i kako vam se čini trenutna LLUMS ponuda? Šta biste voleli novo da vidite na LLUMS policama?  


    LLUMS dekorativu možete kupiti u Lilly drogerijama ili poručiti preko njihovog sajta ovde



do sledećeg posta 

9 коментара

  1. Sudbina je tako htela da u Lilly svratim onog dana kada su duo proizvodi izasli u prodaju. U sustini, trebao mi je samo hajlajter, a kupila sam i rumenilo/hajlajter i rumenilo/bronzer. Blago je reci da sam odusevljena.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek se radujem kad pročitam pozitivne utiske drugih žena koje su zadovoljne nečim što sam i sama isprobala :)

      Избриши
  2. Imam oba hajlajtera i obozavam ih! Planiram i ovaj bronzer da uzmem za sebe pa ako mi ne odgovara prosledicu sestri jer je tamnija.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja obozavam onaj mermerni bronzer

    ОдговориИзбриши
  4. Super post,jako mi se sviđaju sjenke!
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.