Rilastil | Moje Iskustvo + Pokloni




   Znam da je prilično teško ostati veran jednoj kozmetičkoj kući u moru kvalitetnih domaćih i stranih brendova dostupnih nam na tržištu. Do sada su mi utisci bili promenljivi kada bi se o pojedinim kozmetičkim kućama radilo. Ako bi mi se dopala krema za negu, čistač lica bi mi možda dodatno isušivao kožu ili izazivao bubuljice. Ukoliko bih bila zadovoljna linijom za negu lica, ona namenjena nezi tela ne bi mi odgovarala. Tako da sam poučena dotadašnjim iskustvom ostala prilično pozitivno iznenađena kada sam naišla na preparate italijanskog brenda Rilastil. Isprobala sam dosta toga, a ovaj današnji post biće o mojem iskustvu sa Rilastilom kao i preporuka određenih proizvoda za koje smatram da ne smete zaobići. Za kraj teksta imam dva iznenađenja za vas.








Rilastil micelarni losion | Daily Care
   Moja obožavana, magična plava bočica. Micelarni rastvor je bezbojan, no boca je obojena te otud iluzija plavog rastvora. Savršeno uklanja sve tragove šminke i nečistoća sa lica. Idealnog je sastava pa ne iritira ni osetljive oči čak i ako prilikom upotrebe dospe u njih. Dostupan je u količini od 400 ml po ceni od 1700 din. Postoji i u varijanti za osetljivu kožu. Celokupan tekst posvećen ovoj micelarnoj vodi nalazi se na ovom linku. 

___
Krema protiv strija | Strech Marks Cream
   U trudnoći sam se ugojila tek nešto više od 13 kilograma, i skoro sve što sam dodala išlo je na stomak i tu usko okolnu regiju. Logično je da sam se bojala posledica prevelikog istezanja kože i potencijalnih strija jer godinama unazad nisam imala oscilacija u težini, a moja standardna je 50 kg. Sa negom kože sam krenula negde oko četvrtog meseca mada je stomačić još ranije krenuo da se nazire zato što sam ja oduvek važila za mršavicu. Krema koja mi je pomogla da izbegnem nastanak strija nešto je masnije i punije teksture što je čini pogodnom za masažu. Nanosila sam je ujutru odmah nakon tuširanja posle buđenja, desetominutnim utrljavanjem. Ne upija se u potpunosti u kožu, ali sloj koji ostaje za njom prilično je tanak i neopterećujuć. Ako od osobe koja ne podnosi masnoću krema na koži tela, dobijete preporuku za proizvod, i to korišćen u letnjim mesecima pri ekstremo visokim temperaturama, znajte da zaista vredi da ga imate na umu ukoliko ste rešeni da sprečite nastanak strija u trudnoći. 



___
Koncentrovane kapi | Protechnique Concentrate in Drops
   Moj HG proizvod kada je nega lica u pitanju. O Protechnique serumu pisala sam u ovom tekstu, a mišljenje mi se i nakon više meseci upotrebe nije izmenilo. Ublažene pigmentacijske fleke potvrda su da serum zaista deluje, a zaglađena i dubinski hidrirana koža motiv su da serum drage volje preporučim i drugima.

___
Mleko za čišćenje lica | Daily Care Cleansing Milk
   U mojoj rutini se nalazi odavno. Koristim ga kao korak nakon skidanja šminke, posle micelarne ili ulja, ili kao samostalan čistač ako ne nosim šminku toga dana. Istisnem jednu pumpicu, utrljam u dlanove, a onda umasiravam u kožu, nekad i do 10tak minuta. Nakon temeljnog čišćenja, umijem se mlakom vodom i istapkam lice peškirom. Ovo mleko smatram odličnim jer ne isušuje nimalo, a lepo otklanja nečistoće i pritom olakšava disanje kože. Veoma je prijatno, blago uljasto i dosta hidratantno. Koža nakon upotrebe je glatka i gipka. Idealno je koristiti ga u zimskim mesecima i zameniti sve gelove za umivanje ovim mlekom jer ćete time sprečiti dodatno isušivanje kože.



Emulzija protiv strija | Strech marks body emulsion
   Za razliku od gore opisane kreme, emulzija je znatno tanje i lakše teksture, tečnija i vodenastija na dodir, ali sa podjednakom moći hidratacije i dubinske ishrane. Blagog je mirisa koji me mrvicu asocira na klasični muški aftershave, ali u deset puta blažem intenzitetu. U negu kože sam je uvrstila nakon porođaja. Primećujem da mi koža na stomaku deluje gipkije ali istovremeno nekako ispunjenije i čvršće. Preparat je inače namenjen nezi tela u trudnoći i periodu dojenja zarad sprečavanja nastanka strija. Obogaćen je esencijalnim aminokiselinama, vitaminskim kompleksom i uljem ljuski pirinča. Upija se u kožu prilično brzo i bez ostavljanja filma, te je i manje pogodan za masiranje kože u poređenju sa kremom protiv strija.


Re-Sleep noćni serum | Re-Sleep Night Serum
   Noćni serum sam relativno skoro uvrstila u rutinu. On stimuliše regeneraciju ćelija i očuvanje prirodne blistavosti tena. Koristim ga nakon umivanja a pre kreme, ili ponekad samostalno zato što mi je lice u korektnom stanju i nije dehidrirano. Jedna pumpica je dovoljna jer se savršeno razmazuje a podjednako dobro upija. Bore još uvek nemam, ali mislim da će ovaj serum, u mom slučaju, biti odličan u njihovoj prevenciji. Ono što sam primetila jeste da dobro hidrira i da je posve lagan, a opet imam potvrdan utisak o njegovom bogatom sastavu jer uočavam da mi koža izjutra izgleda negovano i odmorno.  

___
Elasticizing sprej za lice i telo
   Ovaj sprej sam u početku koristila samo za telo, i to nakon što bih namazala Strech Marks Cream. Prsnula bih par puta na dlanove, utrljala malo da ga zagrejem i potom nanela na tretiranu regiju. Na ambalaži je naznačeno da je sprej zapravo dopuna tretmanu protiv strija, ali pored te ima još nekoliko upotreba. Spas je za suvu, dehidriranu i kožu kojoj nedostaje elastičnosti. Ujedno se preporučuje i u nezi kože beba jer je formula blaga i prilagođena najosetljivijoj koži. Imajući u vidu da se po nanošenju veoma brzo upija, teško ga je dugo utrljavati, pa je za telo potreban solidan broj ponovljenog prskanja. Međutim, za lice je dovoljan jedan pritisak na prskalicu. Osvežavajuće je i tečne teksture i minimalne ali hranljive masnoće. Primetila sam da i bebinoj koži odgovara, pa ga sada koristim jedino u tu svrhu. Ovaj proizvod mažemo nakon kupanja i mogu reći da jako lepo hidrira, dok za negu kože kod odraslih ne bi bio dovoljan samostalno nanet.



   Za sve vas koji ste izdržali do kraja ovog obimnog teksta imam dve lepe nagrade od kojih jednu delim na fb stranici a drugu na blogu, nezavisno jednu od druge. Obe nagradne igre važe samo za čitateljke iz Srbije i trajaće do 28.decembra. Ovoga puta neće biti rafflecopter obrasca jer imam problem sa nalogom. Jedino što je potrebno je da:

➛ Obavezno ostavite komentar na blogu i odgovorite na pitanje koji od gore opisanih proizvoda vam je privukao pažnju i zašto. 
Takođe ostavite vašu kontakt e-mail adresu. 

Izvlačenje dobitnice poklon paketa sa poslednje fotografije koji uključuje mleko za čišćenje i kremu za negu lica, biće putem random.org 28.decembra, a ime ću dodati u ovaj post. Na fb stranici će biti objašnjenja pravila tamošnje igre. Možete se prijaviti za učešće u obe i time povećati sebi šansu da osvojite jedan od poklon paketa koje je za vas spremio ljubazni tim Rilastil Srbija. 


SREĆNO!!!

Ime dobitnice: Jovana Stamenković




✧ U saradnji sa Rilastil Srbija.



do sledećeg posta 

108 коментара

  1. Najviše me je zainteresovao serum ili koncentrovane kapi (pa klik link link:), obzirom na to da na licu imam pigmentacijske flekice nastale kao posledica bubuljica, a znamo da to dok prodje pojavi se nova.:)

    lejlaajdari@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. Najviše me je zainteresovao serum ili koncentrovane kapi (pa klik link link:), obzirom na to da na licu imam pigmentacijske flekice nastale kao posledica bubuljica, a znamo da to dok prodje pojavi se nova.:)

    lejlaajdari@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. Dobra krema protiv strija je moja opsesija u poslednjih par meseci jer u trudnoći rastem kao krofna. Hvala za preporuku, moraću da je potražim i isprobam.


    Pozdrav,

    Jelena

    milojkovicjelena@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  4. Najvise mi se dopao Re-Sleep noćni serum, jer sam usla u 4.deceniju i polako pocinjem da vodim bitku sa borama, a mislim da bi serum bio jako delotvoran kao moj saveznik :) Milena Zlatanovic, mail atlantidjanka2012@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  5. Elasticizing sprej za lice i telo mi se najviše dopao jer bih mogla da ga koristim i ja i moja bebica.
    danijela_zdravkovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  6. Zainteresovala me je emuulzija protiv strija jer mi se u trudnoci bas rasteze koza i rado bi da sprecim ili bar ublazim pojavu tih oziljaka
    Dragana Gajic, ovcicableja@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. Mleko za čišćenje lica mi je privuklo pažnju,pored ostalih sjajnih proizvoda..Razlog je što je uvek potrebno ženskoj osobi za svakodnevnu upotrebu,a da bude kvalitetno i fantastično.....
    email:velickovicverica0@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  8. Krema protiv strija mi je privukla paznju jer su mi se pojavile u poslednje vreme i tragam za necim efikasnim.
    Jelena Sofranic
    jsofranic@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  9. Mleko za ciscenje i nocni serum su mi najprimamljiviji, cekam da potrosim ovo sto sad koristim pa cu da probam Rilastil kozmetiku, citala sam samo pozitivne komentare do sada. :)
    Jelena
    rudegyal82@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Iako imam potpuno poverenje u Striet, sada, kada sam ponovo trudna, imam zelje da isprobam i nesto drugo protiv strija, tako da su me ti proizvodi zainteresovali.

    mail pilence85@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  11. Re-sleep serum. Odnedavno sam počela da koristim serume i ovakvim verujem da bih bila zadovoljna.
    milenastojiljkovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  12. Re-sleep serum. Odnedavno sam počela da koristim serume i ovakvim verujem da bih bila zadovoljna.
    milenastojiljkovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  13. Najviše pažnje mi je privukao micelarni losion jer micelarne losione najviše koristim, a i dopada mi se pakovanje :D
    xenia666al@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  14. Elasticizing sprej za lice i telo posto imam problem sa suvom kozom.
    markovic.biljana49@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. Supruga obozava kreme za lice,pa sam to prvo primetio.
    zveki14@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. Kremu i emulziju protiv strija bi vrlo rado probala! U pubertetu sam imala problem sa kilazom pa sam dobila strije na butinama i guzi! Koristila sam ranije pavlovicevu mast,zaista lepo omeksa kozu, elasticnija je i nema novih strija! I danas je koristim, jer povoljna je i odradi sta treba ali previse je masna!
    nela_bekcic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  17. Micelarni losion mi je slabost, obozavam ih a Rilastil bih bas probala.
    drjelenair@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  18. Micelarna, jer ne mogu da zamislim negu koze bez nje!
    sofija.devedzic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  19. Definitivno Re-sleep nocni serum :) Nazalost, nisam imala prilike da koristim njihovu kozmetiku ali bih rado probala.

    natasaadamovic338@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  20. Elasticizing sprej za lice i telo je moj favorit. Zdrava koža lica i tela je nešto najvažnije za mene :)
    sasxamarkovitj@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  21. Privukli su mi pažnju mleko za čišćenje i micelarna, jer mi je čišćenje veoma važno u nezi, pa su mi zanimljivi pouzdani i učinkoviti čistači.
    yoya.cr@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  22. Najviše me zanima noćni serum, jer sam već u godinama kada bi trebalo da počnem da koristim nešto za prevenciju bora.
    Fb: Desanka Savic
    dsavic16@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  23. Sprej za lice i telo me zaintrigirao, nisam koristila do sada tako nesto:-)
    radoslava.grujic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  24. Volela bih da probam mineralne vodu, sve je super opisano.Pozdrav
    jovananisavic86@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  25. Micelarna voda zvuči kao sjajna stvar :) hvala na detalnom predstavljanju brenda, nisam ga puno sretala do sad. Veliki pozdrav!
    ksenijalukic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  26. Elasticizing sprej za lice i telo,procitala sam pazljivo ce tekst,proizvodi su vidi se vise nego odlicno,ali kao sto sam na pocetku izlaganja napisala,ovaj sprej je najvise privukao moju paznju,pogotovu onaj deo kod upotrebe za lice,vidi se da je delotvoran i za lice i telo i to je ono sto me posebno privuklo,volela bih da ga probam,pozdrav Tatjana Petrovic,tatjanariba@gmail.com.

    ОдговориИзбриши
  27. Iskrena da budem citajuci recenziju dopalo mi se mnogooo toga, ali Re-sleep serum mi je nekako najprivlacniji, jer jos nisam uspela da pronadjem tu MAGIJU u kozmetici zahvaljujuci kojoj bi moja koza ujutru kada ustanem delovala SVEZE...lepo i odmorno!
    Trazim...trazim...a ko trazi...NACI CE...kad tad...zar ne? :)
    SRECNI PRAZNICI! :)
    mail: katarinaboric51@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  28. Odavno imam zelju da probam micelarnu vodu i kremu, kao i koncentrovane kapi, ali nikako da zaista i isprobam nesto iz kolekcije
    nevena.blagojevic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  29. Uuuh, tesko pitanje, sve mi privlaci i po obicaju sve mi treba, ali ako bih nesto izdvojila posebno onda bi to bio serum ♥
    vanjaslazic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  30. Micelarna i mleko za ciscenje,jer mi treba nesto sto dobro cisti bez isusivanja.

    obrenijanikolic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  31. Najvise mi se dopalo Rilastil micelarni losion | Daily Care ;) Mada sve je extra i sve bih da probam <3
    e-mail: ivana.milojevic71@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  32. Meni najzanimljivije zvuci Re-sleep serum, jer vec neko vreme trazim dobar serum za negu i hidrataciju a da nije tezak jer sam uzasno masnog lica.

    helena.medicus@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  33. Krema protiv strija jer pocinju da se javljaju :( pa da to sprecim na vreme :)
    FB, GFC Zorica Djurdjevic
    zokamiki.djurdjevic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  34. Najvise bih volela da probam Protechnique Concentrate in Drops , zbog nekih flekica koje imam!
    stojisavljevicm@live.com

    ОдговориИзбриши
  35. Najzanimljivije mi deluje Re-Sleep noćni serum... lipcajtandrea@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  36. Koncentrovane kapi jer sam sklona hiperpigmentaciji i pigmentnim flekama. Kao i micelarni losion,volela bih da probam.
    tanjapetrovic28@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  37. Najviše me interesuje Krema protiv strija ili Emulzija, mada ne znam koliko bi bile dobre u rešavanju problema sa već nastalim strijama jer sam se porodila pre četiri godine. I Re-Sleep serum deluje kao nešto što bi mi izuzetno koristilo, dalo svežinu mojoj umornoj koži lica.
    adrijanammb@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  38. Najvise su me privukli Re-Sleep serum jer sam relativno od skoro pocela da koristim serume,sto je mojoj kozi i potrebno i mleko za ciscenje,koje nisam probala a bas bih volela :)
    marijar.marija@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  39. Kapi i micelarna me interesuju! Ništa od Riastil nisam probala.
    natasaglisic1984@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  40. Re-Sleep serum je meni privukao pažnju. Od skoro sam otkrila čudotvorno delovanje seruma na moju kožu i mislim da bi mi ovaj odgovarao!
    olivera499@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  41. Vrlo mi je interesantan elisticizing sprej posto patim od suve i dehirirane koze koja kada je sveze namazana deluje ok, ali vec posle par sati osetim da me zateze i da joj fali elasticnosti, ovo bi svakako vredelo probati.
    Pozdrav,
    tanyababjak@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  42. Re-Sleep noćni serum
    Trenutno sam u fazi potrage za novim serumom a ovaj mi deluje jako interesantno
    anagrbic00@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  43. Najvise mi se dopao Re-Sleep noćni serum-nisam jos uvek pronasla dobar serum protiv borica oko usana i ociju :) Milena Vucic ... mejl: milenica88@live.com

    ОдговориИзбриши
  44. Protechnique Serum- zato sto imam dve grozne fleke na licu. :(
    jasnajevtic633@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  45. Najviše me je zainteresovalo mleko za čišćenje lica. :)
    milenaleksic95@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  46. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  47. Pakovanja izgledaju luksuzno, a po tvom opisu takvo im je i dejstvo. Dva proizvoda su mi bas privukla paznju Strech marks body emulsion i Elasticizing sprej za lice i telo.
    draganasuomi@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  48. Najvise su mi zapali za oko Re-Sleep noćni serum i Elasticizing sprej za lice i telo. Lepo opisano, skoro da mogu da osetim dejstvo preparata na sopstvenoj kozi :)
    mail jecaveca@yahoo.com
    gfc Yellena

    ОдговориИзбриши
  49. Koncentrovane kapi (Protechnique Concentrate in Drops)

    dragana.ljubojevic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  50. Sve mi se dopada, a mozda najvise serum jer sam nocna ptica :DDD
    mejl jstamm.jess@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  51. Najvise su mi se dopali elasticizing sprej i koncetrovane kapi, mada sve zvuci sjajno :)
    Lidija Pesic
    liki1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  52. Bez micelarnog rastvora ne mogu da zamislim čišćenje lica, a za kožu u mojim godinama verujem da bi serum bio savršen :).
    vesnamatic27(at)gmail.com

    ОдговориИзбриши
  53. Emulzija protiv strija... imam par trudnica u blizini i baš bih volela da znam može li im pomoći da se reše najveće boljke svake trudnice :)
    jassm23@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  54. Re-Sleep noćni serum.... deluje kao odlican protiv pojave bora!
    bozanama1966@gmail.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru.